Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدتقی نوربخش، مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی گفت: تاکنون در 9 استان طرح نسخه الکترونیک به اجرا گذاشته شده بود که امروز تعداد مراکز درمانی طرف قرارداد برای اجرای این طرح به 18 استان رسید.

اخبار اچتماعی ایران/ سیدتقی نوربخش روز دوشنبه در جلسه شورای معاونان این سازمان در ارتباط ویدئو کنفرانسی با مدیران درمان و روسای دفاتر اسناد پزشکی 9 استان کشور، توسعه برنامه نسخه الکترونیک در مراکز درمانی طرف قرارداد این استان ها را اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: این سامانه پیش از این در مراکز درمانی طرف قرارداد تامین اجتماعی در استان های گیلان، قزوین، همدان، سمنان، اردبیل، خراسان جنوبی، یزد، اصفهان و مازندران مورد بهره برداری قرار گرفته است که با بهره برداری از سامانه نسخه الکترونیک در استان های خراسان رضوی، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، تهران، ایلام، لرستان، زنجان، کرمانشاه و کردستان این طرح در این استان ها هم به اجرا درمی آید.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی گفت: توسعه این سامانه در مراکز طرف قرارداد نیازمند هماهنگی بین بخشی است و این سامانه امروز در مراکز درمانی طرف قرارداد 9 استان دیگر توسعه می یابد.
وی ادامه داد: سامانه نسخه الکترونیک سازمان تامین اجتماعی به منظور حذف دفترچه های کاغذی و مدیریت بهینه مصارف بخش درمان از 2 سال پیش در مراکز درمانی تامین اجتماعی به کارگرفته می شود.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی سامانه نسخه الکترونیک را زیر ساخت تمامی اصلاحات و مدیریت هزینه در حوزه درمان این سازمان و کشور عنوان کرد و گفت: پرونده الکترونیک، نظام ارجاع، پزشک خانواده و هر برنامه ای که بخواهیم اجرا کنیم راهی جز نسخه الکترونیک ندارد.
نوربخش توسعه سامانه نسخه الکترونیک را تکلیف قانونی بر اساس برنامه پنجم و ششم توسعه دانست و اظهار داشت: سرمایه گذاری سازمان تامین اجتماعی در این مسیر نیز با توجه به ضرورت و تکلیف قانونی است.
وی افزود: مرحله اول این برنامه که مربوط به واحدهای درمانی ملکی سازمان تامین اجتماعی بود، به خوبی و با موفقیت کامل اجرا شد و در مراکز طرف قرارداد نیز با توجه به وجود فضای همدلی و همکاری که ایجاد شده است، برنامه ها درحال اجرا است.
مهدی درخشان، معاون درمان سازمان تامین اجتماعی نیز در این جلسه گفت: امروز استان های جدیدی به طرح بزرگ و ملی نسخه الکترونیک سازمان تامین اجتماعی می پیوندند. تمامی همکاران حوزه درمان سازمان تامین اجتماعی برای موفقیت این طرح تلاش می کنند تا این طرح با موفقیت توسعه یابد و همه ذی نفعان سازمان از مزایای آن بهره مند شوند.
محمدعلی بیطرف، مشاور ارشد مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در حوزه درمان در این جلسه گفت: سامانه نسخه الکترونیک و سامانه استحقاق درمان، دارای ارتباط مستقیم هستند و بر همین اساس بالاترین اطمینان برای خدمت رسانی به افراد تحت پوشش سازمان بدست آمده است.
وی با بیان اینکه ایجاد شرایط اجتماعی و اطلاع رسانی درباره طرح حذف دفترچه های کاغذی و نسخه الکترونیک اهمیت بسیار بالایی دارد، گفت: این طرح مزایای زیادی برای عموم مردم و ذی نفعان سازمان تامین اجتماعی دارد که باید به درستی برای جامعه تشریح شود.
بیطرف پیشگیری از سوء استفاده های احتمالی از خدمات درمانی را از دیگر مزایای بهره برداری از سامانه نسخه الکترونیک برشمرد و گفت: سازوکارهای نظارتی کارآمدی در این سامانه وجود دارد که در هزینه کرد بهینه منابع درمانی بسیار موثر است.
وی استقرار این سامانه در مراکز درمانی طرف قرارداد سازمان تامین اجتماعی در تهران را بسیار مهم دانست و گفت: اجرای موفق این پروژه در تهران نشانه خوبی از برنامه ریزی دقیق و عزم راسخ سازمان برای توسعه این سامانه در کل کشور خواهد بود.
سازمان تامین اجتماعی 18 نوع خدمت را به 42 میلیون بیمه شده در ساسر کشور ارائه می دهد./ ایرنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۷۷۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگهداری ۴۲هزار نسخه خطی در سازمان اسناد وکتابخانه ملی کشور

فاطمه صدر در دیدار با اسدالله عباسی استاندار گیلان در رشت گفت: همچنین یک هزار و ۵۰۰ تاریخ شفاهی از شخصیت‌ها در حوزه دولتمردان، سیاستمداران، ادیبان و اهالی فرهنگ و هنر نیز در سازمان اسناد و کتابخانه ملی کشور نگهداری می شود.

وی در ادامه با تشریح جایگاه و قدمت سازمان اسناد و کتابخانه ملی کشور عنوان کرد: بخش کتابخانه ملی این سازمان قدمت ۹۰ ساله دارد؛ ضمن اینکه سازمان اسناد و کتابخانه ملی کشور عضو فدراسیون بین‌المللی کتابخانه‌های ملی و عضو فدراسیون بین المللی آرشیوهای ملی است.

وی با بیان اینکه این سازمان در دنیا بسیار بیشتر از داخل ایران شناخته شده‌است اضافه کرد: حفظ و نگهداری میراث مستند و مکتوب کشور وظیفه سازمان اسناد و کتابخانه ملی کشور است که بخشی مربوط به اسناد اداری است.

صدر با بیان اینکه سازمان اسناد و کتابخانه ملی در اصطلاح حافظه ملی ایران نامیده می‌شود اظهار کرد: تمام منابع ایران شناسی و اسلام شناسی در خارج از کشور با تولید به هر زبانی و منابع غیرکتابی شامل فیلم، صوت و انواع صفحات گرامافون در این سازمان نگهداری می‌شود.

وی با اشاره به نگهداری تمام اسناد سازمان برنامه و بودجه از دهه‌های گذشته، امور استخدامی و وزارت نفت و غیره در سازمان یادشده ادامه داد: اطلاع دستگاه‌ها از وظایف این سازمان و همکاری آنان ضرورت دارد.

معاون پژوهش و منابع دیجیتال سازمان اسناد و کتابخانه ملی کشور بیان کرد: به غیر از نگهداری اسناد اداری کشور تعدادی اسناد تاریخی از دوران قاجار و پهلوی نیز در این سازمان نگهداری شده‌است.

وی با بیان اینکه اسناد ضمن نگهداری در سازمان اسناد و کتابخانه ملی کشور بر اساس مصوبات شورای اسناد ملی تعیین تکلیف و ارزش‌گذاری شده و بعد از فرآیند ضدعفونی ثبت و ضبط می‌شوند ادامه داد: همه اسناد در فرآیندی دیجیتال شده و در کتابخانه دیجیتال کشور که بزرگترین کتابخانه کشورست نگهداری می‌شوند.

صدر خواست تا در شهرهای با قدمت و دارای منابع و اسناد هویت بخش کشور، مردم با کمک متولیان برای تحویل اسناد تشویق شوند تا پس از دریافت، اسناد با استانداردهای لازم ضدعفونی و نگهداری شوند؛ ضمن اینکه به صورت امانت نیز حاضر به نگهداری اسناد هستیم.

وظایف سازمان اسناد و کتابخانه ملی کشور به مردم معرفی شود

استاندار گیلان نیز با اشاره به جایگاه سازمان اسناد و کتابخانه ملی کشور در حفظ و نگهداری اسناد هویت بخش ایران گفت: وظایف و فعالیت این سازمان با استفاده از افراد تاثیرگذار و با همکاری رسانه‌ها باید بیش از پیش به مردم معرفی شود.

اسدالله عباسی با بیان اینکه نگهداری اسناد هویت‌دار اهمیت زیادی دارد و موجب حفظ فرهنگ و هویت هر ملت می‌شود اضافه کرد: بازدید دانش‌آموزان از سازمان اسناد و کتابخانه ملی استان برای شناخت و آگاهی آنان از وظایف این سازمان در دستور کار متولیان قرار گیرد.

وی نگهداری نسخه‌های خطی و تاریخ شفاهی شخصیت‌ها در حوزه‌های مختلف را از کارهای ارزشمند سازمان اسناد و کتابخانه ملی کشور خواند و بر ضرورت همکاری بیش از پیش دستگاه‌ها با مدیریت سازمان اسناد و کتابخانه ملی در گیلان تاکید کرد.

عباسی در خاتمه برای رفع مشکلات و مسائل مربوط به سازمان اسناد و کتابخانه ملی گیلان قول مساعد داد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • آمادگی آتش نشانی رشت برای آموزش ایمنی در بیمارستان‌ها
  • نگهداری ۴۲هزار نسخه خطی در سازمان اسناد وکتابخانه ملی کشور
  • تفاوت چشمگیر میزان دریافتی بازنشستگان تامین اجتماعی با پرداختی سایر بازنشستگان
  • پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز دانشگاهی طرف قرارداد تامین‌اجتماعی
  • پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز دانشگاهی طرف قرارداد
  • اتصال نسخه الکترونیک به بیمه‌های تکمیلی تا یک ماه دیگر
  • احداث درمانگاه تامین اجتماعی بردسکن در ردیف پروژه‌های کدد دار کشور قرار گرفت
  • تاکید بر اولویتی به نام سلامت روان
  • اعتراض به کسر از حقوق مستمری بگیران تامین اجتماعی
  • به کارگیری ۵۲۱ نفر از کارجویان ثبت‌نام شده در سامانه جستجوی شغلی توسط مراکز کاریابی