Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-01@18:56:53 GMT

لباس عاشورایی نیاز به جریان سازی دارد

تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۷۵۷۱۰

لباس عاشورایی نیاز به جریان سازی دارد

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، نشست رسانه ای سومین نمایشگاه لباس عاشورایی صبح امروز در ساختمان مجاور تالار وحدت برگزار شد.
 
در این مراسم حمید قبادی دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس اظهار داشت:جشنواره ها و نمایشگاه های این گونه بهانه ای است تا آن موضوع مشخص به صورت تخصصی پیگیری شود البته اهداف متعددی از برگزاری این نمایشگاه وجود دارد که مهمترین آن انتقال مفاهیم بنیادی قیام عاشورا در رسانه ای به اسم لباس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی با بیان اینکه تاثیر لباس در قرن های مختلف بر مردم برهیچ فردی پوشیده نیست، گفت:ما به شدت در حوزه لباس فقیر هستیم از این رو باید در حوزه لباس عاشورایی طراحی بیشتری انجام شود و نکته  حائز اهمیت این است که باید در حوزه لباس عاشورایی جریان سازی کنیم.
 
قبادی در ادامه به نمادشناسی در فرهنگ عاشورا اشاره کرد و افزود:موضوع احیای روش های سنتی در حوزه لباس عاشورا بسیار مهم است و ما باید در طراحی لباس ها از این تکنیک ها استفاده کنیم.
 
وی در ادامه به بخش مسابقه نمایشگاه لباس عاشورایی پرداخت و افزود:نزدیک به ۴۰۰ طراح در این حوزه فعالیت می کنندکه بخشی از آن به نمایش درخواهد آمد و حدود ۵۰ اثر در این نمایشگاه وجود دارد.
 
دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس در مورد زمان برگزاری این نمایشگاه خاطرنشان کرد:از ۲۸ مهرماه تا ۴ آبان از ساعت ۱۰ صبح تا ۴ بعدازظهر در تالار وحدت، نمایشگاه دایر است.
 
در ادامه محبوبه الهی دبیر علمی نمایشگاه لباس عاشورایی گفت:در حوزه لباس عاشورایی به لحاظ علمی توجهی به این بحث نشده است و امسال در همین رابطه مسابقه از ایده تا اجرا شرکت کنندگان حضور دارند تا خلاقیت خود را نشان دهند.
 
وی ادامه داد:متاسفانه برخی الگوها در حوزه لباس عاشورایی به درستی استفاده نمی شود که این نمایشگاه در تلاش است تا این روش را اصلاح کند.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: نمایشگاه لباس عاشورایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۷۵۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خصوصی‌سازی سرخابی‌ها نیاز به مراقبت بیشتری دارد/ بهترین نسخه اقتصادی برای فوتبال ایران رقم خورد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ژاله معماری، عضو هیئت‌علمی دانشكده تربیت‌بدنی دانشگاه الزهرا (س) در یک گفتگوی رادیویی درباره چالش‌های ورود باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال به بخش خصوصی اظهار كرد: فرآیند خصوصی‌سازی موانع زیادی دارد و تنها مختص باشگاه‌ها نیست. در سایر كشورها نیز این چالش‌ها وجود دارد. متأسفانه در ایران خصوصی‌سازی به تعویق افتاده در حالی که چالش خصوصی‌سازی در همه صنایع وجود دارد.

معماری در این باره ادامه داد: امروز با توجه به فشارهای AFC و تعویق ایجاد شده در آن، خصوصی‌سازی باشگاه‌ها تنها راه ممكن بود. باید به بعد از این فكر كرد چرا كه در شرایط موجود خصوصی‌سازی بهترین راه‌حل بوده است. خصوصی‌سازی نسخه‌ای بوده كه با شرایط موجود حداكثر همخوانی را دارد.

هلدینگ خلیج‌فارس و بانک‌ها تخصص كافی برای مباحث مالی و ترازنامه‌ها را دارند. اما بقای تیم‌ها در بازی‌های آسیایی و توقعات هواداران، مورد نگرانی است و باید فكر خوبی برای آن موارد كرد تا كمترین آسیب وارد شود و فرآیند انتقال و افزایش سهم بازار انجام شود. امید می‌رود با تقویت فعالیت‌های اقتصادی این ۲ باشگاه شرایط خوبی را شاهد باشیم.

معماری با اشاره به انتقال‌های مشابه در سایر كشورها خاطرنشان كرد: خصوصی‌سازی بسیار حساس است و با توجه به جمعیت فوتبال دوست ایران باید مراقبت بیشتری از آن صورت گیرد تا به تدریج هلدینگ‌ها و بانک‌ها بتوانند سهام را وارد فرابورس كرده تا به سوددهی برسد و سهم هواداران بیشتر شود و به ۵۱ به ۴۹ برسیم. كسانی كه برای این نسخه تصمیم‌گیری كردند، به همه شرایط آن واقف بودند.

عضو هیئت‌علمی دانشكده تربیت‌بدنی دانشگاه الزهرا (س) با اشاره به پیش‌بینی موانع این مسیر گفت: دولت باید بخش خصوصی را حمایت كند و منابع درآمدی حق پخش و قانون کپی‌رایت نیز برای باشگاه‌ها فراهم شود. توجه بخش خصوصی در قسمت تربیت بازیكنان و خریدوفروش آنها قرار دارد و باید مراقب بود توسعه ورزش در اولویت‌های بعدی قرار نگیرد. البته در همه دنیا این‌گونه است و به همین دلیل دولت با حساسیت بالایی خصوصی‌سازی را انجام می‌دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پرستاری یک شغل سخت و دشوار است/ ۷۵ درصد پرستاران ایران زن هستند
  • شغل پرستاری ماهیت سخت و دشواری دارد
  • نیاز چین به کالاهای کشاورزی و نفتی/ چینی‌ها به دنبال کالای باکیفیت هستند
  • اجازه حاشیه‌سازی در حریم شورا و شهرداری را نمی‌دهیم
  • گشایش نمایشگاه توانمندی‌های هنرجویان هنرستان فاطمه الزهرا (س) فیروزه
  • ضرورت متناسب سازی دروس دانشگاهی با نیاز صنعت فولاد کشور
  • مسئولان جریان‌های اثرگذار بر حوزه کاری خود را بشناسند
  • خصوصی‌سازی سرخابی‌ها نیاز به مراقبت بیشتری دارد/ بهترین نسخه اقتصادی برای فوتبال ایران رقم خورد
  • موانع مشارکت مردم‬ استان‬ تهران‬ در امر تولید و اقتصاد رفع شود
  • تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا