Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-20@03:52:59 GMT

چرا همسرتان به شما گوش نمی‌دهد؟

تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۷۴۲۴۸

ساع 24-وقتی شما یا همسرتان به همدیگر گوش نمی‌دهید یعنی مشکلی در زندگی مشترک‌تان دارید. اگر این «گوش ندادن»‌ها ادامه پیدا کند، زندگی زناشویی‌تان به خطر خواهد افتاد.

وقتی شما یا همسرتان به همدیگر گوش نمی‌دهید یعنی مشکلی در زندگی مشترک‌تان دارید. اگر این «گوش ندادن»ها ادامه پیدا کند، زندگی زناشویی‌تان به خطر خواهد افتاد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشکل ِ به حرف همسر گوش ندادن، می‌تواند با مشکلاتی که همسرتان دارد، روش ارتباطی و انتقال مفاهیم و یا ترکیبی از هر دو مرتبط باشد.

شیوه‌ی ارتباطی‌تان

. شاید برای اینکه حرف‌تان را بزنید خیلی حاشیه می‌روید. مونولوگهای طول و دراز، خسته کننده‌اند؛ منظورتان را سرراست بگویید!

. در گفتگوها به همسرتان مجال حرف زدن نمی‌دهید. به او هم فرصتی بدهید تا حرفش را بزند.

. اگر سابقه‌ی گفتن ِ حرفهای آزاردهنده، تحقیرآمیز، توهین آمیز، تهدید کننده و بی‌ادبانه به همسرتان را داشته باشید و بارها احساسات او را جریحه دار کرده باشید، همسرتان با گوش ندادن به شما موضع دفاعی خواهد گرفت. این حرفها را نزنید!

. اگر حرفهای‌تان تابع الگویی از تقلب و دغل کاری باشند، همسرتان توجهی به شما نخواهد کرد. رُک و راست باشید!

. اگر مدل حرف زدن‌تان نصیحت آمیز، انتقاد آمیز و خطابه مانند و یا ابهام آمیز باشد همسرتان ترجیح خواهد داد گفته‌های شما را نشنود. نگاه‌تان از بالا به پایین نباشد و هنگام حرف زدن با همسرتان در جایگاه استادی قرار نگیرید!

. ممکن است در جملات خود خیلی زیاد کلی گویی می‌کنید. نظراتی که در آنها از کلمه‌هایی مانند «همیشه»، «هرگز» و «مدام» استفاده می‌شود می‌توانند همسر را نسبت به گوش دادن به تمام حرفهایتان بی‌علاقه و بی‌تفاوت کنند. این واژه‌ها را از دایره‌ی لغات‌تان حذف کنید!

. شاید زمان مناسبی را برای حرف زدن با همسرتان انتخاب نمی‌کنید. همسر شما وقتی که خسته است، ذهنش درگیر است، مشغول کار مهمی است، تلویزیون تماشا می‌کند یا نگران مسئله‌ای است به شما گوش نخواهد داد. به او بگویید که می‌خواهید با او حرف بزنید و از او درخواست کنید وقت مناسبی برای شما درنظر بگیرد. اگر مخالفت کرد، عصبانی نشوید و باز هم به او فرصت بدهید.

. هر موضوع و مسئله‌ای که قبلا در موردش طولانی بحث کرده‌اید می‌تواند باعث شود همسرتان به شما گوش ندهد. لطفا پای موضوعات تکراری و مشکلات کهنه را دوباره وسط نکشید!

. ممکن است همسر شما از گفتگوهای ادامه دار و بیفایده‌ی شما خسته و دلزده شده باشد. گله کردنها، آه و ناله کردنها و یا منفی بافیهای شما همسرتان را کسل کرده، کمی مثبت‌تر حرف بزنید!

. شاید هم خود شما به همسرتان گوش نمی‌دهید! این بار که همسرتان در مورد موضوع مهمی با شما حرف می‌زند، خودتان را بسنجید و ببینید شما چقدر به حرفهای همسرتان گوش می‌دهید.

. ممکن است همسرتان به موضوعی که درموردش حرف می‌زنید علاقه‌ای نداشته باشد. از او بپرسید موضوعی وجود دارد که دوست داشته باشد درباره‌اش گفتگو کنید.

. ممکن است همسر شما با چیزی که می‌گویید مخالف باشد و تمایلی نداشته باشد به حرفهایتان در این مورد ادامه دهید.

. ممکن است در این روز همسر شما به اندازه کافی شنونده بوده و زیاد حرف شنیده و خسته شده. در چنین شرایطی توقع نداشته باشید باز هم بنشیند و گوش بدهد!

. اگر اطلاعات ارائه می‌دهید یا توصیه‌ای می‌کنید ممکن است همسرتان در حال حاضر آن اطلاعات را داشته باشد یا توصیه‌تان تکراری و ناکارآمد باشد.

. شاید همسرتان عادت دارد هنگامی که حرف می‌زنید به این فکر کند که جوابتان را چگونه بدهد.

. ممکن است همسرتان اینطور قضاوت کند که چیزی که شما می‌گویید مهم نیست.

. شاید همسرتان بر این باور باشد که اهمیت ندادن به چیزی که شما می‌گویید باعث می‌شود شما موقعیت را تغییر دهید و دیگر به حرفتان ادامه ندهید.

. ممکن است همسرتان از یک نیمه از مغزش برای گوش دادن استفاده می‌کند! محققان آمریکایی دریافته‌اند مردها فقط با نیمی از مغز خود گوش می‌دهند، در حالیکه زنها از هر دو طرف مغز برای گوش دادن استفاده می‌کنند. پژوهشگران می‌گویند، با این وجود نتیجه این نیست که زنها حتما شنونده‌های بهتری نسبت به مردها هستند. بلکه نیاز دارند برای گوش دادن به یک مکالمه، از قسمتهای بیشتری از مغز خود استفاده کنند. یک نتیجه‌ی دیگر هم اینکه زنها می‌توانند به طور همزمان به دو گفتگو گوش دهند!

. شاید همسرتان می‌ترسد و راحت نمی‌تواند نظر مخالفش را اعلام کند، برای همین گزینه‌ی راحت‌تری را انتخاب می‌کند و اصلا گوش نمی‌دهد. اجازه بدهید همسرتان آزادانه با شما مخالفت کند!

. ممکن است همسرتان آستانه‌ی تمرکز پایینی داشته باشد. آستانه تمرکز یک بزرگسال معمولی فقط 7 ثانیه است. شما باید میان حرفهایتان مکث کنید. اگر لازم بود اجازه دهید همسرتان سوالهایی بپرسد تا موضوع مورد بحث‌تان برایش شفاف‌تر شود.

. شاید وقتی که با همسرتان در حال حرف زدن هستید، چیزهای زیادی وجود دارد که حواس همسرتان را پرت می‌کند. اگر واقعا برایتان مهم است همسرتان با حواس کاملا جمع به شما گوش بدهد، تمام حواس پرت کن‌ها را حذف کنید، مثلا موبایل و تلویزیون خاموش!

. شاید همسرتان به حرفهایتان گوش نمی‌دهد تا از بگومگو پرهیز کند!

. شاید همسرتان می‌داند درخواستی که از او دارید قابل قبول نیست و ترجیح می‌دهد خود را به نشنیدن بزند تا اینکه «نه» بگوید!

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۷۴۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رژیم‌های سم‌زدایی از بدن؛ دروغ یا واقعیت؟

درک نحوه عملکرد سم زدایی ممکن است به رفع برخی ابهامات کمک کند. سم‌زدایی فرایندی است که بدن به طور شبانه‌روزی با استفاده از مواد مغذی مهم رژیم غذایی انجام می‌دهد. این فرآیندی است که سموم را دگرگون می‌کند تا بتوانند از بدن خارج شوند. آنها به دو دسته اصلی تقسیم می‌شوند؛ سمومی که در طول متابولیسم منظم در بدن ساخته می‌شوند و سمومی که از خارج بدن تولید می‌شوند و با خوردن، آشامیدن، تنفس یا جذب از طریق پوست در بدن ایجاد می‌شوند.

سلامت نیوز در خبری نوشت:سموم تولید شده در بدن شامل اسید لاکتیک، اوره و مواد زائد میکروب‌های موجود در روده است. سموم خارجی ممکن است شامل آفت‌کش‌ها، جیوه در غذا‌های دریایی، سرب ناشی از اگزوز خودرو و آلودگی هوا، مواد شیمیایی موجود در محصولات تنباکو و مواد مخدر یا الکل باشد.

سم زدایی همچنین از فرآیندی استفاده می‌کند که طی آن دارو‌ها متابولیزه و از بدن خارج می‌شوند. از آنجا که سموم به طور بالقوه برای سلامتی انسان خطرناک هستند، باید از طریق ادرار، مدفوع، تنفس یا تعریق دفع شوند. توانایی هر فرد برای سم زدایی متفاوت است و تحت تأثیر محیط، رژیم غذایی، شیوه زندگی، وضعیت سلامتی و عوامل ژنتیکی قرار دارد و این نشان می‌دهد که برخی افراد ممکن است بیش از دیگران به سم زدایی نیاز داشته باشند، اما اگر میزان سمومی که فرد در معرض آن قرار می‌گیرد از توانایی بدن او برای دفع آنها بیشتر باشد، ممکن است سموم در سلول‌های چربی، بافت نرم و استخوان ذخیره شوند و بر سلامتی تأثیر منفی بگذارد. این دلیل استفاده از شیوه‌هایی است که از قابلیت سم زدایی بدن پشتیبانی می‌کند، اما تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.

در اکثر برنامه‌ها و رژیم‌های سم‌زدایی توصیه می‌شود که مواد غذایی که برخی از افراد نسبت به آنها حساس هستند، مانند لبنیات، گلوتن، تخم مرغ، بادام زمینی و گوشت قرمز را حذف کنید. آنها همچنین توصیه می‌کنند بیشتر سبزیجات ارگانیک، میوه، غلات کامل بدون گلوتن، آجیل، دانه‌ها و پروتئین بدون چربی مصرف کنید. برنامه‌های دیگر روزه‌داری را توصیه می‌کنند.

در عین حال بسیاری از افراد بدون تخصص و دانش ادعا می‌کنند که متخصص سم زدایی هستند. با این حال، در حال حاضر تحقیقات کافی برای حمایت از استفاده از این روش‌ها وجود ندارد. به علاوه برنامه‌های سم زدایی می‌تواند بسیار متفاوت باشد و ممکن است برای برخی افراد (مانند افرادی که مشکلات دارند، افرادی که دارای اختلالات خوردن هستند، افرادی که چندین دارو مصرف می‌کنند و زنان باردار یا شیرده) خطراتی را به همراه داشته باشد.

راه‌هایی برای حمایت از سم زدایی طبیعی بدن

سم‌زدایی نیازی به یک برنامه دقیق ندارد. انجام برخی یا همه موارد زیر می‌تواند از سم زدایی طبیعی بدن شما حمایت کند:

- به اندازه کافی آب بنوشید.

- روزانه پنج تا ۹ واحد میوه و سبزیجات بخورید.

- هر روزبه اندازه کافی فیبر از سبزیجات، میوه‌ها، آجیل، دانه‌ها و غلات کامل دریافت کنید تا به نظم روده کمک کنید.

- مصرف مقادیر کافی پروتئین بدون چربی که برای حفظ سطح مطلوب گلوتاتیون، آنزیم اصلی سم زدایی بدن ضروری است.

- در صورت تمایل به مصرف مولتی ویتامین/مینرال برای پر کردن هرگونه شکاف در رژیم غذایی سالم، با ارائه‌دهنده مراقبت‌های بهداشتی (مراقبین سلامت) یا متخصص تغذیه خود مشورت کنید.

- از غذا‌های تخمیر شده مانند کفیر و ماست برای کمک به سلامت روده استفاده کنید.

منبع: خبرآنلاین 

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • شش اشتباه رایج در روند کاهش وزن
  • رژیم‌های سم‌زدایی از بدن؛ دروغ یا واقعیت؟
  • بهترین راه برای از بین بردن کپک‌ها
  • رئیس سیا: اوکراین ممکن است تا پایان سال ۲۰۲۴ شکست بخورد
  • پنالتی پرسپولیس مقابل صنعت نفت درست بود؟
  • پنالتی پرسپولیس درست بود؟
  • کسانی می خواهند گاو اردک بزاید
  • کسانی که می خواهند گاو اردک بزاید
  • مرد ۶۰ سانتیمتری هندی تنها ۷ کیلو وزن دارد
  • علت سنگ کیسه صفرا چیست؟ + علائم