Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «وانا»
2024-04-19@15:45:18 GMT

ستاره‌های فوتبال ایران در حراج 50 یا 100 هزار دلاری

تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۷۹۴۲۲

به گزارش وانانیوز،  این اتفاق به خاطر قرارداد‌های نسنجیده باشگاه‌های ایرانی با ستاره‌های فردای فوتبال رخ می‌دهد و سر تیم‌های ایرانی از این نقل و انتقالات جذاب بی کلاه می‌ماند.


از مدت‌ها پیش مشخص بود که امید نورافکن سر از یک تیم اروپایی در می‌آورد. او پیش از اینکه در استقلال چهره شود در تیم ملی جوانان و در بازی‌های مقدماتی جام ملت‌ها در مشهد نشان داد چه بازیکن با کیفیتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه او برای تیم ملی جوانان در جام ملت‌ها به میدان رفت و در جام جهانی زیر ۲۰ سال هم یکی از بازیکنان کلیدی تیم ملی جوانان بود و طبیعی بود به خاطر بازی در این تورنمنت بزرگ در تیراس تیم‌های اروپایی باشد. در نهایت این بازیکن راهی تیم شارلروا شد و سهم تیم استقلال از این جابجایی ۵۰ هزار دلار بود.


البته باشگاه استقلال و در راس آن امیر حسین فتحی می‌گوید در تلاش هستند این درآمد را به ۳۵۰ هزار دلار افزایش دهند. آن‌ها احتمالا باید به فیفا شکایت کنند و اگر فیفا حق رشد باشگاه استقلال را تایید کند ۳۰۰ هزار دلار دیگر به استقلال می‌رسد. البته که این ۳۰۰ هزار دلار ابهام زیادی دارد و مشخص نیست به استقلال می‌رسد یا نه.


و، اما امید نورافکن در آینده‌ای نزدیک از سوی باشگاه بلژیکی فروخته خواهد شد و سهم باشگاه شارلروا از این این جابجایی ۱۰۰ درصد سود خواهد بود بدون اینکه حتی یک سنت به باشگاه استقلال برسد. این همان اتفاقی است که برای کاوه رضایی رخ داد. حداکثر پولی که باشگاه در یک فصل به کاوه رضایی می‌داد ۲۵۰ هزار دلار بود، اما این بازیکن را به قیمت ۵ میلیون دلار به باشگاه بروژ فروخت. می‌شود این طور گفت: باشگاه بلژیکی ده‌ها برابر پولی که در این یکی دو فصل به کاوه رضایی داد از فروش او سود کرد در حالی که باشگاه استقلال هم می‌توانست بخشی از این ماجرا باشد. اما قرارداد استقلال با کاوه رضایی تمام شده بود و این بازیکن در شرایطی به فوتبال بلژیک رفت که بازیکن آزاد بود.
همین اتفاق در آینده‌ای نزدیک در مورد امید نورافکن تکرار خواهد شد.


باشگاه ذوب آهن یکی دیگر از باشگاه‌هایی است که ستاره اش را خیلی ارزان به تیم روبین فروخت. رضا شکاری وضعیت مشابه امید نورافکن را داشت. رضا شکاری در جام جهانی زیر ۲۰ سال در کره جنوبی و در بازی با زامبیا و پرتغال برای ایران گل زد و طبیعی بود خیلی زود باشگاه ذوب آهن را ترک کند. اگر چه باشگاه ذوب آهن گفته به فیفا شکایت کرده و می‌خواهد از جابجایی این بازیکن ۵۰۰ هزار دلار بگیرد، اما یک فصل و نیم از حضور رضا شکاری در تیم روبین می‌گذرد بی آنکه تیم ذوب آهن از این جابجایی سهمی ببرد. رضا شکاری در این باره می‌گوید: «جدایی من از تیم ذوب آهن و حضور در تیم روبین قانونی بوده به این خاطر که در قراردادم بندی وجود دارد که آمده می‌توانم با پرداخت ۱۰۰ هزار دلار به تیم ذوب آهن به یک تیم خارجی بروم. من این کار را کردم و ۱۰۰ هزار دلار ذوب آهن هم روی میز بود، اما مشکل اینجاست که ذوب آهن این پول را قبول نمی‌کند و به فیفا شکایت کرده است.»


یادمان می‌آید در گذشته‌ای دور وقتی مهدی مهدوی کیا راهی تیم بوخوم شد باشگاه پرسپولیس چند بار از تیم‌های آلمانی پول گرفت. یک بار به خاطر حضور در بوخوم. یک بار به خاطر انتقال قرضی از تیم بوخوم به هامبورگ و یک بار هم به خاطر فروش دائمی اش به تیم هامبورگ. آیا این اتفاق در مورد علیرضا جهانبخش تکرار شده است؟ علیرضا با پولی نزدیک به ۲۰۰ تا ۲۵۰ هزار دلار از تیم داماش به نایمخن رفت. در ادامه نایمخن با دریافت پولی نزدیک به ۶ میلیون یورو این بازیکن را به آلکمار فروخت و آلکمار هم این بازیکن را با ۲۶ میلیون یورو در اختیار تیم برایتون قرار داد و به نظر می‌رسد سهم باشگاه داماش از این همه جابجایی همان ۲۰۰ تا ۲۵۰ هزار دلار اولیه بود.


بی توجهی مدیران عامل باشگاه‌های ما نسبت به ستاره‌های جوان بی شک به خاطر دولتی بودن باشگاه هاست که هیچ گاه در مورد عملکرد خود مورد پرسش و پاسخ قرار نمی‌گیرند و ابایی هم ندارند از اینکه ستاره‌های فردای فوتبال را با ۵۰ یا ۱۰۰ هزار دلار به حراج بگذارند. دراین تجارت پر سود سر تیم‌های ایرانی بی کلاه مانده است. شاید به این خاطر که ما قواعد بازی را بلد نیستیم.

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۷۹۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات ۸.۴ میلیارد دلاری قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال ۱۴۰۲

 محمد رضوانی‌فر معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران در این باره اظهار داشت: در سال ۱۴۰۲ به میزان ۸ میلیارد و ۳۸۰ میلیون دلار اجزاء و قطعات خودرو و موتورسیکلت از گمرکات ترخیص و وارد کشور گردید.

رضوانی‌فر گفت: این میزان واردات قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال ۱۴۰۲ به لحاظ ارزش ۳۲.۶۹ درصد نسبت به مدت مشابه سال ماقبل رشد داشته است.

وی در خصوص میزان صادرات اجزاء و قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال ۱۴۰۲ گفت: 
در این مدت ۱۴۱ میلیون و ۲۱۸ هزار دلار اجزاء و قطعات خودرو و موتورسیکلت صادر شده که ۲۴.۳۵ درصد افزایش نشان می دهد.


معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران با اشاره به اینکه اعلام جزئیات واردات اجزاء و قطعات خودرو و موتورسیکلت تصویری جامع و کاملی از واردات این گروه کالایی ارائه می دهد، در خصوص واردات قطعات خودرو در سال ۱۴۰۲ با بررسی ۲۱۷ کد تعرفه، افزود: در مدت یاد شده ۷ میلیارد و ۵۹۸ میلیون دلار اجزاء و قطعات خودرو وارد شده که ۳۱.۸۹ درصد افزایش داشته است.

در این مدت همچنین ۱۳۲ میلیون و ۵۸۵ هزار دلار اجزاء و قطعات خودرو صادر شده که ۲۵.۲۱ درصد افزایش نشان می دهد.

وی در خصوص عمده‌ترین شرکت‌های واردکننده اجزاء و قطعات خودرو در سال ۱۴۰۲ بیان کرد: صنایع خودروسازی مدیران با ۱۳ درصد، کرمان موتور با ۹.۶۵ درصد و کوروش موتور آریا با ۵.۳۵ درصد از ارزش کل واردات اجزاء و قطعات خودرو، بیشترین میزان را به خود اختصاص دادند.

به گفته وی چین، امارات متحده عربی و ترکیه ۳ کشور عمده طرف معامله برای واردات اجزاء و قطعات خودرو در سال ۱۴۰۲ بوده‌اند.

رضوانی‌فر در خصوص میزان صادرات و واردات اجزاء و قطعات موتورسیکلت در سال ۱۴۰۲ با بررسی ۴۴ کد تعرفه اظهار داشت: در این مدت ۸ میلیون و ۶۳۳ هزار دلار اجزاء و قطعات موتورسیکلت عمدتا به کشورهای عراق، افغانستان و جمهوری آذربایجان صادر و ۷۸۲ میلیون و ۶۱ هزار دلار وارد کشور شده است.

وی گفت: میزان صادرات و واردات اجزاء و قطعات موتورسیکلت در سال ۱۴۰۲ نسبت به مدت مشابه سال قبل به ترتیب ۱۲.۵۴ درصد و ۴۱ درصد افزایش نشان می‌دهد.

  به گفته وی، عمده ترین واردکنندگان اجزاء و قطعات موتورسیکلت، شرکت‌های کویر موتور اوراسیا، نیرو موتور سامان و نیرو موتور سهند بوده‌اند که به ترتیب ۱۳.۱۰ درصد، ۹.۲۳ درصد و ۸.۲۳ درصد از ارزش کل این گروه کالایی را به خود اختصاص داده‌اند.

وی افزود: چین با اختصاص ۶۱.۶۱ درصد از ارزش کل واردات اجزاء و قطعات موتورسیکلت کشورمان، اولین کشور طرف معامله در واردات این کالا بود و پس از آن امارات متحده عربی با سهمی معادل ۳۲.۹۳ درصد و تایلند با ۳.۱۵ درصد در رده‌های بعدی قرار گرفتند.

گفتنی است، در سال گذشته ۶۶ میلیارد دلار کالا وارد کشور شده است که حدود ۸.۴ میلیارد دلار آن به واردات اجزاء و قطعات خودرو و موتورسیکلت اختصاص داشته است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • فیفا و فدراسیون فوتبال، استقلال را ضمانت کردند
  • واردات ۸.۴ میلیارد دلاری قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال ۱۴۰۲
  • ستاره تاثیرگذار استقلال سرباز می‌شود؟
  • حمایت استقلالی‌ها از آخرین احضارشده به کمیته اخلاق!
  • طلب ۱,۷۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ستاره استقلالی!
  • غیبت قطعی ۲ بازیکن استقلال برابر شمس آذر
  • درخواست ۲.۸ میلیارد دلاری سازمان ملل برای کمک به فلسطینیان
  • برای نکونام حاشیه می‌سازند؛ مدیریت نمی‌خواهد حواشی جمع شود!
  • احضار بازیکن استقلال به کمیته‌های اخلاق و انضباطی
  • ریش سفید فوتبال هستم و نکونام را نصیحت می‌کنم