Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، آیت الله محمد محمدی ری شهری روز دوشنبه در دیدار سرکلانتر و جمعی از کارکنان نیروی انتظامی شهرستان ری به مناسب هفته ناجا با بیان اینکه کارکنان نیروی انتظامی به هیچ عنوان نباید در انجام ماموریت های خود با مردم سلیقه ای برخورد کنند، اظهار داشت: ماموران خدوم ناجا باید با عامه مردم مدارا کنند، چرا که خشونت باعث اهانت می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: ماموران نیروی انتظامی باید با جرم های مشهود در جامعه برخورد کنند و به هیچ عنوان مزاحمتی برای مردم در محل سکونتشان به بهانه کشف جرم نداشته باشند.
ری شهری با بیان اینکه توجه به باید ها و نباید های اخلاقی و اسلامی باید توسط ماموران نیروی انتظامی رعایت شود، افزود: سازمان عقیدتی و سیاسی ناجا باید ارزش های قرآنی، اسلامی، توصیه های اهل بیت(ع) را جمع آوری و در قالب کتابی در اختیار نیروهای انتظامی قرار دهد.
وی ادامه داد: کارکنان نیروی انتظامی در درجه اول باید با خود سازی و انجام امر به معروف و نهی از منکر به تقوا دست یابند تا با هرگونه ارزش های غیر اسلامی در جامعه برخورد کنند.
ری شهری با اشاره به اینکه کارکنان نیروی انتظامی باید از لحاظ بدنی، مهارت های نظامی و تیراندازی مهارت لازم را داشته باشند، اظهار داشت: ناجا باید همراه نظام و همیشه گوش به فرمان رهبر جامعه باشد.
وی با بیان اینکه پیروی کردن از رهبر و ولی فقیه وظیفه تمامی آحاد جامعه اسلامی است، عنوان کرد: پیروی از خط رهبر مسیر اصلی محسوب می شود و کسانی که در جامعه از مسیر مستقیم به سمت راست یا چپ می روند به بی راهه کشانده خواهند شد.
ری شهری ادامه داد: امت اسلامی همواره باید پشت سر رهبر حرکت کند و هرگونه تندروی و کند روی باعث تباهی جامعه می شود.
وی یادآور شد: کسانی که از فرمان رهبر جلو تر حرکت می کنند، حتما دچار گمراهی می شوند و کسانی هم که عقب می مانند حتما در مسیر تباهی و هلاکت گام بر می دارند.
تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) تاکید کرد: سخنان رهبر و امام جامعه نباید توسط گروه های مختلف به نفع منافع گروهی و حزبی توجیه و تفسیر شود.
وی در ادامه هدف از تشکیل حکومت اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را مبارزه با ضد ارزش ها و استقرار ارزش های انسانی و اخلاقی در جامعه عنوان کرد و یادآور شد: هدف نهایی نظام اسلامی استقرار عدالت در تمام عرصه های سیاسی، اجتماعی و اقتصادی در جامعه است.
وی ادامه داد: استقرار عدالت در جامعه تمامی مشکلات موجود را رفع خواهد کرد که باید در این راه تلاش مضاعفی از سوی تمامی مسئولان نظام و نیروی های نظامی و انتظامی صورت گیرد.
از سیزدهم تا نوزدهم مهرماه به عنوان هفته نیروی انتظامی نامگذاری شده و شعار امسال این نیرو « پلیس مقتدر، امین مردم» است.
/6003/3218
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: منع به کارگیری بازنشستگان بازی های پاراآسیایی 2018 ارزش های اسلامی امر به معروف و نهی از منکر اهل بیت تیراندازی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران منع به کارگیری بازنشستگان بازی های پاراآسیایی 2018 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۷۷۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورزش های ناب انسانی و اسلامی در جامعه ایرانی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان ، عباس کشاورزیان کارشناس ارشد جامعه شناسی یادداشتی را برای این خبرگزاری ارسال کرد که متن آن به شرح زیر می باشد:

جامعه پذیری به بیان ساده فرآیندی است که در آن ارزش ها و هنجاری های یک جامعه از نسلی به نسل دیگر منتقل می شود.

در هر جامعه ای که این فرآیند به هر دلیلی به طور کامل عملی نشود و یا به کندی و با اختلال صورت گیرد، شاهد شکاف ارزشی و فکری در آن جامعه خواهیم بود.

عوامل متعددی می توانند در فرآیند جامعه پذیری اختلال ایجاد کنند که یکی از آنها کاستی در عملکرد ساختارها و نهادهای مستقر است.

ایران کنونی از جمله جوامعی است که در حال گذار از سنت به مدرنیته است و این فرآیند چند وجهی و تاریخی آثار عمیق و گسترده ای بر اجتماع می گذارد که یکی از آنها ایجاد اختلال در انتقال الگوهای فکری، ارزشی و رفتاری است.

بر همین اساس امروز شاهد تفکر احساسات و رفتار متفاوت و حتی متضاد بین نسل ها و دهه های سنی هستیم که به شدت در حوزه های مختلف از جمله آسیب های خانواده روابط مختل عاطفی و اجتماعی و بسیار پرواضح در مسئله حجاب نمایان است.

در چنین جامعه ای نهادهای مستقر وظیفه خطیر مبتنی بر حراست از ارزش ها و هنجارها و انتقال متناسب آن به نسل های آتی را عهده دارند.

لذا "جامعه پذیری" یا همان انتقال ارزش ها و هنجارها به نسل های بعدی رسالت مهمی است که بر عهده ساختارها و نهادهای اجتماع به خصوص دستگاه هایی است که با جوانان نوجوانان و کودکان در ارتباطاند و وظیفه دارند با توجه به جامعه مخاطب و ویژگی های آن با استفاده از ابزارهای مختلف از جمله هنر، رسانه، ورزش و.... به این مهم بپردازند.

از جمله این نهادها وزارت ورزش و جوانان و نهادهای مرتبط با آن "سازمان تربیت بدنی" است. دستگاهی که غالب جامعه مخاطب آن را جوانان و نوجوانان تشکیل می دهند و از میدان هایی است که می تواند در زمینه درونی سازی ارزش ها و هنجارها بسیار موثر باشد.

هر چند در ورزش حرفه ای با همه چالش ها قهرمانان ما، مرزبان ارزش های بانوی مسلمان ایرانی بوده اند. ولی در همین عرصه نیز نتوانسته ایم الگوهای درخشانی را برای دختران کودک و نوجوان جامعه ارائه کنیم.

در ورزش همگانی نیز امروز شاهد شکل گیری گروه های کوه نوردی، دوچرخه سواری و ...هستیم که بستر بسیار مناسبی برای فعالیت های اصیل فرهنگی و تربیتی است، ولی آنچه در این گروه های غالب است، ترویج روابط عاطفی خارج از چارچوب و مخاطره آمیز برای اعضاست.

ورزش و جوانان تلفیق ارزشمندی است که می توان برپایه آن ارزش های ناب انسانی و اسلامی را درجامعه ایرانی نهادینه ساخت و آینده این مرز و بوم را از امنیت ،انسانیت، زیبایی و رشد لبریز ساخت.

اکثر تحقیقات صورت گرفته در جامعه نشان می دهد که بیشتر افراد شرکت کننده در ورزش نه تنها حجاب را مانع از ورزش کردن نمی دانند، بلکه آن را فرصتی برای شکوفایی خود می دانند.

فلذا در توسعه و ترویج فرهنگ عفاف و حجاب نباید تنها زنان مخاطب قرار گیرند و نقش و مسئولیت مردان فراموش شود بلکه باید عفاف و حجاب به عنوان امری که به هر دو جنس زن و مرد مربوط می شود، تلقی شود و فضای فرهنگی و ورزشی جامعه می بایست به نحوی ساخته شود که افراد به صورت طبیعی در آن فضا به رعایت حجاب و عفاف رغبت نمایند و بدان عادت کنند.

نگارنده: عباس کشاورزیان کارشناس ارشد جامعه شناسی

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1897697

دیگر خبرها

  • رهبر انقلاب: تحریم‌ها ملت ایران را از پا در نمی‌آورد / امنیت شغلی اطمینان کارگر به آینده شغلی خود است /از زحمات جامعه کارگری صمیمانه متشکرم
  • امکانات نیروی انتظامی باید بهبود پیدا کند
  • طعنه روزنامه جمهوری اسلامی به پرونده چای دبش: در کشوری که یک فساد بزرگ را «فسادنمایی» می‌نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟
  • روزنامه جمهوری اسلامی : در کشوری که یک فساد بزرگ را "فساد نمایی" می نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟
  • نقدعلی، نماینده مجلس: نیروی انتظامی پیش‌دستی کرد؛ قدردان شماییم
  • اجرای طرح حجاب حیا و عفت عمومی جامعه را تقویت می‌کند
  • ذوق نقدعلی از بازگشت گشت ارشاد: نیروی انتظامی پیش‌دستی کرد | با قدرت جلوی کشف حجاب را بگیرید
  • سعیدی، نماینده چابهار: عده‌ای در ناراحت کردن مردم فوق تخصص دارند/ حجاب واجب است اما تقویت ارزش پول ملی و سفره مردم هم واجب است
  • ارزش‌های ناب انسانی و اسلامی در جامعه ایرانی
  • ورزش های ناب انسانی و اسلامی در جامعه ایرانی