Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه در دومین نشست شورای مدیران دادگستری استان تهران ضمن بیان راه اندازی سامانه آگهی الکترونیکی برای اولین بار در تهران آن را گامی مهم در این حوزه دانست و گفت: با راه اندازی این سامانه، آگهی‌ها به صورت الکترونیکی منتشر خواهد شد.

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، حجت الاسلام والمسلمین شهریاری، معاون رئیس قوه قضاییه و رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه در دومین نشست شورای مدیران دادگستری استان تهران ضمن اشاره به راه اندازی سامانه آگهی الکترونیکی در سیستم CMS در تهران و ضمن تسلیت شهادت حضرت رقیه (س) گفت: این هفته با عنوان هفته خدمات الکترونیک قضایی نامگذاری شده و مهمترین محور در این هفته از مطالبات به حق رهبر انقلاب اسلامی با عنوان تحول در دستگاه قضایی است و همتی که ریاست قوه قضاییه نیز در راستای تحقق این امر داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت‌الاسلام و المسلمین شهریاری ادامه داد: قضات با نوشته، مدرک، امضا، آگهی سر وکار دارند و اینکه پیامک ابلاغ الکترونیکی را یک ابلاغنامه و امضای واقعی تلقی کنند، تردید دارند.

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه افزود: ما موفق شدیم قانون پیشگامی مثل ماده ۶۵۵ را در قانون آیین دادرسی کیفری به تصویب برسانیم. در این قانون آمده است هر گونه سند، امضا، ابلاغ و اگر به صورت الکترونیکی باشد صورت الکترونیکی آن کافی و معتبر شمرده می‌شود.

وی تاکید کرد: این موضوع فضای مناسبی را برای توسعه بستر فناوری اطلاعات فراهم کرد. در حالی که به روزنامه کثیرالانتشار، آگهی در موارد زیادی اشاره شده است در ماده ۳۴۴ گفته شده باید در روزنامه منتشر شود.


حجت الاسلام و المسلمین شهریاری بیان کرد: از سوالات مطرح شده این بود که اگر بخواهیم آگهی را در بستر اینترنت انتشار بدهیم برخلاف ادبیات قانون آیین دادرسی است که خوشبختانه با استفاده و استناد از ماده ۶۵۵ ، آگهی هم مانند سند، امضا و ... به صورت الکترونیکی منتشر می‌شود.


رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه گفت: درحالی که فناوری اطلاعات برای بستر ارتباط بین افراد از طریق پیامک حاصل شده باید مسیری را طی کنید که فناوری اطلاعات درلایه بالاتر بتواند اطلاعات و دانش را نیز تولید کند.


وی گفت: وقتی که سامانه سجام ایجاد نشده بود، آمار به صورت دستی جمع آوری می‌شد، اما اکنون فناوری ارتباطات و اطلاعات GIS (نظام اطلاعات مکان محور) را دارد.


رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه با بیان اینکه حکم قاضی با به کارگیری فناوری اطلاعات دقیق‌تر می‌شود، گفت: گام سوم فناوری این است که بتوانیم دادگاه‌ها و دادسرا‌ها را توانمند کنیم.


وی با اشاره به سجل قضایی گفت: سجل قضایی این امکان را بوجود می‌آورد که سابقه کیفری افراد از طریق آن مشاهده شود و فناوری فرآیند‌های قضایی و اداری را متحول می‌کند.


همچنین در این مراسم ضمن ارائه توضیحاتی درباره عملکرد سامانه آگهی الکترونیکی در سیستم CMS ، از ۱۴ نفر از قضات نمونه دادگستری استان تهران تقدیر به عمل آمد که اسامی آنها به شرح زیر است:


۱- محمد جعفر مالمیر دادسرای خارک
۲- رضا حسین طهماسبی مجتمع قضایی بعثت
۳- امین اکبری مجتمع قضایی شهید مدنی
۴- رضا رحمانی شمس دادگاه بخش شریف آباد
۵- حمید رضا نوروزی مجتمع قضایی عدالت
۶- مرتضی آقایی قیوم آبادی دادسرای ناحیه بیست
۷- حمید آقا محمدی دادسرای ناحیه ۱۱،
۸- جواد سلطانی مجمتع قضایی خانواده ۲،
۹- رضا شاه حسینی دادگستری شهرستان ری
۱۰- مصطفی عباسی دادسرای ناحیه ۲۸،
۱۱- حسین کنعانی حوزه معاونت قضایی رئیس کل
۱۲- سلطانعلی عمران زاده دادسرای ویژه جرایم اقتصادی
۱۳- حمید رضا عموزاده دادگستری فیروزکوه
۱۴- حسین یوسفی مطلوب مدیریت حفاظت و اطلاعات


انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: فناوری آمار خدمات رئیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۷۷۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئولان قضایی با اهالی فن در موضوعات مختلف مشورت کنند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،  حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای طی سخنانی در آیین تکریم و معارفه معاون اول قوه قضاییه اظهار کرد: آقای دکتر مصدق در طول بیش از ۳۰ سال خدمت در بخش‌های مختلف قوه قضاییه وسع خود را برای پیشرفت امور محوله گذاشتند.
رئیس قوه قضاییه در ادامه با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی و مدیریتی حجت‌الاسلام والمسلمین خلیلی معاون اول جدید دستگاه قضا بیان داشت: حجت‌الاسلام والمسلمین خلیلی شخصیتی است که تمام مراحل و مراتب قضایی را طی کرده و اهل تدبیر، نوآوری، تلاش، هماهنگی و مشورت است.
رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: همه ما مسئولان قضایی باید توجه کنیم که عهده‌دار مسئولیتی خطیر و تکلیفی سنگین هستیم؛ لذا باید خیلی مراقبت کنیم و در انجام تکالیف، تلاش مضاعف داشته باشیم؛ گاهی ناچاریم از یک امر مباح نیز اجتناب کنیم.
رئیس عدلیه بیان داشت: توقعات به حقی از ما مسئولان قضایی وجود دارد لذا باید با صبر و حوصله و بردباری در برابر موانع و مشکلات بایستیم و امور محوله را به نحو احسن به پیش ببریم.
قاضی‌القضات اظهار داشت: ما در سمت‌ها و مسئولیت‌های قضایی باید بیش از دیگران به حُسن‌خلق توجه داشته باشیم و تمامی همکاران قضایی باید همواره تکریم ارباب رجوع و مراجعان را در زمره اولویت‌های خود قرار دهند.
حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای بیان داشت: امروز بیش از اوقات دیگر به هماهنگی و همکاری نیازمندیم؛ در این راستا نباید از وجود اختلافات و به میدان آمدن افکار و نظریات و سلیقه‌های مختلف هراسید؛ این هنر ماست که با شنیدن اقوال مختلف، اَحسن آنها را انتخاب کنیم و با متخصصین و اهالی فن و انسان‌های خبره در موضوعات مختلف مشورت کنیم.
رئیس قوه قضاییه در پایان خاطرنشان کرد: تاکید من به مسئولان قضایی آن است که در نحوه تعامل با بخش‌های مختلف قوه قضاییه بر اساس تبیین و اقناع عمل کنند؛ چرا که پیشبرد برخی از امور و رفع برخی از مسائل صرفاً با رویکرد دستوری امکان‌پذیر نیست و باید پیوست‌های تبیینی و توجیهی نیز همراه دستور صادره باشد.
حجت‌الاسلام والمسلمین مصدق: طی مدتی که مسئولیت معاونت اول قوه قضاییه را عهده‌دار بودم، ارتباطات مستمر و خوبی را با مجلس و دولت برقرار کردیم
پیش از سخنان رئیس دستگاه قضا، حجت‌الاسلام والمسلمین «مصدق» طی سخنانی ضمن تشکر، قدردانی و طلب حلیّت از رئیس قوه قضاییه و مجموعه دستگاه قضایی، خدمت به مردم را مهمترین عبادت دانست و اظهار کرد: مفتخر هستم که حدود ۳۵ سال از عمر خود را در دستگاه قضایی و در راه ارائه خدمت به مردم صرف کردم.
وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با بیان اینکه همه ارکان قوه قضاییه در اجرای دقیق سند جدید تحول و تعالی دستگاه قضایی کوشا باشند، گفت: جا دارد از همه مسئولان و افرادی که در تنظیم و تدوین سند تحول و تعالی جدید قوه قضاییه نقش داشتند، قدردانی به عمل بیاورم.
حجت‌الاسلام والمسلمین مصدق افزود: طی مدتی که مسئولیت معاونت اول قوه قضاییه را عهده‌دار بودم، ارتباطات مستمر و خوبی را با مجلس و دولت برقرار کردیم و جا دارد که در این راستا از آقای مخبر معاون اول دولت، وزیر دادگستری و هیئت رئیسه مجلس قدردانی کنم.
وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به عملیات افتخارآمیز «وعده صادق» و تنبیه صهیونیست‌های متجاوز توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: طی روز‌های اخیر شاهد بودیم که همه مردم ایران از انجام عملیات وعده صادق که توسط سپاه انجام شد، احساس غرور کرده و به ایرانی بودن خود افتخار و مباهات کردند؛ به طور کلی از مجموعه نیرو‌های مسلح اعم از ستاد کل، ارتش، سپاه، فراجا و وزارت دفاع که برای کشور افتخارآفرینی می‌کنند قدردانی به عمل می‌آورم.
حجت‌الاسلام والمسلمین خلیلی: اگر ما امروز از تحول در دستگاه قضا سخن می‌گوییم و می‌خواهیم به نقطه مطلوب در قوه قضاییه برسیم
حجت‌الاسلام والمسلمین «خلیلی» نیز طی سخنانی در این مراسم، اظهار کرد: از خداوند متعال می‌خواهم که توفیق دهد تا بتوانم در مسئولیت معاونت اول قوه قضاییه، در جهت بسط و گسترش عدالت، منشأ اثر باشم.
وی ضمن قدردانی از اقدامات حجت‌الاسلام والمسلمین مصدق طی دو سال و نیم گذشته در مسئولیت معاونت اول قوه قضاییه گفت: ما باید از تجارب حجت‌الاسلام والمسلمین مصدق به نحو احسن استفاده کنیم.
حجت‌الاسلام والمسلمین خلیلی افزود: همه ما باید توجه داشته باشیم که در طول دوران مسئولیت خود، نه تنها از ارتباط با خداوند متعال غافل نشویم بلکه دائماً این ارتباط را افزایش دهیم.
معاون اول قوه قضاییه همچنین گفت: اگر ما امروز از تحول در دستگاه قضا سخن می‌گوییم و می‌خواهیم به نقطه مطلوب در قوه قضاییه برسیم، باید ابتدا به این حقیقت بیرونی که می‌خواهیم تحول را به معنای واقعی کلمه در دستگاه قضایی اجرا کنیم، باور داشته باشیم.
وی ادامه داد: ضرورت دارد که همه ما دست به دست هم دهیم و تمام توان، ظرفیت، همبستگی، دلبستگی و انسجام خود را برای رسیدن به تحول و تعالی در دستگاه قضا و اجرا و عملیاتی‌سازی رهنمود‌های مقام معظم رهبری و تاکیدات رئیس قوه قضاییه به کار بگیریم.
حجت‌الاسلام والمسلمین خلیلی با بیان اینکه مسیر تحول و تعالی در دستگاه قضا که مسیری سخت و دشوار است را نمی‌توان به‌تن‌هایی طی کرد، گفت: امروز زمان کوتاه است و ضرورت دارد که همه ما با مشارکت جمعی، تمام تلاش خود را صرف کنیم تا به هدف بزرگ تحول و تعالی در دستگاه قضایی نائل شویم.
در پایان این مراسم، با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضاییه، آیین تکریم و معارفه معاون اول دستگاه قضا انجام پذیرفت.

دیگر خبرها

  • اعلام حمایت قاطع دستگاه قضایی استان کرمانشاه از طرح نور فراجا
  • آغاز مزایده عمومی اکتشافی و معدنی سازمان صمت آذربایجان‌غربی
  • مسئولان قضایی با اهالی فن در موضوعات مختلف مشورت کنند
  • اژه‌ای: مسیر تحول و تعالی در دستگاه قضا مسیری سخت و دشوار است
  • توضیحات اژه‌ای درباره معاون اول قوه قضاییه
  • اژ‌ه‌ای: مسئولان قضایی باید خیلی مراقبت کنند
  • پاسخ دیوار به وزارت راه و شهرسازی: به جای تهدید به تعهدات‌تان عمل کنید
  • رئیس سازمان نظام پزشکی ایران خبر داد؛ راه‌اندازی سامانه‌ای برای پیگیری حقوق بیماران
  • رئیس سازمان نظام پزشکی ایران خبر داد: راه اندازی سامانه‌ای برای پیگیری حقوق بیماران
  • پیگیری حقوق بیماران با راه اندازی سامانه انتظامی نظام پزشکی