Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛مرکز چهارمحال و بختیاری؛مسئول روابط عمومی و برنامه ریزی میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان گفت:در این طرح هزار و 35 متقاضی فراگیری رشته های صنایع دستی استان از آموزش رایگان بهره مند می شوند.
مصطفی هادیپورافزود:اجرای آموزش های رایگان رشته های صنایع دستی با هدف توانمندسازی وحرفه آموزی به متقاضیان جوامع روستایی و جلوگیری از مهاجرت آنان به شهرها، احیاء، توسعه و ترویج صنایع دستی بومی و سنتی انجام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: این طرح براساس قابلیت ها و پتانسیل های مناطق شهری و روستایی این استان اجرایی شده است.
هادیپور گفت: این طرح در 32 روستا از شهرستان های 9 گانه اجرا خواهد شد و تا پایان سال جاری ادامه دارد.
وی گفت: در این طرح رشته های مزیت دار و یامنسوخ شده شناسایی و نسبت به ارائه آموزش های لازم و بازاریابی مناسب جهت افزایش تولید انجام می شود.
وی گفت: این آموزش ها در دو سطح مقدماتی و تکمیلی به متقاضیان ارائه و همچنین در صورت نیاز به دوره های تکمیلی در برخی رشته ها با استفاده از توان استادان با تجربه اقدام لازم صورت می گیرد.
هادیپور خاطرنشان کرد: با واگذاری امور به بخش خصوصی و برون سپاری، برگزاری این دوره های آموزشی به اتحادیه های صنایع دستی چهارمحال و بختیاری واگذار شده است.
هادیپور افزود: گلیم بافی، قلم زنی، میناکاری و تولیدات نمدی از جمله رشته های مورد نظر در اجرای طرح آموزش رایگان به متقاضیان فراگیری رشته های صنایع دستی چهارمحال و بختیاری است.
وی گفت: به افرادی که حدنصاب نمره در آزمون های عملی و تئوری را کسب کنند گواهینامه پایان دوره آموزشی اعطاء می شود.
وی افزایش اشتغال، کاهش نرخ بیکاری، رونق اقتصادی، حمایت از کالای ایرانی، جلوگیری از مهاجرت و نگاه تخصصی به صنایع دستی را از مزیت های این طرح اعلام کرد و گفت: متقاضیان فراگیری رشته های صنایع دستی چهارمحال و بختیاری برای نام نویسی می توانند به نمایندگی ادارات میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در شهرستان های 9 گانه استان و در شهرکرد به بازارچه صنایع دستی واقع در میدان قدس مراجعه کنند.
هم اینک 52 رشته صنایع دستی شهری،‌ روستایی و عشایری در چهارمحال و بختیاری وجود دارد که بافته های داری مانند فرش، گلیم، قالی بافی، چوخابافی، نمدمالی، گیوه دوزی، خورجین بافی، گلیم بافی، بافت سیاه چادر، جاجیم بافی، قفل سازی، خاتم و مشتقات آن ها از مهمترین صنایع دستی شهری و روستایی استان است.
هنرمندان رشته های مختلف صنایع دستی چهارمحال و بختیاری 12 هزار نفر هستند که از این تعداد تنها حدود سه هزار نفر فعالند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: صنایع دستی هنرمندان هنرصنعت میراث فرهنگی شهرکرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۷۸۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سربازان مرزبانی سیستان و بلوچستان آموزش‌های صنایع‌ دستی را فرا می‌گیرند

ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون صنایع‌ دستی اداره کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان گفت: بر اساس تفاهم‌نامه آموزشی منعقد شده، سربازان وظیفه مرزبانی استان تحت تعلیم و آموزش صنایع‌ دستی قرار خواهند گرفت.

وحیده رخشانی امروز دوشنبه در جلسه هماهنگی طرح آموزش سربازان بیان کرد: یکی از اولویت‌ها و ماموریت‌های اصلی این معاونت گسترش فرهنگ آموزش صنایع‌ دستی در حوزه‌های مختلف است که در این راستا آماده همکاری و مشارکت با تمامی دستگاه‌های اجرایی، نظامی و بخش خصوصی هستیم. 

معاون صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان افزود: در همین راستا رایزنی‌هایی در سطح کلان انجام شده است که ماحصل آن انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در زمینه آموزش‌های صنایع‌دستی با قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح شد. 

وی ادامه داد: بر اساس این تفاهم نامه، روز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه جلسه عملیاتی شدن آن با حضور نمایندگان مرزبانی استان در محل معاونت صنایع دستی اداره کل برگزار و مقرر شد در مرحله اول تعداد ۱۰۰ نفر از سربازان وظیفه فرماندهی مرزبانی سیستان و بلوچستان از آموزش‌های مهارتی صنایع‌ دستی حین خدمت بهره‌مند شوند. 

به گفته رخشانی، این دوره‌ها از نیمه مردادماه آغاز شده و به مدت سه ماه ادامه خواهد داشت که بر اساس نیازسنجی و اعلام از سوی مرزبانی در رشته‌های گوهرشناسی و تراش سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی، چرم و معرق توسط معاونت صنایع‌دستی استان برگزار می‌شود. 

معاون صنایع دستی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: در پایان نیز به برگزیدگان گواهینامه‌های پایان دوره مهارتی تعلق خواهد گرفت و می‌توانند از مزایای آن به منظور ایجاد کسب و کار استفاده کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توانمندسازی ۳۰ هزار دختر تحت حمایت کمیته امداد
  • بیمه هنرمندان صنایع دستی ابلاغ شد
  • ۱۷۴ هنرمند صنایع‌دستی مازندران بیمه شدند
  • شهرستان بروجن میزبان نخستین جشنواره اقوام و سنن ایرانی
  • سربازان مرزبانی سیستان و بلوچستان آموزش‌های صنایع‌ دستی را فرا می‌گیرند
  • جمع آوری روغن زیتون از بازار چهارمحال و بختیاری
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • صنایع‌دستی استان کردستان از دریچه دوربین
  • نمدمالی، هنری با روایت تاریخ
  • رشد ۳۱ درصدی مرسولات از چهارمحال و بختیاری