Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک عضو کانون عالی شوراهای اسلامی کار، تشکیل اتاق فکر متشکل از نیروهای بازنشسته و با تجربه را خواستار شد و گفت: از تجربیات کشورهای دیگر در به کارگیری نیروهای بازنشسته استفاده کنیم.

علی اصلانی ، اظهار کرد: یکی از شعارهای دولت تدبیر و امید این بود که از نیروهای جوان استفاده کند و در نهایت یک وزیر جوان را برای این منظور به مجلس معرفی کرد که نشان داد به عنوان یک نیروی جوان کارآمد عملکرد قابل قبولی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دولت با اجرای قانون منع بکارگیری بازنشستگان، مصمم است تا نیروهای جوان خلاق و کارکشته را به خدمت بگیرد و از این طریق فضای بازار کار را متحول کند.

عضو کانون عالی شوراهای اسلامی کار تاکید کرد: کسی که ۳۰ سال مدیریت یک اداره یا بخش و سازمان را برعهده گرفته و کار کرده دیگر از نظر نیرو تحلیل رفته و کارکردن برایش سخت است، بنابراین جایگزینی او با یک فرد کارآمد و جوان اثرگذار است، اما باید به چنین افرادی آموزش بدهیم که وقتی به جایگاهی رسیدند که باید ترک خدمت کنند، از این قضیه ترسی نداشته باشند.

اصلانی گفت: احترام و عزت مدیران را میز و تشکیلات آن به وجود نمی‌آورد که نگران از دست دادن آن باشند، بلکه آنچه به آن‌ها شأن و شخصیت می‌بخشد، تجربه و دانش او در طول سالهای مدیریت است.

وی افزود: در روزهای گذشته اعلام شد که نزدیک به ۲۱۰ نفر از مدیران رده بالا با اجرای قانون باید بروند که به نوعی پوست اندازی هم می‌شود و به نفع نظام هم هست تا از نیروهایی که پشت درهای بسته مانده‌اند، استفاده شود.

عضو کانون عالی شوراهای اسلامی کار درعین حال مطالعه تجربیات کشورهای دیگر را در به کارگیری نیروهای بازنشسته مورد تاکید قرار داد و گفت: پیشنهاد من این است که چند کشور اروپایی را مطالعه کنیم وببینیم که در کره و ژاپن و کانادا با نیروهای بازنشسته چه کار می‌کنند و چگونه تجربیاتشان را به کار می‌گیرند.

وی تشکیل اتاق فکری متشکل از نیروهای بازنشسته را خواستار شد وگفت: می‌توانیم از فکر و ایده بازنشستگانی که سالها کار مدیریتی کرده‌اند در تصمیم‌گیری‌ها و آینده‌نگری‌ها استفاده کنیم تا تجربیاتشان نادیده گرفته نشود.

اصلانی در پایان ابراز امیدواری کرد: با نظارت مجلس و عزم جدی دولت، قانون منع بکارگیری بازنشستگان به شکل مطلوب و شایسته‌ اجرایی شود.

دوم مردادماه امسال نمایندگان مجلس شورای اسلامی قانون ممنوعیت بکارگیری بازنشستگان را اصلاح و محدودیت‌های جدیدی را در این قانون اعمال کردند. پس از تصویب قانون، رییس مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای به دولت، آن را جهت اجرا ابلاغ کرد که در ۲۷ شهریور ماه رییس جمهوری در اجرای اصل یکصد و بیست و سوم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، از ابلاغ «قانون اصلاح ممنوعیت بکارگیری بازنشستگان» به «سازمان اداری و استخدامی کشور» خبر داد.

جمشید انصاری ـ رییس سازمان امور اداری و استخدامی کشور ـ پیشتر اعلام کرده بود که ۲۱۰ نفر از مقامات و مسئولان دولتی به جز وزارت اطلاعات و نیروهای مسلح مشمول اصلاحیه قانون ممنوعیت بکارگیری بازنشستگان هستند و دستگاه‌های دولتی باید تا ۲۶ آبان ماه نسبت به تعیین تکلیف و انتصاب افراد جایگزین اقدام کنند.

 

ایسنا

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000AG8 برچسب ها: کار ، اتاق فکر ، نیروهای بازنشسته

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: کار اتاق فکر نیروهای بازنشسته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۷۶۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیران دولتی مقابله با قاچاق را در اولویت قرار دهند

رییس‌جمهور در جلسه ستاد اقتصادی دولت گفت: مبارزه با قاچاق امری فرادستگاهی است و همه مدیران دولتی موظفند مقابله قاطع با قاچاق را جز اولویت‌های کاری خود قرار دهند.

به گزارش مشرق، آیت‌الله «سیدابراهیم رییسی» رییس‌جمهور کشورمان در جلسه صبح امروز سه‌شنبه (۲۸ فروردین ۱۴۰۳) ستاد اقتصادی دولت بر به کارگیری همه ظرفیت‌ها و هماهنگی همه دستگاه‌های اجرایی با ستاد مقابله با قاچاق برای مقابله بی‌امان با این معضل اقتصادی و نیز اجرای دقیق قانون تازه به تصویب رسیده ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی با همکاری همه دستگاه‌های مسوول تاکید کرد.

در ابتدای این جلسه که به منظور بررسی آخرین وضعیت پیشگیری و مقابله با قاچاق برگزار شد، دبیر ستاد مبارزه با قاچاق ضمن ارایه گزارشی از وضعیت قاچاق کالا و سوخت از مبادی ورودی رسمی و غیررسمی، به دیگر ابعاد این پدیده از جمله حجم بالای گردش مالی قاچاق، استفاده از بسترهای قانونی برای دور زدن قانون، مسیرهای قاچاق کالا و سوخت از خارج به داخل و از داخل به خارج و همچنین نقش پشتیبانان مسیر و روند قاچاق پرداخت.

رییس‌جمهور پس از استماع این گزارش و همچنین نقطه نظرات اعضای ستاد اقتصادی دولت در سخنانی با بیان اینکه مبارزه و مقابله با قاچاق، کمک به تولید و اشتغال در کشور است، بر برنامه‌ریزی هماهنگ همه دستگاه‌های اجرایی نسبت به شناسایی و مسدودسازی بسترهای قاچاق و همچنین هماهنگی کامل با ستاد مقابله با قاچاق برای مقابله بی‌امان با این معضل اقتصادی تاکید کرد.

آیت‌الله رییسی با اشاره به آثار سو ضد تولیدی قاچاق، تبیین ابعاد خسارت‌های قاچاق به زیرساخت اقتصادی کشور را برای مدیران و همه استانداران ضروری دانست و تصریح کرد: مبارزه با قاچاق امری فرادستگاهی است و همه مدیران دولتی موظفند بدون هرگونه تأخیر با بهره‌گیری از قانون موجود و به کارگیری همه ظرفیت‌ها، مقابله قاطع با قاچاق را جز اولویت‌های کاری خود قرار دهند.

همچنین رییس‌جمهور در این جلسه بر اجرای دقیق و کامل قانون تازه به تصویب رسیده ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی (کولبری، ملوانی و ته‌لنجی) با همکاری همه دستگاه‌های مسوول و اعمال نظارت جدی بر نوع و میزان کالاهای وارداتی و ثبت اطلاعات آن در سامانه‌های گمرکات کشور تاکید کرد.

دیگر خبرها

  • قانون جهش دانش‌بنیان مهم‌ترین سرفصل کاری معاونت علمی در ۱۴۰۳
  • جزئیات مخالفت مصر با پیشنهاد رئیس سیا برای اداره غزه
  • فرایند استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی در سیستان‌ و بلوچستان آغاز شد
  • مدیران دولتی مقابله با قاچاق را در اولویت قرار دهند
  • مسئولان به قانون جوانی جمعیت باید در عمل معتقد باشند
  • زیان شرکت‌های دولتی ۹ برابر گزارش‌های مدیران!
  • اولتیماتوم دولت برای اجرای قانون تسهیل صدور مجوز‌ها
  • اجرای کامل قانون تسهیل صدور مجوز‌ها پیش از پایان دولت
  • اجرای کامل قانون تسهیل صدور مجوزها پیش از پایان دولت
  • نقش موثر اتاق‌های سه‌گانه در تسهیل صدور مجوزها