Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، «محمود حجتی»، وزیر جهاد کشاورزی، در پیام کتبی خود به دومین همایش ملی زنان روستایی و عشایری که همزمان با روز جهانی زن روستایی در تهران برگزار شد، گفت: زنان روستایی و عشایری بخش مهمی از سرمایه انسانی روستا و مناطق عشایری محسوب می شوند و نقش مهمی در توسعه جوامع محلی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که در سه دهه اخیر در وزارت جهاد کشاورزی، توسعه برنامه های آموزشی، ترویجی و مشارکتی ویژه زنان روستایی و عشایری آغاز شده است، گفت: افزایش سطح تحصیلات زنان روستایی و عشایری، اقدامی موثر در ورود آنان به عرصه های جدید کشاورزی از جمله کشت تولیدات گلخانه ای، تولید محصول سالم بوده است.

حجتی در این پیام اظهار داشت: تجربه وزارت جهاد کشاورزی در زمینه توانمند سازی زنان روستایی و عشایری گویای آن است که بانوان برای بکارگیری شیوه های نوین، بهره گیری از فناوری و افزایش بهره وری آمادگی دارند و چنانچه از برنامه های آموزشی و ترویجی بهره مند شوند، می توانند منشا تحولات جدی در توسعه روستاها باشند.

وی افزود: اگر چه نتایج و اثر بخشی اجرای برنامه ها در حوزه زنان روستایی و عشایری امید بخش است، اما حجم نیازها و فرصت های پیش روی این قشر ساعی و تلاشگر به مراتب بیشتر و افزون تر از رخدادهای موجود است.

حجتی ضمن تبریک روز جهانی زن روستایی گفت: این روز فرصت مغتنمی است تا تمام بخش های موثر و مرتبط با برنامه ریزی و توجه ویژه به نقش و جایگاه موثر زنان روستا و مناطق عشایری در تولید و توسعه برای مشارکت آنها اقدامات عملی و موثر انجام دهند.

وی در ادامه این پیام اذعان داشت: جامعه محلی اعم از روستا و مناطق عشایری یک مجموعه یکپارچه است و بخشی نگری نسبت به فعالیت ها و اقدامات می تواند به انسجام آنان آسیب های جدی وارد کند و از این رو، هم افزایی و هماهنگی در تدوین برنامه ها و جامع نگری و تبیین نقش فعال و اثر بخشی زنان روستایی و عشایری می تواند دستاورد روز جهانی زنان روستایی را به منصه ظهور برساند.

بر پایه این گزارش در این همایش از محصولات گواهی شده کل استان های کشور، کارشناسان مسوول زنان روستایی و عشایر از ۳ زن روستایی در زمینه راه اندازی کسب و کار روستایی تقدیر شد.

در این همایش همچنین از نرم افزار و بازار اینترنتی رونمایی به عمل آمد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بهره وری جهاد کشاورزی زنان سرمایه کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۷۷۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع نیازهای بهداشتی و درمانی از اولویت‌های برنامه‌ریزی کلان در کردستان است

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان گفت: برطرف کردن نیازهای استراتژیک بهداشتی و درمانی از اولویت‌های برنامه‌ریزی کلان در سطح استان کردستان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کردستان، اکبر محمدی، شامگاه سه‌شنبه _بیست‌وهشتم فروردین_ در بازدید از بخش‌های مختلف معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کردستان اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان با ارتقا کیفی سطح خدمت رسانی خود توانسته است رضایت‌مندی مطلوبی را در سطح جامعه ایجاد کند.

وی افزود: در دولت سیزدهم توجه مناسبی به بخش بهداشت و درمان استان کردستان شده است که در همین راستا مصوبات خوبی را در سفرهای ریاست جمهوری به استان کردستان شاهد بوده‌ایم که با پیگیری‌های مجدانه استاندار کردستان و مدیران دستگاه‌های اجرایی امروز شاهد افتتاح و بهره‌برداری از بسیاری از مراکز تخصصی از جمله قلب، سرطان و پیوند استخوان در استان کردستان هستیم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان تحول در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی استان را حاصل برنامه ریزی‌های مدون در این حوزه دانست و گفت: با تدابیر پیش بینی شده شاهد بروز کمترین چالش از نظر کمبود داروهای خاص در سطح استان هستیم و امیدواریم با برنامه ریزی‌های آتی بتوانیم نسبت به گسترش خدمات در بخش توریسم درمانی هم گام‌های جدیدی برداریم.

محمدی از ذخیره‌سازی مناسب داروهای ضروری در کردستان با توجه به شرایط جغرافیایی و منطقه‌ای خبر داد و تصریح کرد: استان کردستان با برنامه‌ریزی‌های انجام شده دارای کمترین چالش در حوزه اقلام دارویی ضروری و مورد نیاز بیماران خاص است که درصدد هستیم با احداث انبار استراتژیک دارویی به توسعه این بخش هم کمک کنیم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان استفاده از ظرفیت‌های قانون مولدسازی برای اتمام پروژه‌های نیمه تمام دانشگاه علوم پزشکی را یکی از راهکارهای مناسب برای توسعه خدمت رسانی توسط این دانشگاه ذکر کرد و گفت: سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان آمادگی خود را جهت همکاری و تعامل با دانشگاه علوم پزشکی، خدمات و بهداشتی و درمانی این استان در همین راستا را اعلام می‌کند.

کد خبر 745292

دیگر خبرها

  • مردان و زنان در عوامل موثر در چاق شدنشان هم متفاوت هستند!
  • توانمندسازی زنان روستایی، نقش مهمی در توسعه جوامع روستایی دارد
  • مطالبات شهرداران کلانشهرها پیگیری می‌شود
  • آنتی بیوتیک ها در تسکین سرفه موثر نیستند
  • دستور استاندار البرز برای مقابله جدی با زمین‌خواری
  • بیمه رایگان مادران غیر شاغل روستایی و عشایر دارای سه فرزند و بیشتر
  • تدوین برنامه مشارکت مردم در صندوق توسعه کشاورزی
  • توسعه صنعت فرآوری محصولات کشاورزی در بوشهر اولویت است
  • یافته محققان ژاپنی؛ مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است
  • رفع نیازهای بهداشتی و درمانی از اولویت‌های برنامه‌ریزی کلان در کردستان است