Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-25@20:37:34 GMT

شروع خط جدید مترو در برنامه سوم شهرداری

تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۷۷۹۸۱

به گزارش خبرنگار ایلنا، محسن پورسیدآقایی درحاشیه مراسم امضای تفاهم‌نامه میان مترو و جهاد دانشگاهی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: خوشبختانه برای توسعه مترو امروز در زمینه ساخت ساختمانی و تونل هیچ نیازی به خارج نداریم اما هنوز بخشی از تجهیزات‌مان از خارج وارد می‌شود که برای توسعه مترو نیاز داریم همه این تجهیزات ساخت داخل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با امضای تفاهم‌نامه میان مترو و جهاد دانشگاهی توافق کردیم که جهاد دانشگاهی بخش‌هایی از تجهیزات را که از خارج وارد می‌شود، ساخت داخل کند. این تجهیزات شامل بخش‌هایی از برق سیستم‌های مترو، تهویه، بخش‌های سیگنالی و کنترل تردد مسافرین در داخل ایستگاه‌های مترو است.

پورسیدآقایی ادامه داد: امیدواریم در خطوط شش و هفت مترو بتوانیم از تجهیزات ساخت داخل استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه مقدمات این تفاهم‌نامه از سال گذشته آماده‌سازی شده و چندان ربطی به تحریم‌ها نداشته است، گفت: البته تحریم‌ها و افزایش نرخ ارز، مقرون به‌ صرفه بودن تجهیزات ساخت داخل را به دنبال دارد. اگر افزایش قیمت ارز به لحاظ گرانی و تورم برای مردم مشکل‌ساز است، به لحاظ صرفه تولید داخل و رونق صنعت داخلی به نفع ما است.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران ادامه داد: مراحل تست بخشی از تجهیزاتی که در تفاهم‌نامه امروز آمده است قبلاً در خط شش مترو گذرانده شده است. امروز با این تفاهم‌نامه وارد فاز صنعتی و تولید انبوه بخشی از تجهیزات می‌شویم.

پورسیدآقایی در پاسخ به سوالی در خصوص زمانبندی ایجاد 12 خط مترو که در چشم‌انداز آتی شهرداری تهران است، اظهار کرد: در یک برنامه 5 ساله نمی‌توان کل خطوط متروی تهران را کامل کرد. خطوط متروی تهران باید دائماً توسعه یابد. البته اولویت‌های اول ما تکمیل خطوط 6 و 7 است ولی در طی برنامه سوم شهرداری یک خط جدید مترو را شروع خواهیم کرد که طراحی این کار شروع شده است. طبیعتاً انجام این کار سال‌ها طول می‌کشد اما در تهران مجموعاً 12 خط مترو را طراحی می‌کنیم.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۷۷۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان

مسعود قادر معاون کنترل و تضمین کیفیت موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی در گفتگو با خبرنگاران حوزه کشاورزی خبرگزاری صدا و سیما،  با اشاره به موفقیت دانشمندان جوان ایرانی در تولید واکسن ORT با بالاترین استانداردهای جهانی اظهار داشت: دستاوردهای چنین موفقیتی تنها به بی نیازی از واردات یک نوع واکسن محدود نمی شود و در عمل، دانش و توان تولید انواع واکسن های جدید را نیز به همراه دارد و از همین رو، به موازات این امر، تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد نیز در دستور کار قرار گرفت و مراحل مختلف آن با موفقیت سپری شده است.

وی با اشاره به سهم موثر و مفید موسسه رازی در حفظ سلامت و تامین امنیت غذایی کشور، به تشریح سابقه تولید انواع واکسن های دامی اشاره کرد و گفت: سهم بزرگی از تامین و حفظ سلامت انواع مواد غذایی، به ویژه در زمینه گوشت و لبنیات به لطف زحمات و تلاش های دانشمندان گمنام موسسات تامین کننده واکسن ها، از جمله موسسه رازی بوده و در حال حاضر نیز، تحقیقات برای تولید واکسن های نوین و چندگانه با جدیت ادامه دارد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

معاون کنترل و تضمین کیفیت موسسه رازی با بیان خطرات و تهدیدات دائمی آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان برای صنعت طیور کشور، تصریح کرد: این بیماری بطور مداوم صنعت طیور و حتی انواع پرندگان را تهدید می کند و به دلیل حضور پرندگان مهاجر در نقاط مختلف کشور، جلوگیری از ورود آن غیر ممکن است.
وی افزود: از همین روز تولید واکسن برای غلبه بر این بیماری اهمیت بسیاری دارد و خوشبختانه دانشمندان جوان ایرانی موفق شدند با روش ژنتیک معکوس به سویه این واکسن دست یافته و مراحل تولید آن را سپری کنند.

قادر با بیان اینکه تحقیقات در این زمینه با جدیت ادامه دارد، اظهار داشت: طبق برنامه ریزی انجام شده، با تکمیل مراحل آزمایش و طی مراحل قانونی، این واکسن در یک سال آینده به تولید خواهد رسید.

وی با بیان اینکه دستکم نیمی از انواع واکسن های جدید حوزه دام و طیور در داخل کشور و در موسساتی مانند موسسه رازی تولید می شود، تصریح کرد: دانش فنی برای گسترش تولید در دسترس است و می توانیم بطور کامل نیازهای کشور را در داخل تولید کنیم.
معاون موسسه رازی با اشاره به پیچیدگی های صنایع دارویی و بیولوژیک در سطح جهان، تصریح کرد: کشورهای دارای این دانش به هیچ وجه دوست ندارند با کشورهای دیگری از جمله ایران همکاری کنند و حتی از ارائه کوچکترین خدمات یا فروش تجهیزات خودداری می کنند، اما ما می توانیم بدون کمک آنها پیش برویم.

دکتر قادر با بیان اینکه یکی از عمده ترین موضوعاتی که باعث کندی پیشرفت این دانش می شود، فرسودگی تجهیزات است، از شرکت ها و صنایع داخلی خواست برای تامین نیاز موسسات سرم سازی اقدام کنند و گفت: ما از شرکت های سازنده تجهیزات می خواهیم که وارد این عرصه شوند و آماده ایم اطلاعات اولیه و نیازهای خود را به آنها ارائه کنیم تا این تجهیزات را در داخل کشور تولید کنند و در اختیار موسسات بگذارند.

وی از مردم و به ویژه مصرف کنندگان واکسن ها خواست با مطالبه محصول با کیفیت ایرانی، سیاستگذاران، مدیران و مسئولان در عرصه های مختلف را به حرکت در مسیر تولید بهترین و جدیدترین محصولات در داخل کشور تشویق کنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • تلاش دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان
  • استقرار نیروها و تجهیزات خدمات شهری همزمان با شروع بارندگی در مشهد
  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن‌های مترو
  • سوغاتی چینی کی به تهران میرسه؟
  • همکاری ایران و پاکستان در بخش دام
  • ورود ۵ هزار اتوبوس نو به حمل و نقل عمومی تا پایان سال
  • یک اتفاق خوب که در بین خبرهای بد گم شد | قطار ملی بالاخره مسافرگیری کرد | این قطار در کدام خط مترو کار می کند؟
  • ورود ۵ هزار اتوبوس فعال به حمل و نقل عمومی تا پایان سال
  • رادیو ۸۴ ساله شد/ اینجا تهران است، رادیو ایران
  • انسداد ورودی بنا‌های تجاری غیرمجاز در غرب تهران