Web Analytics Made Easy - Statcounter

اجرای استانداردی تازه برای آلایندگی خودروها باعث کاهش شدید فروش خودرو در اروپا شده است.از ابتدای ماه سپتامبر خودروسازان میزان آلودگی محصولاتشان را با استانداردی تازه آزمایش می‌کنند که نامش WLTP است و جایگزین روش NEDC می‌شود که از دهه نود میلادی استفاده می‌شد. WLTP برخلاف NEDC که مصرف سوخت و میزان تولید دی اکسید کربن را در شرایط آزمایشگاهی اندازه می‌گرفت، این اطلاعات را در شرایط واقعی‌تر اندازه‌گیری می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نتیجه مصرف سوخت و میزان تولید گازهای آلاینده بیشتر از استاندارد قبلی است و خودروسازان مجبور شدند فروش برخی مدل‌هایشان را برای ایجاد تغییرات و گرفتن مجوز متوقف کنند. به همین دلیل فروش خودرو در غرب اروپا در ماه سپتامبر ۲۳ درصد کاهش یافت و تحویل خودرو توسط شرکت‌هایی نظیر آئودی به کمتر از نصف رسید. فروش در آلمان بیشتر از همه و ۳۱ درصد کمتر از سال گذشته بود. کاهش فروش در بریتانیا ۲۱ درصد، در فرانسه ۱۳ درصد و در ایتالیا ۲۵ درصد بود. خودروسازان با پیش‌بینی این روند، سعی کردند با تخفیف‌های بالا در ماه اوت بخشی از این کاهش را جبران کنند. ب ام و هفته گذشته با خرید عمده سهام کارخانه مشترکش با بریانس اولین خودروساز خارجی شد که در چین صاحب کارخانه می‌شود. تاکنون شرکت‌های خارجی نمی‌توانستند بیشتر از پنجاه درصد سهام کارخانه‌های مشترک خود با خودروسازان چینی را در اختیار داشته باشند. با تغییر این قانون دولت به خودروسازان خارجی اجازه می‌دهد از سال ۲۰۲۲ در چین کارخانه خود را داشته باشند. معامله چهار میلیارد دلاری ب ام و با برلیانس در سال ۲۰۲۲ نهایی خواهد شد و براساس آن شرکت آلمانی ۷۵ درصد مالکیت شرکت مشترک را در اختیار خواهد داشت. به این ترتیب تولید مدلهای بیشتری از ب ام و به چین منتقل خواهد شد و به خاطر هزینه کمتر ساخت ماشین، سود شرکت بیشتر می‌شود. از جمله مدلهایی که قرار است در چین تولید شود، شاسی‌بلندهایی است که الان تنها در کارخانه ب ام و در آمریکا ساخته می‌شود. ب ام و یکی از بزرگترین صادرکنندگان خودرو از آمریکا به چین است و بالا گرفتن تنش تجاری بین دو کشور، این کارخانه را موقعیت بسیار سختی قرار داده است. کارخانه آمریکایی تسلا هم با تغییر قوانین در چین مجوز تاسیس کارخانه‌ای را در این کشور گرفته که به طور کامل در مالکیت این شرکت خواهد بود. 

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۷۷۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا

به گزارش اکوفارس به نقل از تسنیم، حمید محله‌ای مدیرکل دفتر خدمات فنی و مهندسی وزارت صمت گفت: تاکنون از 22 شرکت، 14 شرکت خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش متصل شده اند و بقیه شرکت‌ها طبق قانون بودجه 1402 تا پایان آذر ماه فرصت دارند تا به استعلام‌های مربوط به خدمات پس از فروش در سامانه جامع خدمات، پاسخ دهند.

حمید محله‌ای گفت: زیرساخت‌های لازم برای اتصال شرکت‌های خودرویی شامل تولید کننده، وارد کننده و مونتاژ کننده را برای اتصال به سامانه جامع خدمات پس از فروش فراهم کرده ایم.

مدیرکل دفتر خدمات فنی و مهندسی وزارت صمت افزود: تاکنون از 22 شرکت، 14 شرکت خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش متصل شده اند، اما هنوز دو شرکت بزرگ خودروساز کشور به این سامانه متصل نشده اند.

محله‌ای در ادامه گفت: طبق آیین نامه اجرایی تبصره 10 قانون بودجه 1402 شرکت‌های خودرویی تا پایان آذر ماه فرصت دارند تا به استعلام‌های مربوط به خدمات پس ازفروش که در سامانه جامع خدمات پس از فروش مطرح می شود پاسخ دهند.

به گفته محله‌ای یکی از مهم‌ترین مزیت‌های اتصال شرکت‌های خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش شفافیت ارائه خدمات آن‌ها و ایجاد امکان شکایت از عملکرد این شرکت‌ها توسط مردم است.

لازم به ذکر است بر اساس ماده 4 قانون حقوق مصرف کنندگان همه شرکت‌های خودرویی شامل تولید کننده، وارد کننده و مونتاژ کننده موظف هستند خدمات پس از فروش ارائه دهند و بر اساس ساز و کار‌های وزارت صمت این خدمات باید در بستر سامانه جامع خدمات پس از فروش اتفاق بیفتد.

دیگر خبرها

  • جزییات مطالبه‌گری سرمایه‌گذاران مال باختگان شرکت طراوت نوین
  • ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا
  • آغاز فروش اقساطی 2 محصول کرمان موتور (+جدول فروش)
  • شرایط فروش قسطی جک J ۴ و کی ام سی T ۸
  • گزارش بورس امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • بورل: آمریکا دیگر هژمونی ندارد؛ روسیه تهدیدی وجودی برای اروپاست
  • آمریکا دیگر هژمونی ندارد/ روسیه تهدیدی وجودی برای اروپاست
  • بورل: آمریکا دیگر هژمونی ندارد/ روسیه تهدیدی وجودی برای اروپاست
  • گشتی در اقتصاد جهان | صادرات گاز ترکمنستان به چین از روسیه بیشتر شد
  • فروش گوشی‌های اپل تقریباً در تمام بازارها کاهش یافت