Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران-ایرنا-شبکه الجزیره در گزارشی فاش کرد: یک شرکت ساخت جاسوس افزارهای اسرائیلی با یک بدافزار از تلفن های همراه در 16 کشور عربی جاسوسی کرده و در برخی موارد نیز سرویس های اطلاعاتی این کشورها علیه مخالفین خود از آن استفاده کرده اند.

به گزارش این شبکه ، در ماه های گذشته نرم افزار جاسوسی پگاسوس تولید شرکت اسرائیلی «SNO» ویژه جنگ سایبری نظرها را به خود جلب کرده است و شرکت لوک اوت متخصص در امنیت تلفن های همراه حمله پگاسوس را بسیار قوی و با قابلیت بالا برای نفوذ در تلفن های همراه دانسته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


براساس این گزارش از سال 2016 پگاسوس از سوی شرکت اسرائیلی به بسیاری از کشورهای دنیا از جمله 175 مخالف و فعال حقوقی و رسانه ای در جهان عرب و آمریکای لاتین، آسیا و آفریقا و مناطق دیگر دنیا فروخته شده است.

**این بدافزار چگونه کار می کند؟
الجزیره افزود: این بدافزار جاسوسی یک پیام به شخص مورد نظر می فرستد مبنی بر اینکه می تواند با ورود به این برنامه به اطلاعات مهمی دست یابد اما به محض ورود به گوشی همراه نفوذ می کند و اطلاعات شخص قابل دستیابی و هک می شود.
وقتی پگاسوس به تلفن همراه شخص کاملا متصل می شود به مرکز کنترل وصل و اوامر شخص اپراتور خود را اجرایی می کند و پیام های خاصی را به تلفن شخص هدف ارسال می کند از جمله اطلاعات خاص، کدهای عبور و کدهای اتصال و پیام های متنی و مکالمه های صوتی مستقیم.
همچنین پگاسوس قادر است که دوربین تلفن همراه را برای گرفتن عکس و میکروفن را برای ثبت مکالمه ها و صداهای اطراف محلی که گوشی در آن است ، روشن کند.
طبق این گزارش در یک مورد تحقیق در دانشگاه تورنتو کانادا حملات پگاسوس برای مدت دو سال رصد شده و مشخص شده که 36 پگاسوس در 45 کشور برای جاسوسی بکار گرفته شده است از جمله 16 کشور عربی. همچنین 33 کشور این برنامه را از شرکت اسرائیلی اس ان او خریداری کرده اند که بدون اجازه از سوی وزرات جنگ رژیم صهیونیستی نمی توانستند به آن اقدام کنند.
این شرکت ادعا کرده که تولیدات خود را با موافقت رژیم صهیونیستی با هدف تحقیقات در زمینه جرایم و اعمال تروریستی و ممانعت از وقوع آنها به برخی کشورها فروخته است.
نتیجه تحقیق دانشگاه تورنتو نشان داد که منطقه خاورمیانه با این برنامه جاسوسی اسرائیل هدف حمله قرار گرفته و این حمله از طریق 12 اپراتور
همانند ' pearl' در بحرین است که اشخاصی در این کشور و قطر را از 2017 تاکنون با این اپراتور هدف حمله جاسوسی قرار داده است.
همچنین از طریق اپراتور های همانند 'Falcon' و نیز اپراتور 'Babyfalcon' وابسته به پگاسوس در سال 2018 حملاتی در امارات در سال 2017 صورت گرفته است.
طبق این گزارش از سال 2016 تاکنون پگاسوس با اپراتور موسوم به 'Blackbird' از شش کشور عربی اردن، کویت، لیبی، قطر، امارات، یمن جاسوسی کرده و این بدافزار جاسوسی در عربستان نیز با اپراتور Kingdom' از سال 2017 فعال بود و دامنه این جاسوسی به کشورهای بحرین، مصر، عراق، اردن، لبنان، مغرب و قطر نیز امتداد داشته است.
بطوری که پگاسوس با اپرتور موسوم به 'Middle' از 2016 در کشورهای اردن، لبنان، عمان، قطر، تونس، امارات و تحت نام'Dome' در سال 2018 در فلسطین و قطر فعال بوده است.
اپراتوری از پگاسوس به نام 'Atlas' نیز در مغرب ، الجزایر، تونس و امارات، ساحل عاج و فرانسه از سال 2017 تاکنون از گوشی های همراه جاسوسی کرده است.
در این گزارش آمده که در امارات از میان کشورهای عربی با بیشترین اپراتور پگاسوس یعنی شش مورد و قطر 5 و اردن 3 و بحرین، فلسطین، مغرب، تونس با 2 اپراتور و عربستان، الجزایر، عراق، مصر، عمان، لیبی، کویت، یمن با یک اپراتور هدف این حمله جاسوسی از تلفن های همراه قرار گرفته اند.
در این گزارش درباره اینکه آیا دولت های این کشورها این برنامه جاسوسی را در کشورهای خود بکار گرفته اند آمده است که به وضوح مشخص نیست که چه طرفی در کشورهای عربی از این برنامه جاسوسی استفاده کرده ولی می توان کشورهایی را که هدف این حمله قرار گرفته اند، مشخص ساخت.
همچنین گفته شده که می توان حملات این بدافزار را از طریق اپراتور ها شناسایی کرد اما تعیین هویت کاربران آنها ممکن نیست اما می توان در مواردی آن را تخمین زد بطور مثال در بحرین یک اپراتور جاسوسی وابسته به پگاسوس فعال بوده که می توان احتمال داد که دولت بحرین آن را بکار گرفته است.
روزنامه نیویورک تایمز آمریکا نیز در آگوست سال 2018 افشا کرد که پیام های افشا شده از گفت و گوی مسئولین امارات با شرکت اسرائیلی اس ان او نشان می دهد که اماراتی ها از این شرکت خواسته اند تا مکالمات تلفنی متعب بن عبدالله شاهزاده سعودی و فرمانده سابق گارد ملی عربستان که رقیبی برای رسیدن به تخت پادشاهی بوده را هک و ضبط کند.
در گزارش دانشگاه تورنتو کانادا نیز فاش شده که عربستان در سال 2018 از همین راه بر ضد عمر عبدالعزیز از مخالفان و منتقدان سعودی مقیم کانادا جاسوسی کرده است.
براساس این گزارش در امارات نیز یک فعال حقوق بشری برجسته به نام احمد منصور در سال 2016 هدف این حمله جاسوسی قرار گرفته و این فعال در تلفن همراه خود پیامی مشکوکی را دریافت کرده مبنی بر امکان دریافت پیامی حاوی اطلاعاتی محرمانه از شکنجه زندانیان در دولت امارات که با دیدن این پیام نسبت به فرستنده آن مشکوک شده است.
برغم اینکه این حمله جاسوسی امارات به این فعال حقوقی افشا شد اما دولت امارات به استفاده از پگاسوس ادامه می دهد بخصوص که مسئولین ابوظبی قراردادی نیز با شرکت اسرائیلی اس ان او در سال 2013 برای استفاده از خدمات جاسوسی آن بسته اند.
روزنامه نیویورک تایمز در گزارش خود افشا کرد که امارات از بدافزار پگاسوس برای جاسوسی از رهبران عرب بویژه شیخ تمیم بن حمد آل ثانی و دهها نفر از میان خاندان حاکم قطر استفاده کرده است.
براساس گزارش این روزنامه پیامهای الکترونیکی مبادله شده میان شرکت اسرائیلی و مسئولان امارات نشان می دهد که آنها درباره جاسوسی از مکالمات تلفنی امیر قطر در سال 2014 یعنی پیش از شروع بحران میان این کشورها در سال 2017 بایکدیگر گفت و گو داشته اند.
همچنین نیویورک تایمز افشا می کند که اماراتی ها از شرکت اس ان او اسرائیلی خواسته اند تا مکالمات تلفنی سعد الحریری نخست وزیر لبنان شنود شود.
خاورم**9366**1049

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي اسرائيل جاسوس افزار تلفن هاي همراه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۸۰۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حزب الله چند میلیون دلار پهپاد اسرائیلی را سرنگون کرده است؟ | پهباد هرمس ۴۵۰ و ۹۰۰ صهیونیست ها را بهتر بشناسیم | ویدئو

دریافت 6 MB

به گزارش همشهری آنلاین ، هرمس ۴۵۰ (به عبری: הרמס ۴۵۰) یک پهپاد چندمنظورهٔ تاکتیکی سایز متوسط است که جهت پروازهای طولانی در شرکت البیت سیستمز اسرائیل طراحی و توسعه یافته‌است. عملیات‌های شناسایی، پایش و مراقبت و رله ارتباطی مأموریت‌های اصلی این پهپاد هستند.

پهپاد هرمس ۹۰۰ با ارتقای طرح هرمس ۴۵۰ ساخته شده و در سال ۲۰۰۹ برای اولین بار به پرواز درآمد. شرکت تیلز نیز پهپاد واچ‌کیپر ۴۵۰ را بر اساس هرمس ۴۵۰ برای ارتش بریتانیا تولید کرده‌است.

کد خبر 847906 منبع: صدا و سیما برچسب‌ها هواپیما - پهپاد خبر ویژه رژيم صهيونيستى لبنان - حزب الله

دیگر خبرها

  • خیزش دانشجویی حمایت از غزه به کشور عربی رسید
  • تونل‌های بمب‌گذاری شده و کمین‌های پیشرفته؛ دردسر جدید نظامیان اسرائیلی+ فیلم
  • دردسر بزرگ برای اسرائیل؛ کمین های جدید و پشیرفته حماس | ویدئو
  • کشته شدن 2 فرمانده ارتش اسرائیل در مرکز نوار غزه
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • ربات‌های تلگرامی آژانس جاسوسی اوکراین مسدود شد
  • درخواست نمایندگان پارلمان اروپا برای تقویت دفاع ضد جاسوسی
  • حزب الله چند میلیون دلار پهپاد اسرائیلی را سرنگون کرده است؟ | پهباد هرمس ۴۵۰ و ۹۰۰ صهیونیست ها را بهتر بشناسیم | ویدئو
  • فیلم/حزب الله چند میلیون دلار پهپاد اسرائیلی را سرنگون کرده است؟
  • راه‌اندازی اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی در کشور