Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-05-07@21:24:32 GMT

​شیوه جدید کلاهبرداری از زائران اربعین

تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۷۶۹۷۳

​شیوه جدید کلاهبرداری از زائران اربعین

به گزارش خبرگزاری تقریب؛ سرهنگ پاشایی با اشاره به برخی کلاهبرداریهای اینترنتی به بهانه ثبت‌نام و خرید بلیت  برای زوار اربعین حسینی  از طریق سایتهای جعلی اظهار کرد: زائران اباعبدالله الحسین (ع) هنگام پرداخت هزینه بلیت به صورت اینترنتی، نکات ایمنی را رعایت و از مکان‌های مورد اعتماد برای ثبت‌نام و پرداخت‌های اینترنتی هزینه‌ها استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا خاطرنشان کرد: مجرمان با طراحی سایت‌های شبیه سایت‌های اصلی که درگاه‌های بانکی جعلی نیز دارد، اقدام به سرقت اطلاعات کارت بانکی افراد کرده و برای اخذ اطلاعات حساب شهروندان مثل رمز عبور و اطلاعات بانکی، کاربران را به صفحات جعلی موسوم به فیشینگ می‌کشانند.

وی متذکر شد: شهروندان باید مراقب باشند در دام فیشر‌ها و سایت‌های جعلی که فقط برای سرقت اطلاعات بانکی افراد راه‌اندازی شده، نیفتند و به زائران اربعین حسینی توصیه می‌کنیم حتماً به آدرسی که در نوار ابزار آمده توجه کنند، در این آدرس باید از پروتکل https استفاده شده باشد، در غیر این صورت سایت مذکور جعلی است.

پاشایی افزود: در نوار آدرس این وب‌سایت یک علامت قفل شکل است که تمام الزامات و مشخصات سازمان حج و زیارت قابل‌مشاهده است که اگر اطلاعاتی غیر از اطلاعات این سازمان در آن وجود داشت حاکی از جعلی بودن این سایت بوده و کاربران باید از ثبت‌نام در آن خودداری کنند.

معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا از متقاضیان خواست برای ثبت‌نام به صورت حضوری به دفاتر مجاز و مورد تأیید سازمان حج و زیارت مراجعه و از ارائه مدارک هویتی از قبیل گذرنامه به افراد غیرمسئول خودداری کنند.

وی ادامه داد: زائران برای ثبت‌نام به سایت اصلی سازمان حج و زیارت به نشانی haj.ir مراجعه و از کپی کردن یا رفتن به لینک‌هایی که در سایت‌های مختلف و شبکه‌های اجتماعی ارائه می‌شود، خودداری کرده و برای تهیه ویزا به دفاتر معتبر و رسمی مراجعه و در سامانه سماح ثبت‌نام کنند.

معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا به منظور آگاهی بیشتر زائران اربعین، پیشگیری از وقوع جرایم سایبری و ایجاد مشکل برای هموطنان، یادآور شد: از اتصال به دستگاه‌های وای‌فای ناشناس در طول سفر خودداری کنید، در پایان استفاده از اینترنت وای‌فای تلفن همراه خود را غیر فعال کنید، از ذخیره اطلاعات مهم بانکی برروی حافظه تجهیزات هوشمند که در طول مسیر همراهتان است، بپرهیزید و اطلاعات شخصی و محرمانه خود را دراختیار دیگران قرار ندهید.

وی تصریح کرد: شهروندان می‌توانند موارد مشکوک را  در  سایت پلیس فتا ناجا به آدرس www.cyberpolice.ir  قسمت ثبت گزارشات مردمی اعلام کنند.

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۷۶۹۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی و دستگیری کلاهبردار اینترنتی رسید جعلی بانک

علی عباسی‌کسانی رئیس پلیس استان کرمانشاه در جمع خبرنگاران، گفت : با مراجعه یکی از شهروندان به ماموران انتظامی سنقروکلیایی مبنی بر اینکه در بازار احشام این شهرستان مشغول فروش احشام بوده که شخصی با مراجعه به وی و نمایش رسید بانکی ۲ رأس گوسفند از وی دریافت کرده، اما پس از ساعتی متوجه شده پولی به‌حسابش واریز نشده و مورد کلاهبرداری قرارگرفته است.

وی ادامه داد: با بررسی‌های اولیه و اقدامات تخصصی، مشخص شد که فرد کلاهبردار با ایجاد یک رسید جعلی توسط برنامه‌های موبایلی و با نشان دادن یک رسید بانکی جعلی پس از دریافت احشام، بازار را ترک کرده است.

رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه ادامه داد: مأموران پلیس فتا اقدامات تخصصی خود را آغاز کردند و پس از تحقیقات گسترده و همه‌جانبه ردپای مجرم شناسایی کرده و پس از هماهنگی با مرجع قضائی، متهم در اقدامی غافلگیرانه در مرکز استان دستگیر و به پلیس فتا انتقال داده شد و در بازجوییی‌ها به کلاهبرداری اعتراف کرد.

وی گفت: فروشندگان طعمه‌های مناسبی برای کلاهبرداری با رسید جعلی هستند لذا اگر قصد فروش کالایی را دارند تا زمان دریافت پیامک واریز وجه از سرشماره اصلی بانک عامل و مطابقت با میزان موجودی حساب خود، از ارائه کالا به خریدار خودداری کرده و مواظب شگرد کلاهبرداری با ساخت رسید‌های اینترنتی جعلی باشند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • دستگیری متهم کلاهبرداری ۶ میلیارد ریالی رسید جعلی خرید در قم
  • گول پیامک‌های جعلی را نخورید
  • ارز مسافرتی برای زائران اربعین پیش بینی شده است
  • ترفند جدید کلاهبرداری/ یک سوال جواب بده صدمیلیون برنده شو
  • جواب بده ۱۰۰ میلیون برنده شو؛ کلاهبرداری جدید
  • کلاهبرداری با رسید جعلی
  • خالی کردن حساب با پرسیدن فقط یک سوال
  • یک سوال جواب بده صدمیلیون برنده شو
  • چطور پیامک‌های جعلی را بشناسیم؟
  • شناسایی و دستگیری کلاهبردار اینترنتی رسید جعلی بانک