Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@15:16:40 GMT

ضعف زیرساخت‌های اتومبیلرانی و موتورسواری در ایران

تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۸۰۲۸۵

ضعف زیرساخت‌های اتومبیلرانی و موتورسواری در ایران

محمود صیدانلو در گفتگو با خبرنگار مهر با تاکید براینکه مسئولان باید نگاه و تفکر خود را نسبت به رشته قانونی اتومبیل رانی و موتورسواری اصلاح کنند، اظهار کرد: فدراسیون تمامی استان‌ها را مشارکت داده و عمده مسابقات در استان‌های متعدد برگزار می‌شود تا آشنایی مردم نسبت به این رشته‌های ورزشی بیشتر و از سویی استان‌ها از ظرفیت‌های خود نهایت بهره را ببرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صیدانلو از مهم‌ترین برنامه‌های پیش روی فدراسیون به برگزاری کلاس مربیگری با رویکرد استعدادیابی اشاره کرد و افزود: مربیان در رابطه اجرای این طرح آموزش می‌بینند تا در حوزه استعدادیابی فعالیت داشته باشند.

وی با اشاره به فعالیت بانوان از سال گذشته تا کنون، تصریح کرد: بانوان پیش‌ازاین متفرق تمرین می‌کردند و خطر آن‌ها را تهدید می‌کرد اما طی هماهنگی با حوزه فرهنگی مجوز رسمی از وزارت ورزش گرفتیم و امکان فعالیت آن‌ها مهیا شد.

رئیس فدراسیون اتومبیل رانی و موتورسواری کشور همچنین به کسب عناوین نمایندگان ایران در میادین بین‌المللی اشاره و گفت: در کارتینگ جزء ۱۲ نفر برتر جهان معرفی شدیم، در موتور نیز یک عنوان چهارمی پس از سال‌ها به دست آمد و در مسابقات آسیایی نیز حرف برای گفتن داریم.

به گفته صیدانلو امکان پیشرفت در رشته‌های کارتینگ و موتور کراس قابل‌ملاحظه است و باید در این دو رشته برای کسب عنوان تلاش کرد.

وی بابیان اینکه فدراسیون دارای اساس‌نامه است و تنها نهاد تصمیم‌گیرنده در ایران فدراسیون است که تمامی ملاحظات فرهنگی، قانونی و حقوقی را به همراه حیطه و چگونگی فعالیت‌های هیئت در نظر می‌گیرد، تصریح کرد: مسئولان باید سلایق خود را تعمیم ندهند و به‌زعم اینکه تفکرشان نسبت به این ورزش مثبت نیست نمی‌توانند مانع فعالیت ورزشکاران در این رشته ورزشی شوند.

وی به هیئت اتومبیل رانی و موتورسواری خراسان شمالی توصیه کرد: در رشته ریس عمده فعالیت خود را خلاصه نکنند چراکه اتومبیل رانی یک فدراسیون جهانی دارد که بیش از ۲۰ رشته فعال امکان فعالیت دارند و موتورسواری نیز همین طور بیش از ۳۰ رشته فعال دارد که به دلیل نداشتن بستر فعالیت تنها امکان هفت رشته مهیا است.

نبود پیست، فعالیت غیرمجاز

رئیس فدراسیون اتومبیل رانی و موتورسواری کشور در ادامه با بیان اینکه فعالان این رشته ورزشی باید در پیست به فعالیت بپردازند افزود: نداشتن پیست از مهم‌ترین عواملی است که نمی‌توان پاسخگوی ورزشکاران و فعالیت آن‌ها غیر از مکان ورزشی شد.

به گفته صیدانلو تنها پیست جمهوری اسلامی ایران به پارکینگی در استادیوم آزادی خلاصه‌شده که سالانه ۶۰۰ میلیون تومان اعتبار اجاره‌بها پرداخت می‌شود و در تمامی استان‌ها متأسفانه از داشتن چنین فضایی محروم هستیم.

وی بیان کرد: چنانچه پیستی ساخته شود ورزشکاران ترجیح نمی‌دهند در اتوبان و خیابان‌ها به ورزش بپردازند که علاوه بر استاندارد نبودن مکان خطرآفرین نیز خواهد بود.

رئیس فدراسیون اتومبیل رانی و موتورسواری کشور توصیه کرد: هیئت‌ها در رشته‌هایی نظیر آفرود که پیست مهارتی نیاز دارد یا کراس که پیست کم‌هزینه‌ای خواهد داشت و رالی که اصلاً نیاز به پیست ندارد فعالیت کنند.

صیدانلو از راه‌اندازی رالی خانوادگی و اسلالوم به‌عنوان رشته‌هایی یادکرد که هیئت‌ها می‌توانند برای توسعه این ورزش پیگیری کنند.

به گفته وی فدراسیون در تهران آموزش نوجوانان ۱۵ ساله را آغاز کرده تا قبل از دریافت گواهینامه بامهارت رانندگی آشنا شوند و راننده بامهارت باشند.

وی تأکید کرد: عدم مهارت عامل ۲۵ تا ۲۰ درصد تصادفات است و باید با تفاهم با اداره کل آموزش‌وپرورش با مهارت‌های اصولی رانندگی از ابتدا آشنا شد.

به گفته این مسئول فدراسیون در دو بخش قهرمانی و همگانی نظیر ارتقاء مهارت در نوجوانان و ... فعالیت می‌کند.

کد خبر 4431239 الهام یزدان پناه

منبع: مهر

کلیدواژه: پیست اتومبیلرانی فدراسیون اتومبیلرانی و موتورسواری موتور سیکلت اربعین ۹۷ اربعین 97 کرمانشاه خبرگزاری مهر اربعین حسینی بوشهر گرگان مشهد یاسوج شیراز شهرکرد خرم آباد سنندج بارش باران خطبه های نماز جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۸۰۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هاشمی: کسب سهمیه توسط الفتی اتفاق بزرگی برای جامعه ورزش است

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، مهدی الفتی ملی‌پوش تیم ژیمناستیک کشورمان که اخیرا موفق به کسب سهمیه المپیک پاریس شد امروز با حضور در وزارت ورزش و جوانان با کیومرث هاشمی دیدار و گفتگو کرد.

کیومرث هاشمی در این دیدار با ابراز خوشحالی از موفقیت اخیر ژیمناستیک کشور اظهار داشت: این موفقیت و کسب سهمیه می‌تواند شروعی باشد برای رشته‌هایی که شاید تا پیش از این هیچکس به موفقیت آن فکر نمی‌کرد و اینکه بتوانیم در رویدادهای مهم کسب مدال کنیم. با استعدادهایی که وجود دارد و زحماتی که مجموعه فدراسیون انجام داد توانستیم به این موفقیت برسیم.

وی افزود: مهدی الفتی با سهمیه‌ای که به دست آورد و مدالی که در بازی‌های آسیایی کسب کرد نشان داد که اگر به این رشته‌ها توجه شود این استعدادها قطعا به افتخارات بزرگی دست پیدا خواهند کرد. حضور در المپیک یک افتخار برای کشورها و ورزشکار محسوب می‌شود و بهترین‌های دنیا در این رویداد بزرگ حضور پیدا می‌کنند.

وزیر ورزش و جوانان با تاکید براینکه حضور در المپیک یک اتفاق بزرگ برای هر ورزشکار است اظهار داشت: آن چیزی که در ابتدا مهم است حضور این ورزشکاران به عنوان سفیران کشور در این رویداد است و در مرحله بعدی گرفتن نتیجه از این مسابقات مهم است. تا همین جا که این سهمیه به دست آمده یعنی ورزشکار توانسته شایستگی‌های خود را نشان دهد. از همه دوستانی که برای این رشته مادر تلاش می‌کنند تقدیر و تشکر می‌کنم و همدلی همه دوستان منجر به کسب موفقیت می‌شود.

وزیر ورزش و جوانان درباره وضعیت ژیمناستیک اظهار کرد: از ابتدا یک سیاست را سعی کردیم به فدراسیون‌ها انتقال دهیم و آن هم ایجاد آرامش در جامعه ورزش است. در شرایط آرامش است که ورزشکار و کادر فنی و مجموعه فدراسیون می‌توانند فعالیت کنند.

وی افزود: موفقیت ورزشکار باعث خوشحالی مردم می‌شود و خوشحالی مردم نیز یکی از سیاست‌های اصلی دولت سیزدهم است. سلایق و رفتارهای مختلف همیشه وجود دارد و اختلاف سلایق‌ها نباید منجر به ایجاد حواشی و لطمه خوردن به تیم ملی شود.

کیومرث هاشمی اظهار داشت: آن چیزی که خواست جامعه ژیمناستیک و پیشکسوتان این رشته است که در سایه همدلی و ثبات این رشته بتواند به موفقیت‌های دوچندان دست پیدا کند. باید همگی به فضای آرامش کمک کنیم و حیف است که این موفقیت‌ها به هدر برود.

وزیر ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: تمام تلاش ما حمایت از فدراسیون‌ها است و پیش‌بینی کرده‌ایم که ناوگان تجهیزات فدراسیون‌ها به روز شود. به فدراسیون‌ها اعلام کردیم که نیازهای اولیه را برای تجهیز کمپ‌های تیم ملی به ما اعلام کنند.

زهرا اینچه درگاهی رییس فدراسیون ژیمناستیک نیز در این دیدار با تقدیر از حمایت‌های وزیر ورزش از رشته ژیمناستیک اظهار داشت: ممنونیم که این فرصت به رشته ژیمناستیک داده شد.
دوستان زیادی در مجموعه فدراسیون در کسب این موفقیت سهم دارند و با تلاش گروهی فدراسیون و کادر فنی امروز شاهد این اتفاق تاریخی و کسب سهمیه هستیم.

وی در ادامه افزود: در این چند سال توفیقات بسیار خوبی برای ژیمناستیک ایران به دست آمد و همه هدف ما ایجاد همدلی و موفقیت این رشته مادر است که استعدادهای بیشماری در آن وجود دارند. همه این موفقیت‌ها باعث سرافرازی ژیمناستیک است و خوشحالیم که در اعتلای ورزش کشور سهیم بوده‌ایم.

وی ادامه داد: حضور آقای هاشمی در موفقیت ژیمناستیک بسیار تاثیرگذار بوده است و خوشحالیم که با حضور ایشان حال ورزش عوض شد چون دغدغه ورزشکاران را داشتند. وزیر ورزش پیگیر وضعیت ژیمناستیک بود و این پیگیری باعث شد که الان شاهد این افتخار بزرگ برای ژیمناستیک باشیم.

مهدی الفتی ملی‌پوش تیم ژیمناستیک کشورمان در این جلسه با تقدیر از حمایت‌های وزارت ورزش اظهار داشت: خیلی خوشحالم که وزارتخانه و شخص وزیر توجه ویژه ای به رشته ژیمناستیک دارد و با این حمایت موفق شدم برای کشورم افتخار بزرگی را به دست آورم.

معاون توسعه ورزش قهرمانی وزارت ورزش، مدیرکل حوزه وزارتی، سلیمانی دبیر فدراسیون ژیمناستیک و رضا خیرخواه سرمریی تیم ژیمناستیک هنری نیز در این جلسه حضور داشتند.

در پایان این دیدار وزیر ورزش از مهدی الفتی به دلیل افتخاری که برای کشور به دست آورد تجلیل کرد.

کد خبر 6093193

دیگر خبرها

  • تجلیل وزیر ورزش از ژیمناست تاریخ ساز(عکس)
  • کیومرث هاشمی: با زحمات فدراسیون ژیمناستیک، سهمیه المپیک کسب شد
  • تقدیر وزیر ورزش از مهدی الفتی بعد از کسب سهمیه المپیک
  • تجلیل وزیر ورزش از ژیمناست المپین ایران
  • قول باشگاه فولاد ‌خوزستان برای تشکیل تیم قایقرانی
  • هاشمی: کسب سهمیه توسط الفتی اتفاق بزرگی برای جامعه ورزش است
  • (عکس) اولین قربانی تصادف در ایران چه کسی بود؟
  • استان‌ها در ۶۲ رشته طرح زنجیره‌های ارزش راهبردی فعالیت دارند
  • قهرمان لیگ برتر ایران همزمان فدراسیون و AFC را تهدید کرد
  • قهرمان لیگ برتر و تهدید توامان فدراسیون و AFC!