Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-18@10:32:28 GMT

ابلاغ شیوه نامه پرداخت وام شهریه دانشجویی

تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۷۵۵۱۸

ابلاغ شیوه نامه پرداخت وام شهریه دانشجویی

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز به نقل از مهر، بر اساس تقویم زمانبندی نیمسال اول سال تحصیلی ۹۸-۹۷ و با عنایت به قرارداد منعقد شده بین صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و یک بانک در راستای هم‌افزایی و افزایش منابع مالی و حمایت بیشتر از دانشجویان شهریه پرداز شیوه‌نامه اجرایی نحوه پرداخت و بازپرداخت وام شهریه به دانشجویان دانشگاه های آزاد، جامع علمی کاربردی و غیرانتفاعی ابلاغ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهلت ثبت‌نام وام شهریه دانشجویی از تاریخ یک آبان ۹۷ لغایت ۳۰ آذر ۹۷ است و مراکز آموزش عالی می‌توانند پس از تخصیص اعتبار در سامانه صندوق رفاه دانشجویان (فاز ۲) تا سقف اعتبار پیش‌بینی شده نسبت به ثبت‌نام دانشجویان متقاضی واجد شرایط اقدام کنند. برخی از بندهای این شیوه نامه به شرح زیر است:

براساس این شیوه‌نامه دانشجو در هر مقطع صرفاً می‌تواند در یک رشته تحصیلی از وام شهریه استفاده کند و مجموع تسهیلات اعطایی به هر دانشجو تا سقف یکصد میلیون ریال با یک نفر ضامن معتبر و مازاد بر آن تا سقف ۲۰۰ میلیون ریال با معرفی دو ضامن معتبر می‌شود. حداکثر مبلغ تسهیلات اعطایی از محل منابع بانک به هر یک از دانشجویان معرفی شده از سوی صندوق، متناسب با مقطع تحصیلی ۲۰۰ میلیون ریال است.

همچنین، تسهیلات ارائه شده، با کارمزد ۳ درصد بوده که سالانه و بر اساس مانده بدهی محاسبه و اصل وام اضافه و به همراه اقساط تسهیلات پرداختی وصول می‌شود. دانشجو می‌تواند به انتخاب خود کارمزد دوره تنفس را در ابتدای هر سال یا قبل از شروع اقساط تسهیلات یا به همراه اولین قسط پرداخت کند.

چنانچه دانشجو در میانه راه انصراف از تحصیل دهد یا به هر دلیل وضعیت تحصیل دانشجو در شرایط خاتمه یا ناتمام قرار گیرد، ادامه‌ی اعطای وام (موضوع این شیوه‌نامه) به وی متوقف می‌شود.

تسهیلات وام شهریه با هزینه دانشجو و رعایت قوانین و مقررات بانک مشمول بیمه عمر می‌شود. همچنین وام‌گیرنده و ضامن نباید در سیستم بانکی دارای بدهی در سرفصل غیرجاری و چک برگشتی باشند.

دانشجویان فاقد شرایط دریافت وام

ـ دانشجو و ضامن که دارای بدهی غیرجاری (سررسید گذشته، معوق، مشکوک‌الوصول) یا چک برگشتی به صندوق یا سیستم بانکی در هر مرحله از دریافت تسهیلات باشند.

ـ دانشجویانی که مشروط یا به هر دلیل انصراف یا اخراج از تحصیل شده باشند.

ـ دانشجو خارج از سنوات تحصیلی مجاز باشد.

نحوه و شرایط پرداخت و بازپرداخت وام

سقف مبلغ و تعداد نیمسال تحصیلی قابل پرداخت وام شهریه به دانشجو برای هر یک از مقاطع تحصیلی مطابق جدول زیر تعیین می‌شود. در صورت تغییر در مبلغ و تعداد نیمسال تحصیلی قابل پرداخت وام مزبور، مراتب کتباً توسط صندوق به بانک ابلاغ می‌ شود.

مدت تنفس و بازپرداخت وام شهریه توسط دانشجو

شرح

کاردانی

کارشناسی ناپیوسته

کارشناسی

کارشناسی ارشد ناپیوسته

دکتری ناپیوسته

نیمسال تحصیلی قابل پرداخت

تا ۴ نیمسال

تا ۴ نیمسال

تا ۸ نیمسال

تا ۴ نیمسال

تا ۸ نیمسال

مبلغ قابل پرداخت در هر نیمسال تحصیلی

مبلغ ۵.۰۰۰.۰۰۰ ریال

مبلغ ۵.۰۰۰.۰۰۰ ریال

مبلغ ۵.۰۰۰.۰۰۰ ریال

مبلغ ۲۲.۵۰۰.۰۰۰ ریال

مبلغ ۲۵.۰۰۰.۰۰۰ ریال

مقاطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته

سال دریافت تسهیلات

نیمسال دریافت تسهیلات

دوره تنفس

دوره بازپرداخت

اول

نیمسال اول سال تحصیلی

۲۴ ماه

۲۴ ماه

نیمسال دوم سال تحصیلی

۲۰ ماه

۲۴ ماه

دوم

نیمسال اول سال تحصیلی

۱۲ ماه

۲۴ ماه

نیمسال دوم سال تحصیلی

۸ ماه

۲۴ ماه

مقاطع کارشناسی ارشد ناپیوسته

سال دریافت تسهیلات

نیمسال دریافت تسهیلات

دوره تنفس

دوره بازپرداخت

اول

نیمسال اول سال تحصیلی

۳۰ ماه

۳۰ ماه

نیمسال دوم سال تحصیلی

۲۶ ماه

۳۰ ماه

دوم

نیمسال اول سال تحصیلی

۱۸ ماه

۳۰ ماه

نیمسال دوم سال تحصیلی

۱۴ ماه

۳۰ ماه

کارشناسی و دکتری ناپیوسته

سال دریافت تسهیلات

نیمسال دریافت تسهیلات

دوره تنفس

دوره بازپرداخت

اول

نیمسال اول سال تحصیلی

۴۲ ماه

۳۰ ماه

نیمسال دوم سال تحصیلی

۳۸ ماه

۳۰ ماه

دوم

نیمسال اول سال تحصیلی

۳۰ ماه

۳۰ ماه

نیمسال دوم سال تحصیلی

۲۶ ماه

۳۰ ماه

سوم

نیمسال اول سال تحصیلی

۱۸ ماه

۳۰ ماه

نیمسال دوم سال تحصیلی

۱۴ ماه

۳۰ ماه

چهارم

نیمسال اول سال تحصیلی

۶ ماه

۳۰ ماه

نیمسال دوم سال تحصیلی

۲ ماه

۳۰ ماه

گفتنی است، در صورت تعویق در بازپرداخت اقساط مطابق قوانین بانک مرکزی مبلغی به اصل بدهی اضافه و دریافت خواهد شد.

انتهای پیام/

188 / 167 وام شهریه دانشجویی صندوق رفاه دانشگاه های غیرانتفاعی وزارت علوم

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: وام شهریه دانشجویی صندوق رفاه دانشگاه های غیرانتفاعی وزارت علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۷۵۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال دانشجویان در واحدهای بزرگ تولیدی بر مبنای توانایی/ پایان‌نامه‌ها را کاربردی کردیم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، اکبر پیرستانی معاون فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان در هشتمین رویداد نوآورانه «ترنج» که با هدف توانمندسازی راهبردی نوآوران جوان برگزار شده بود، اظهار کرد: یکی از دغدغه‌های دانشگاه آزاد، مهارت‌آموزی است و دنبال خلّاقیت و کارآفرینی دانشجویان دانشگاه هستیم.

وی افزود: به‌عنوان دانشگاهِ پیشرو، مبدع طرح پیش رو هستیم و تمایل داریم دانشجویان در کنار تحصیل مهارت‌آموزی هم داشته باشند و تیم‌هایی را پیدا کنند و کارآفرینی کنند.

معاون فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان عنوان کرد: اتفاقات بسیار خوبی در دانشگاه رقم خورده و دنبال جذب و اشتغال دانشجویان خود پس از تحصیل هستیم؛ از این رو طرح پویش (اشتغال همزمان با تحصیل)) را رقم زدیم.

پیرستانی افزود: یکی از امتیازات طرح پویش این است که اگر دانشجو در دوران دانشجویی وارد محیط واقعی کار شود؛ از منظر میزان دستمزد و حقوق مقایسه نمی‌کند و در انجام کار راحت‌تر است، همچنین در بررسی‌های صورت گرفته در مراکز کارآفرینی و به دلیل اینکه ارتباط و تعامل بین دانشجو و صنعت اتفاق نمی‌افتاد؛ عملاً تناسب بین علاقه و شغل بررسی نمی‌شد، اما اکنون کارشناسان
شرکت‌های بزرگ با حضور در دانشگاه با دانشجو مصاحبه کرده و از توانمندی‌ها و علایق دانشجو برای حضور در عرصه اطلاع پیدا می‌کنند.

وی عنوان کرد: این پروسه دو امتیاز دارد؛ نخست اینکه دانشجو پس از گذار از فیلتر‌های مورد نظر وارد دستگاه مورد نظر شده و حضور ماندگارتر و مفیدتری خواهد داشت و هم اینکه برای صنعت یا آن مؤسسه تولیدی این اطمینان حاصل می‌شود که حمایت معنوی دانشگاه پشت سر دانشجوست و به‌لحاظ حفظ اموال و دستاورد‌های علمی و اختراعات به یک اطمینان خاطری می‌رسد.

معاون فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان تأکید کرد: پایان‌نامه‌ها را نیز هدفمند و با شناسایی مشکلات صنایع موضوعات را احصاء کردیم تا کاربردی کنیم؛ به این صورت که یا قابلیت تبدیل شدن به صنعت داشته باشد یا گره‌ای از صنعت باز کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شیوه‌نامه مشوق‌های خدمتی برای کسب مهارت دانش‌آموختگان دانشگاهی ابلاغ شد
  • از آخرین وضعیت ثبت نام وام شهریه تا نقل و انتقال دانشجویان
  • اشتغال دانشجویان در واحدهای بزرگ تولیدی بر مبنای توانایی/ پایان‌نامه‌ها را کاربردی کردیم
  • زمان نام‌نویسی وام شهریه دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • خدمت دانش آموختگان دانشگاهی باکسب مهارت عمومی و تخصصی
  • زمان ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • آغاز ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی از اول اردیبهشت
  • نارضایتی دبیران و آموزگاران از پرداخت شهریه جهت گذراندن دوره‌های مهارت آموزی
  • زمان ثبت سفارش کتاب‌های درسی تغییر کرد | شیوه ثبت نام و ثبت سفارش + جزئیات
  • افخمی: بعید نبود شهید آوینی سراغ تولید سینمای داستانی برود/ ویژگی‌های دفاع مقدس موجب شد «سید مرتضی» فرم مستند را انتخاب کند+فیلم