Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ تقی نوربخش رئیس سازمان بیمه تأمین اجتماعی در مراسم دومین جلسه کمیته سازمان‌های بیمه‌گر که در ساختمان مرکزی بیمه سلامت برگزار شد، در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: امضا شیوه‌نامه بین سازمان‌های بیمه‌گر در راستای رفع هم‌پوشانی یکی از آموزه‌های دیرینه ماست که باعث ایجاد عدالت اجتماعی و بیمه‌ای می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: طرح رفع هم‌پوشانی در حدود 4 ماه گذشته به صورت پایلوت انجام شده و با امضا این تفاهم‌نامه طرح جنبه حقوقی به خود گرفته است.

رئیس سازمان بیمه تأمین اجتماعی ادامه داد: آخرین پرداختی‌های سازمان بیمه تأمین اجتماعی اردیبهشت ماه است و خود سازمان تأمین اجتماعی به عنوان تولید کننده دارو طلبکار است.

نوربخش با اشاره به اینکه موضوع نقدینگی باعث بروز مشکلاتی شده است و ما سعی کرده ایم تا این مسائل را به حداقل برسانیم، ادامه داد: دانشگاه‌های علوم پزشکی و دیگر مراکز بابت خرید دارو و تجهیزات پزشکی مبلغی به میزان 2 هزار و 700 میلیارد تومان به سازمان بیمه تأمین اجتماعی بدهکار هستند که ظرف یک هفته آینده مبلغ 240 میلیارد تومان بابت مطالبات دارویی به داروخانه‌ها پرداخت می‌شود.

وی ادامه داد: موضوع تفاهم‌نامه، هم‌پوشانی بیمه‌ها را برطرف می‌کند و باعث استفاده بهینه از منابع موجود می‌شود.

رئیس سازمان بیمه تأمین اجتماعی ادامه داد: بیمارستان دارای هزار و 400 تخت است و خدمات رایگان به بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی می‌پردازد و تعداد 7 هزار مراجعه سرپایی به بیمارستان میلاد انجام می‌شود و این مرکز دارای 24 اتاق عمل جراحی است.

نوربخش ادامه داد: سازمان بیمه تأمین اجتماعی در نظر دارد در شرق و جنوب تهران بیمارستان تخصصی احداث کند و در حال حاضر یک بیمارستان 650 تخت خوابی با 70 درصد پیشرفت فیزیکی در کنار بیمارستان 400 تخت خوابی فیاض‌بخش در حال احداث است.

وی اضافه کرد: در حال تجهیز بنای بیمارستان مخصوص بانوان و زنان و زایمان در شمال تهران که 110 سال از احداث آن می‌گذرد، هستیم.

رئیس سازمان بیمه تأمین اجتماعی اظهار کرد: بیمارستان غرب تهران طی یک سال آینده راه اندازی می‌شود و دولت با اختصاص 3 هزار و 500 میلیارد دلار برای تأمین دارو در نظر گرفته است.

نوربخش ادامه داد: افزایش قیمت دارو بیشتر برای رفع نیازهای جانبی دارو مانند بسته بندی است و دولت حمایتی ویژه‌ از تجهیزات پزشکی و ملزومات مصرفی دارد.

وی در خصوص تحت پوشش قرار گرفتن خدمات دندان پزشکی، گفت: خدمات دندان پزشکی در تعهد بیمه پایه نبوده و مسائلی مانند پر کردن دندان، بهداشت دهان و دندان و ترمیم زیر پوشش بیمه تأمین اجتماعی درآمده است.

رئیس سازمان بیمه تأمین اجتماعی یادآوری کرد: خدماتی مانند ارتودنسی تحت پوشش بیمه قرار ندارند و ممکن است در زمینه داروهای وارداتی دچار مشکلاتی شویم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت بهداشت اخبار سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۷۷۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی برای ۲۰۱۰ مددجوی گلستانی

عیسی بابایی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: حق بیمه تأمین اجتماعی دو هزار و ۱۰ مددجوی تحت حمایت این نهاد در سال ۱۴۰۲ با تخصیص اعتبار ۱۰ میلیارد و ۸۲۰ میلیون تومان برای بهره مندی از مزایای بیمه بازنشستگی، فوت و از کار افتادگی پرداخت شد.

بابایی با اشاره به گسترش چتر حمایتی کمیته امداد برای مددجویان اظهار کرد: دو گروه از مددجویان شامل زنان سرپرست خانوار و مجریان طرح‌های اشتغال و خود کفایی در حال حاضر از این خدمت بهره مند می‌شوند. بر این اساس زنان با شرایط سنی بالای ۵۵ سال و آقایان بالای ۶۰ سال در صورت داشتن حداقل ۱۰ سال سابقه بیمه، مستمری بگیر تأمین اجتماعی و از چرخه حمایتی کمیته امداد خارج می‌شوند.

وی افزود: در سال ۱۴۰۲، حق بیمه تأمین اجتماعی ۱۷۷۰ زن سرپرست خانوار و ۲۴۰ مجری طرح اشتغال تحت حمایت کمیته امداد واریز شده است.

بابایی با اشاره به نگاه بلند مدت این نهاد بمنظور توانمند سازی مددجویان اضافه کرد: در سه ماهه پایانی سال ۱۴۰۲ طبق سهمیه مرکز تعداد ۶۲۹ نفر زن سرپرست خانوار ۴۴ تا ۴۹ سال جهت بیمه به سازمان تأمین اجتماعی معرفی و حق بیمه ایشان پرداخت شده است و بابت ۴ نفر از مددجویانی که قبلاً سابقه بیمه پردازی کمتر از ۱۰ سال داشته و در حال حاضر به سن بازنشستگی رسیده‌اند مبلغ ۴۳ میلیون تومان به صورت بلاعوض بمنظور خرید سنوات، جهت دریافت مستمری بازنشستگی پرداخت شد.

مدیرکل کمیته امداد استان گلستان خاطر نشان کرد: بیمه‌های اجتماعی به عنوان یکی از اساسی‌ترین برنامه‌های این نهاد برای تأمین امنیت اقتصادی مددجویان است که تضمین کننده آسایش و رفاه این افراد در آتیه را فراهم می‌نماید.

که در همین راستا تعداد ۱۴۲ نفر از بیمه شدگان شامل ۱۱۰ نفر از زنان سرپرست خانوار و ۳۲ نفر از مجریان طرح اشتغال و خودکفایی که دارای سوابق بالای ۱۰ سال بیمه پردازی از سوی امداد بوده و به سن بازنشستگی رسیده‌اند جهت برقراری مستمری به سازمان تأمین اجتماعی معرفی و در حال حاضر از این خدمات بهره مند شده و از چرخه حمایت امداد خارج شده‌اند

کد خبر 6087569

دیگر خبرها

  • سازمان مدیریت اعتبار پروژه بیمارستانی کوهدشت را پرداخت نکرده است
  • پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی برای ۲۰۱۰ مددجوی گلستانی
  • کنایه رئیس سازمان تأمین اجتماعی به مشاغل سخت! / جدّیت قالیباف به روایت یک عضو جبهه پایداری
  • پرداخت ۲۲۵۰ میلیارد تومان از مطالبات پزشکان و مراکز درمانی طرف قرارداد
  • پرداخت ۲۲۵۰ میلیارد تومان از مطالبات داروخانه‌ها و پزشکان طرف قرارداد تأمین‌اجتماعی
  • پرداخت ۲۲۵۰ میلیارد تومان از مطالبات داروخانه‌ها و مراکز درمانی
  • واریز بخشی از مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد تامین‌ اجتماعی
  • واریزبخشی از مطالبات مراکزدرمانی طرف قرارداد تامین‌اجتماعی
  • واریزبخشی از مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد تامین‌اجتماعی
  • پرداخت ۱۸ میلیارد تومان برای بیماری‌های صعب‌العلاج در استان یزد