Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا تهران؛ شیدا اکار با اعلام این خبر گفت: در پی گشت و پایش کارشناسان این اداره در سطح حوزه استحفاظی با محوریت کنترل و برخورد با هرگونه آلایندگی احتمالی، 3 واحد ریخته گری و یک کارگاه کشش مفتول شناسایی گردید که به دلیل فعالیت غیرمجاز، عدم نصب سیستم های کنترلی، عدم مدیریت پسماند و دپوی خاک حاصل از ریخته گری و عدم توجه به سایر شروط محیط زیستی،آلودگی ناشی از فعالیت این واحدها محرز بوده و اخطاریه های لازم برای متصدیان واحدها صادر و ابلاغ شد تا اقدامات لازم صورت پذیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در ادامه با اشاره به مشاهده وجود یک انبار پنیر پیتزا جنب واحدهای ریخته گری،افزود: با توجه به تعداد زیاد واحدهای فعال در زمینه ذوب فلز و  ریخته گری به نظر حضور واحدهای فعال در صنعت  غذایی حتی در قالب انبار در داخل شهرکهای صنعتی قلعه میر و ریه استقرار مناسبی نبوده که موضوع جهت بررسی بیشتر به  شبکه بهداشت و درمان شهرستان اعلام می گردد. 

اکار با ابراز تاسف از مشاهده حجم گسترده ای از پسماندهای موجود در زمین های بایر انتهای روستای ریه، تصریح کرد:عدم نصب تابلوهایی با مضمون تخلیه پسماند ممنوع در محل های مذکور و سایر زمین های بایر شهرستان و ارائه آموزش های لازم به شهروندان منجر به مشکلات مربوط به پسماند در سطح شهرستان گردیده است. 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: حفاظت محیط زیست زمین زیست محیطی شبکه بهداشت و درمان مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۷۳۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توافق برای ورود ۱۰۰ مگاوات برق برای تامین انرژی واحد‌های تولیدی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران؛ در نشست مشترک آقای فرشاد مقیمی مدیر عامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران و آقای رجبی مشهدی مدیر عامل سازمان توانیر، همچنین بر انعقاد تفاهم نامه‌ای به مبلغ ٤ هزار میلیارد تومان وفق بند (خ) تبصره (۷) قانون بودجه سال ١٤٠٣ در جهت کمک به طرح‌های برق رسانی به شهرک‌ها و نواحی صنعتی تأکید شد.    تکمیل و بهره برداری ۲۱ پست برق دارای تفاهم نامه در سطح شهرک‌ها و نواحی صنعتی با پیشرفت فیزیکی بالای ۷۵ درصد (تا پایان سال ۱٤۰۲) با ظرفیت ٤۲۰ مگاوات و سرمایه‌گذاری حدود هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان از دیگر مصوبات این نشست مشترک بود.    این نشست مشترک با هدف چاره اندیشی برای رفع ناترازی برقِ شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور در سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران برگزار شد.

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • پشت پرده خرید زمین در شهرک‌های صنعتی؛ به نیت احتکار زمین می‌خرند!
  • سه دستگاه ماشین آتش‌نشانی روز دنیا به شهرک شکوهیه تحویل شد
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • صدور مجوز بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۲ زرند پس از ۱۷ سال انتظار
  • دریافت مجوز شهرک صنعتی زرند بعد از ۱۷ سال
  • شهرک صنعتی زرند بازگشایی شد
  • توافق برای ورود ۱۰۰ مگاوات برق برای تامین انرژی واحد‌های تولیدی
  • پلمب یک واحد آلاینده غیر مجاز در ورامین