Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان گفت: مدرسه و خانواده دو نهاد مهم در تربیت دانش آموزان است و هم راستا نبودن شیوه‌های تربیتی تاثیرات سویی در دانش آموزان خواهد داشت و هم راستایی این دو نهاد در تربیت دانش آموزان از اهمیت بسزایی برخوردار است.

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان ، دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان به مناسبت روز اولیاء و مربیان در مدرسه با تاکید بر تاثیر روابط مستمر والدین با مدرسه در اعتلا و پیشرفت دانش آموزان اظهار داشت: مدرسه به عنوان دومین مامن فرزندان که روزانه حدود هشت ساعت از وقت بچه‌ها در این کانون سپری می‌شود می‌تواند با همکاری، مشارکت و همفکری والدین و مسئولان مدرسه در تامین بهداشت روانی جوانان و نوجوانان تاثیرگذار باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاریخی، مدرسه و خانواده را دو نهاد مهم در تربیت دانش آموزان دانست و خاطرنشان کرد: هم راستا نبودن شیوه‌های تربیتی تاثیرات سویی در دانش آموزان خواهد داشت و هم راستایی این دو نهاد در تربیت دانش آموزان از اهمیت بسزایی برخوردار است بنابراین ضرورت دارد برای شکوفایی استعداد‌ها این سرمایه‌های عظیم کشور تعامل تنگاتنگی بین مدرسه و والدین برقرار شود

وی با اشاره به حساسیت و ویژگی‌های منحصر به فرد کودکان و نوجوانان، آنان را در زمره جمعیت‌های آسیبت پذیر دانست و گفت: برای حفظ سلامت خود و فرزندان باید از یکسری از اصول پیروی نمایند و توجه داشته باشیم که انسان‌ها با یکدیگر متفاوت هستند و نمی‌توان یک نسخه واحد برای تربیت فرزندان ارایه داد.

وی گفت: این تفاوت در شیوه تربیتی موجب ایجاد تعارض در دانش آموزان می‌شود و مواجه دانش آموزان با دوگانگی یا چندگانگی تربیتی بدترین اتفاق است.

دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان گفت: مدرسه و خانه به تنهایی نمی‌توانند در اعتلای فکری و اخلاقی دانش آموزان تاثیرگذار باشند مگر آنکه به یک مرکز تربیتی و آموزشی با سیاست‌های همگام مبدل شوند و این امر با برگزاری و تعامل انجمن‌های اولیاء و مربیان تحقق می‌یابد.

تاریخی تبادل نظر بین مربیان و والدین در خصوص آموزش و مسایل تربیتی بچه‌ها در راستای یکسو شدن روش‌های تربیتی را ضروری دانست وخاطرنشان کرد: انجمن اولیاء و مربیان هیات منتخبی شامل پدران، مادران، دانش آموزان و مربیان مدرسه هستند که اهداف مشترکی را مد نظر دارند و از هیچ تلاشی برای پیشبرد امور آموزش و پرورش دانش آموزان دریغ نمی‌نمایند.

دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان گفت: دو نهاد خانه و خانواده زمانی می‌توانند رسالت آموزشی و تربیتی خود را به نحو مطلوب انجام دهند که با ویژگی‌های بچه‌ها آشنا باشند بنابراین شناخت مسایل تربیتی
نیازمند شناسایی ویژگی‌ها و خصوصیات دانش آموزان است و این امر نیز تعامل هر چه بیشتر والدین و مربیان ضروری می‌نماید.

 انتهای پیام /

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: انجمن های دانش آموزی دبیر کل تاریخی روز اولیا و مربیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۷۴۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: درِ مدارس به روی گروه‌های مردمی باز می‌شود

حجت‌الاسلام پورثانی با اشاره به اینکه طی سال‌های قبل مربی پرورشی مدرسه به عنوان یک کارمند درجه ۲ نگاه می‌شد گفت: لزوماً هم مربی پرورشی کلاسی نداشته بود. همان طور که می‌بینیم امروز هم نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: ما فقط در پایه هفتم و هشتم یک درس تفکر و سبک زندگی داریم، در پایه‌های دیگر درس خاصی در امور تربیتی نداریم؛ مربی‌های پرورشی هم ابزار مناسب برای اهداف خود را ندارند.

در فضا، محتوا و نیروی انسانی کمبود داریم

وی با بیان اینکه فضا، محتوا و نیروی انسانی سه ضلع کار تربیتی است گفت: در هر سه ضلع ما دچار کمبود و مشکل هستیم. کار تربیتی تنها به وسیله آموزش و پرورش قابل جمع نیست؛ وظایف آموزش و پرورش هم با دیگر دستگاه‌ها قابل مقایسه نیست. رهبری هم برای مسئله تاکید کردند.

حجت‌الاسلام پورثانی گفت: ما باید عرصه را برای همه دغدغه‌مندان عرصه تربیتی فراهم کنیم. یکی از موانعی که نمی‌توانستیم بعد از ظهر مدارس و پنج شنبه‌ها را در اختیار امور تربیتی قرار دهیم خوشبختانه با برنامه هفتم توسعه عملیاتی کردیم.

وی با اشاره به اینکه درب آموزش و پرورش به روی همه دغدغه‌مندان عرصه فرهنگی و تربیتی باز است؛ گفت: ۵۰ هزار گروه جهاد تبیین در سراسر کشور بزرگترین عملیات جهاد تبیین را راه اندازی کردند. اعتقاد ما و شعار دولت هم همین است که اگر می‌خواهیم در آموزش و پرورش اتفاقی بیفتد چاره‌ای جز ورود با ضابطه گروه‌های جهادی ندارد.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: شاخص اصلی ما رسیدن به حیات طیبه منطبق با سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است. البته برخی معتقد بودند وزارت آموزش و پرورش باید به نام وزارت تربیت رسمی جمهوری اسلامی تغییر یابد؛ سند تحول هم بر مبنای تربیت است و حتی پیوست برنامه درسی آن را هم دیده است. طرح اتقان را هم با هدف تقویت روحانیت در مدارس راه اندازی کردیم.

معلوم نیست دانش آموز اوقات فراغتش را چگونه طی می‌کند

وی در خصوص باز بودن درب مدارس به روی دانش آموزان در روزهای پایانی هفته گفت: ما سند جامع اوقات فراغت دانش آموزان را نوشته‌ایم. تمام اوقاتی که دانش آموز در اختیار مدرسه نیست و معلوم هم نیست دانش آموز اوقات فراغتش را چگونه طی می‌کند. آموزش و پرورش به عنوان متولی اصلی تربیت، باید برای تمامی اوقات دانش آموز برنامه داشته باشد.

لزوم فعال شدن ۳۵۰ مدرسه توسط مساجد

حجت‌الاسلام پورثانی با بیان اینکه ۳۵۰ مدرسه توسط مساجد باید فعال شوند گفت: ما آماده میزبانی همه گروه‌های مردمی را که در چهارچوب انقلاب فعالیت کنند؛ در تابستان داریم. در ۷۲۵ منطقه آموزش و پرورش یک دبیرخانه اوقات فراغت داریم؛ هر فردی که دغدغه‌مند امور تربیتی است و برای این موضوع برنامه دارد می‌تواند به دبیرخانه مراجعه کند. ما این آمادگی این مسئله را داریم و معتقدیم که درِ مدارس را هم به روی گروه‌های مردمی باز می‌کنیم.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • هویت‌سازی جز اولویت‌های آموزش و پرورش برای آینده دانش‌آموزان است
  • افتتاح مدرسه ۱۴ کلاسه زنده یاد صدوقی در شهرستان پیشوا
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: درِ مدارس به روی گروه‌های مردمی باز می‌شود
  • معلمین نقش و رسالت سترگ تربیتی را عهده‌دار هستند
  • برگزاری اردوی مدرسه تربیتی شهید سلیمانی ویژه دانشجویان دانشگاه فرهنگیان در کرمان
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان زمینه‌ساز تقویت چرخه تولید و اقتصاد کشور است
  • والدین ثبت‌نام کُتب درسی را تا ۲۵ اردیبهشت انجام دهند
  • جذب استعداد‌های برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان