Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده انتظامی استان یزد خواستار افزایش توجه به فرهنگ‌سازی در حوزه ترافیک و رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی شد و گفت: بسیاری از تصادفات به دلیل یک اشتباه یا سهل‌انگاری بسیار کوچک رخ می‌دهد. ۲۳ مهر ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۸ استانها یزد نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، سردار محمدرضا میرحیدری ظهر امروز در همایش فرهنگ ترافیکی یزد با اشاره به اینکه تا زمانی که فرهنگ راهنمایی و رانندگی در کشور به صورت کامل اصلاح نشود نمی‌توان انتظار داشت که تصادفات هم حذف شود، اظهار داشت: لازم است که تمام دستگاه‌ها و رسانه‌ها نسبت به فرهنگ‌سازی در جامعه اهتمام ویژه‌ای داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: فرهنگ‌سازی در زمینه راهنمایی و رانندگی اهمیت بسیار زیادی دارد و در صورتی که بتوان مشکلات موجود در این حوزه را برطرف کرد و زمینه رساندن تخلفات و تصادفات به حداقل ممکن را فراهم کنیم، قطعا در بسیاری از حوزه‌ها از جمله درمان و خدمات بازتوانی هم هزینه‌ها بسیار کاهش پیدا می‌کند.

فرمانده انتظامی استان یزد با اشاره به اینکه بسیاری از تصادفات به دلیل یک اشتباه یا سهل‌انگاری بسیار کوچک رخ می‌دهد، ادامه داد: متاسفانه در بسیاری از موارد هم به ویژه در ارتباط با موتورسیکلت‌‌سواران دیده می‌شود که اجرای حرکات نمایشی حوادث بسیار تلخ و خونینی را رقم می‌زند.

میرحیدری ادامه داد: در صورتی که در راستای ارتقای فرهنگ ترافیکی جامعه توجه و اقدام عملی مناسبی صورت گیرد قطعا می‌توان انتظار داشت که حوادث هم به میزان بسیار چشمگیری کاهش پیدا کنند.

وی خواستار همکاری و همراهی مردم با نیروی انتظامی در کاهش حوادث رانندگی شد و گفت: زمانی که این موضوع به یک خواست همگانی تبدیل شود که با کاهش آمار تصادفات روبرو باشیم و در این راستا تلاش هم صورت گیرد، قطعا در بحث فرهنگ‌سازی موفق عمل کرده‌ایم.

فرمانده انتظامی استان یزد به اقدامات صورت گرفته در حوزه فرهنگ‌سازی و پیشگیری از تصادفات در کشور اشاره کرد و گفت: تاکنون اقدامات زیادی در این زمینه انجام شده به گونه‌ای که آمار 28 هزار نفری کشته شدگان حوادث رانندگی در سال 84 با کاهش 47 درصدی در سال گذشته روبه‌رو بوده اما قطعا همچنان آمار تصادفات و کشته شدن مردم در این حوادث بالاست و باید بیشتر تلاش کرد.

میرحیدری با بیان اینکه به هیچ عنوان نمی‌توان منکر نقش مردم در پایین آمدن حوادث ترافیکی شد گفت: تعداد خودروهای کشور هم از آن سال تا به الان سه برابر شده و اینکه با این افزایش تعداد خودروها آمار کشته شدگان حوادث تقریبا به نصف رسیده نشان دهنده همکاری مردمی بوده و قطعا باید این همکاری‌ها تا رسیدن تعداد تصادفات به حداقل ممکن ادامه داشته باشد.

انتهای پیام/ش

R41376/P1377/S6,76/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۷۸۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«قاطعیت و همسان انگاری همگان در اجرای قانون»؛ استاد علیدوست: امام علی (ع) «قاطعیت» در اجرای قانون دارند

رئیس انجمن فقه و حقوق حوزه های علمیه گفت: امام علی(ع) وقتی به حکومت می رسند به گذشته بویژه زمان خلفای دوم و سوم نگاه می کنند و به صراحت اعلام می کنند از زیاده خواهی ها جلوگیری کرده و ثروت های باد آورده را در اختیار افراد باقی نمی گذارند.

آیت الله ابوالقاسم علیدوست اظهار داشت: «عدالت» یک مفهوم انسانی است که همه انسان های صالح و مصلح بر آن تاکید دارند اما اسلام تاکید بیشتری بر آن دارد و مصادیق ظریفی را برای آن تعریف می کند ضمن اینکه دارای ضمانت اجرا هم است.

وی تصریح کرد: اگر دیگران از «عدالت» به عنوان یک حسن و مکرمت اخلاقی نگاه میکنند، در اسلام بحث «واجب» مطرح می شود که مقابل آن «حرام» تعریف می شود. این مفاهیم (عدالت) وقتی در نظام اخلاقی و حقوقی اسلام قرار می گیرد، نه تنها ضمانت اجرای اخروی بلکه ضمانت اجرای دنیوی هم پیدا می کند.

وی گفت: امام علی (ع) بعد از حدود 25 سال حکومت سه خلیفه سرکار آمدند و وقتی در راس حکومت قرار گرفتند، نگاه موسعی به عدالت دارند که همه بشریت را در بر می گیرد و لذا به مالک اشتر در نامه 53 نهج البلاغه می فرمایند: « انسان ها را به این چشم نگاه کن که یا هم کیش و برادر تو یا نظیر تو در خلقت هستند». درحقیقت، حضرت به جای ساختن دیوار، پل می سازند.

وی عدالت در اجرا را شاخه دیگری از این ضرورت اخلاقی در سیره امام علی (ع) برشمرد و گفت: امام (ع) حاضر نیست سر سوزنی بیت المال جابجا شود.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: برخی تعابیری راجع به حضرت علی (ع) کردند که کاش گروه و نهادی بود و اینها را کنترل می کرد.

وی تاکید کرد: حضرت «قاطعیت» در اجرای دقیق قانون دارند و این در اجرای عدالت و حکومت است نه در امور شخصی.

استاد حوزه علمیه قم در مورد منزلت بیت المال در اندیشه امام علی (ع) گفت: رعایت و مصرف بیت المال در مسیر خود از بارزترین شاخص های حکومت علوی است که در راس هرم ارزش ها قرار دارد به طوری که اگر کارگزاری همه توان ها را داشته باشد اما نسبت به بیت المال متسامح و متساهل باشد از نظر امام علی (ع) محکوم است در عین رعایت همه شرایط باید این جهت را هم رعایت کند تا بتواند مورد قبول حضرت قرار بگیرد.

وی اظهار داشت: امام علی (ع) وقتی به حکومت می رسند به گذشته بویژه زمان خلفای دوم و سوم نگاه می کنند و به صراحت اعلام می کنند از زیاده خواهی ها جلوگیری کرده و ثروت های باد آورده را در اختیار افراد باقی نمی گذارند.

وی خاطرنشان کرد: وقتی حاکم صالح و عدالت جو سرکار می آید، سعی می کند حکومت را که تحویل گرفت، عدالت را مراعات کند بدون آنکه به گذشته نگاه کند. اما حضرت گذشته را هم نگاه می کنند و لذا می فرماید: «مال هایی که بی جهت داده شده برمی گردانم ولو مهریه همسرانشان باشد».

وی در مورد عدالت سیاسی در اندیشه امام علی (ع) گفت: عدالت علوی در همه ساحت ها چه اقتصادی چه فرهنگی و چه سیاسی حداکثر است بنابراین حضرت تلاش می کنند در عرصه سیاسی، شایسته سالاری حاکم باشد و همه انسان ها دیده شوند. حاکمان خود را تافته جدابافته نبینند و مردمی که کمتر می توانند حق ستانی کنند، حاکمیت حق آنها را بگیرند.

آقای علیدوست گفت: امام علی (ع) درعین سختگیری هایی که دارند و نیز رعایت عدالت، «مصلحت» را هم مدنظر قرار می دهند.

وی به نمونه هایی از «مصلحت اندیشی» حضرت اشاره کرد و افزود: یکی از کارگزاران حضرت وقتی نسبت به بیت المال تخلفی می کند، فرار می کند و نزد معاویه می رود چون به او می گویند اگر امیرالمومنین بفهمد تو را به شدت مجازات می کند. وقتی این خبر به حضرت می رسد، ایشان می فرمایند: «ما مهلت می دادیم که آنچه از بیت المال برده برگرداند».

وی درباره اقدامات امیرالمومنین (ع) در صیانت از بیت المال و مباره با فساد اقتصادی و ثروت اندوزی های بی حساب و کتاب به اجرای حد نسبت به نجاشی و اجرای اقتصاد نسبت به برادرش عقیل به عنوان نمونه اشاره کرد.

منبع: شفقنا

دیگر خبرها

  • شش اشتباه رایج در روند کاهش وزن
  • ارایه خدمات مناسب به مسافران نوروزی و کاهش ۴۴ درصدی تصادفات شهر تهران
  • کاهش ۶۰ درصدی ورود پرونده‌های قضایی تصادفات در هرمزگان
  • سیل ۱۵۰۰ میلیارد تومان به کهگیلویه وبویراحمد خسارت زد
  • نداشتن رانندگی قابل پیش‌بینی، زمینه‌ساز تصادفات است
  • نقش چادر‌های عشایری در کاهش تصادفات جاده‌ای
  • کاهش ۳۴درصدی مسمومیت با گاز مواکسید کربن درچهارمحال و بختیاری
  • تجربه‌ای موفق برای حل یک معضل ترافیکی در قم/ دوربین‌هایی که جان مردم را نجات می‌دهند
  • «قاطعیت و همسان انگاری همگان در اجرای قانون»؛ استاد علیدوست: امام علی (ع) «قاطعیت» در اجرای قانون دارند
  • تلاش راهداران در جهت کاهش سوانح رانندگی در فروردین امسال