Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-24@12:23:11 GMT

۵ پروژه آبرسانی در ساوه انجام می شود

تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۷۵۶۰۹

۵ پروژه آبرسانی در ساوه انجام می شود

به گزارش برنا از اراک، ولی‌اله قنبری اظهار کرد: پنج پروژه مذکور را شامل عملیات اجرایی مجتمع 15 روستایی کوهپایه، عملیات اجرایی مجتمع 5 روستایی احمد آباد – طرازناهید، تامین و انتقال آب مجتمع 21 روستایی سرداران و اجرای خط انتقال آب روستای چلبلو و آبرسانی به روستای قارلوق عنوان کرد. 

وی با بیان اینکه این شهرستان دارای 186 روستاست، اظهار کرد: تعداد 111 روستای شهرستان ساوه تحت پوشش خدمات شرکت آب و فاضلاب روستایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر امور آب و فاضلاب روستایی شهرستان ساوه گفت: تابستان سال اخیر 17 روستای شهرستان ساوه با مشکل کمبود آب و خشکسالی مواجه بودند که توانستیم با انجام اقداماتی، بخشی از مشکلات مردم را کاهش دهیم و امید است با دریافت اعتبارات لازم کارهای باقی مانده انجام شود. 

قنبری ادامه داد: روستاهای سرخده، لالایین، سیف آباد، عباس آباد، یل آباد و قردین از مجتمع سرداران با کاهش آبدهی چاه مواجه بودند که برای جبران آن، چاه ملک آباد با عمق 200 متر حفر شد. 

وی گفت: خط انتقال آب این چاه به طول 850 متر با لوله گالوانیزه اجرا شده که به صورت دیون است و همچنین بخشی از شبکه توزیع آب روستای لالایین تعویض شد . 

قنبری اتمام عملیات اجرایی این پروژه را مستلزم تخصیص اعتبار چهار هزار میلیون ریالی جهت احداث خط برق و تجهیز چاه دانست و گفت : در روستاهای مجتمع شرفلو و چلبلو با کاهش آبدهی چاه مواجه شدیم که برای تامین آب این مجتمع از منابع آب مجتمع سرداران کمک گرفته شد و خط انتقال آن به طول 2100 متر اجرا شد که در تلاش هستیم بتوانیم دیون 1500 میلیون ریالی پیمانکار این پروژه را پرداخت کنیم. 

وی افزود : در تابستان سال جاری در روستاهای اکبرآباد و نیوشت با کمبود آب مواجه بودیم که ناچار به اعزام تانکر آبرسانی به این روستاها شدیم که با مشارکت مردم و تعویض پمپ چاه، این مشکل تا حدودی حل شد. 

مدیرامور آب و فاضلاب روستایی شهرستان ساوه تصریح کرد: برای رفع مشکل قطعی و کمبود آب در روستاهای اکبرآباد و نیوشت قصد داریم عملیات‌های اجرایی شامل اجرای خط انتقال آب از مجتمع کوهپایه، تجهیز چاه و احداث مخزن 300 متر مکعبی را انجام دهیم که برای انجام آنها چهار هزار میلیون ریال اعتبار درخواست شده است. 

وی بیان کرد: کمبود آب در روستای باغشاهی باعث شد که جیره بندی و آبرسانی سیار در این روستا در برنامه کاری تابستان سالجاری قرار گیرد که در نظر داریم با دریافت 25 هزار میلیون ریال اعتبار، احداث مخزن ذخیره آب به حجم 200 متر مکعب و اجرای 12000 متر خط انتقال و وصل آن به مجتمع کوهپایه را انجام دهیم. 

قنبری با اشاره به پوسیدگی شبکه آبرسانی کهک و بالقلو گفت : تعویض کامل شبکه روستای کهک و همچنین بخش‌هایی از شبکه روستای بالقلو انجام شده که الباقی در سال جاری و در صورت تامین اعتبار 10 هزار میلیون ریالی انجام خواهد شد . 

مدیر امور آبفار شهرستان ساوه با اشاره با کاهش سطح آب چاه سقانلیق و نورعلی‌بیگ گفت: هم اکنون پیگیر حفر چاه برای روستای نورعلی‌بیگ هستیم و مقرر است از مجتمع کوهپایه کسری آب این روستاها تامین شود که هم اکنون برای حل موقت مشکلات مردم جیره‌بندی و آبرسانی سیار در دستور کار قرار گفته است. 

قنبری افزود : برای کمبود آب در روستای ستق درصدد بهسازی منابع آب بالادست و برای کمبود آب روستای غازم آباد نوبران به دنبال تامین منابع آبی از روستاهای اطراف هستیم . 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آب و فاضلاب امور روستایی برق خشکسالی شرکت آب و فاضلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۷۵۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰ درصد اعتبارات عمرانی به بخش عشایر دشتی اختصاص داده شده است

به گزارش خبرنگار مهر، حسین شریفی ظهر یکشنبه در نشست شورای عشایری شهرستان دشتی اظهار داشت: مدیران با همدلی خدمات رسانی مطلوب به جامعه عشایر انجام دهند.

رئیس امور عشایر شهرستان دشتی افزود: اعتبارات عمرانی به عشایر ۱۹ میلیارد ریال بوده که تاکنون ۸۰ درصد آن تخصیص پیدا کرده است.

شریفی بیان کرد: ۵۵ میلیارد ریال نیز از محل اعتبارات ارزش افزوده به عشایر اختصاص یافته است.

وی تصریح کرد: آبرسانی سیار بوسیله هزار ۵۷۳ تانکر به عشایر انجام شده است.

شریفی بیان کرد: با اضافه شدن یک دستگاه تانکر آبرسانی جدید خدمات به عشایر افزایش خواهد یافت.

وی با بیان اینکه تعمیر و تجهیز ساختمان اداره در دست اقدام است، گفت: ۴۹ دامدار برای پرداخت تسهیلات به مبلغ ۴۰ میلیارد ریال به بانک‌های عامل معرفی شدند.

کد خبر 6084610

دیگر خبرها

  • تنش‌های آبی در دیلم رفع شود
  • تعیین و اختصاص ردیف اعتبار ملی برای طرح جامع آبرسانی البرز
  • اصلاح و بهسازی حدود ۱۰۱ کیلومتر از شبکه و خطوط آبرسانی لرستان
  • همدان در میان 7 استان برتر آبرسانی روستایی
  • عملیات آبرسانی به تنها روستای محروم از شبکه آب در باخرز خراسان رضوی آغاز شد
  • عزم جدی حل مشکل کم آبی شهر مرزی نوسود و روستاهای مرزی شهرستان پاوه
  • بازدید استاندار آذربایجان شرقی از مجتمع آبرسانی
  • ۶۵ روستای خراسان جنوبی آبرسانی شد
  • ۸۰ درصد اعتبارات عمرانی به بخش عشایر دشتی اختصاص داده شده است
  • تعويض الكترو پمپ چاه آب شرب مجتمع روستاي كورابلاغ شهرستان شوط