Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-23@20:06:38 GMT

رییس سازمان نوسازی مدارس از سوسنگرد دیدن کرد

تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۸۰۶۱۱

رییس سازمان نوسازی مدارس از سوسنگرد دیدن کرد

اهواز - ایرنا - رییس سازمان نوسازی ، تجهیز و توسعه مدارس روز دوشنبه از پروژه های نیمه تمام مدرسه سازی در سوسنگرد مرکز شهرستان دشت آزادگان دیدن کرد.

به گزارش ایرنا مهراله رخشانی مهر در از مراحل تکمیل پروژه هنرستان شبانه روزی کشاورزی سوسنگرد دیدن، و از نزدیک مراحل اجرایی پروژه را بررسی کرد.
در این بازدید رضا رضایی مدیرکل نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس خوزستان در خصوص این پروژه بیان کرد: احداث هنرستان فنی و حرفه ای کشاورزی سوسنگرد، تاکنون بیش از 65 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: این هنرستان در 11هزار متر مربع در حال ساخت است که دارای سه سوله کارگاهی، خوابگاه ، سالن غذاخوری و کلاس های درسی است.
رییس سازمان نوسازی ، توسعه و تجهیز مدارس همچنین از پروژه مدرسه راهنمایی پنج کلاسه شهید دستغیب سوسنگرد دیدن کرد و بر تکمیل هرچه زودتر آن تاکید کرد.
مدیرکل نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس خوزستان در خصوص این پروژه نیز بیان کرد: این مدرسه هم اکنون 35 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
رضا رضایی اعتبار اختصاص یافته به این پروژه را هشت هزار میلیون ریال از محل بودجه ملی بیان کرد و گفت: تکمیل مدرسه راهنمایی شهید دستغیب در روستای حموله سوسنگرد به مبلغ 20 میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.
به گزارش ایرنا در این بازدید رییس سازمان نوسازی ، توسعه و تجهیز مدارس مورد استقبال عشایر عرب سوسنگرد قرار گرفت.
شهر سوسنگرد مرکز شهرستان دشت آزادگان در 50 کیلومتری اهواز واقع است.
قرار است با حضور رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس، 2 مدرسه در اهواز در روز سه شنبه هفته جاری به بهره برداری برسد.
7158/ 6037

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد پروژه مدرسه سازي سوسنگرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۸۰۶۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد جدی با پروژه‌های فاقد پیوست محیط زیستی/ تدوین کتاب برای آشنایی دانش‌آموزان با محیط زیست

رییس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: لازم است پیوست رسانه‌ای در کارکرد‌ها و فعالیت‌های محیط زیست در اولویت قرار گیرد و همه ظرفیت‌های مردمی‌سازی محیط زیست به کار گرفته شود تا سال جهش تولید با مشارکت مردم یک الگو در حوزه محیط زیست باشد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علی سلاجقه، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم بر لزوم نهادینه شدن این شعار در حوزه محیط زیست تاکید کرد و با اشاره به لزوم استفاده از ظرفیت‌های رسانه‌ای در این زمینه، اظهارکرد: لازم است پیوست رسانه‌ای در کارکرد‌ها و فعالیت‌های محیط زیست در اولویت قرار گیرد و همه ظرفیت‌های مردمی‌سازی محیط زیست به کار گرفته شود تا سال جهش تولید با مشارکت مردم یک الگو در حوزه محیط زیست باشد.


سلاجقه در جمع مدیران کل ستادی و استانی محیط زیست با بیان اینکه رسانه نقش مهمی در ارتقای آگاهی و دانش مردم نسبت به اهمیت محیط زیست و ضرورت حفظ آن دارد، اضافه کرد: اطلاع‌رسانی دقیق از حوزه تخصصی و علمی محیط زیست در تغییر نگرش افراد به این مجموعه و تلاش برای حفظ محیط زیست موثر است، از این رو همه کارکرد‌ها و فعالیت‌های محیط زیست می‌بایست پیوست رسانه‌ای داشته باشد.

وی با بیان اهمیت و جایگاه محیط زیست ادامه داد: رسانه می‌تواند زمینه‌ای برای مشارکت مردم به‌خصوص سازمان‌های مردم نهاد در حراست از محیط زیست شود و قطعا اطلاع‌رسانی از اهمیت و جایگاه محیط زیست در زندگی بشر، تاثیر بسزایی در الگوسازی نحوه رفتار با محیط زیست دارد.

معاون رییس جمهوری در ادامه از فعال شدن خانه‌های محیط زیست نام برد و آن را اقدامی برای جلب مشارکت مردم در نگهداری و حفاظت از منابع طبیعی و محیط زیست دانست و افزود: خانه‌های محیط زیست بستری برای مردمی‌سازی محیط زیست محسوب می‌شود و سیاست سازمان حفاظت محیط زیست در دولت سیزدهم مردمی شدن و مشارکت و همراهی مردم در فعالیت‌های محیط زیستی است که راه اندازی خانه‌های محیط زیست یکی از همین راهکار‌ها برای جلب مشارکت مردمی محسوب می‌شود.

رییس سازمان حفاظت محیط زیست یادآور شد: محیط زیست سالم بستر توسعه و حیات پایدار است و هدف سازمان حفاظت محیط زیست در تشکیل این خانه‌ها، نهادینه کردن و فعال شدن شهروندان در حفظ محیط زیست است تا حساسیت نگهداشت در میان مردم افزایش یابد و به جامعه و شهر‌های سالم‌تری دسترسی داشته باشیم.

سلاجقه افزود: واقعیت این است که سیاستگذاری دولت در مورد محیط زیست در عین حال که شرط لازم است، ولی کافی نیست و ضرورت دارد که جامعه نیز در این کار مشارکت داشته باشد.

رییس سازمان حفاظت محیط زیست کشور اضافه کرد: موضوع مهم مشارکت همه مردم برای حفظ محیط زیست در اصل ۵۰ قانون اساسی مورد تاکید قرار گرفته است. محیط زیست میراث آتیه ما و بین نسلی است و همه مردم مکلف به ایفای نقش در حفظ آن هستند و به عبارتی در این حوزه باید از ظرفیت‌های مردم بهره گرفت و راه‌اندازی خانه‌های محیط زیست همان بستر برای مشارکت مردم در همکاری با دولت در حفاظت از محیط زیست است.

سلاجقه اضافه کرد: این سازمان تلاش دارد کار‌های بنیادین انجام دهد، تا سازمان محیط زیست کشور از این موضوع بهره‌مند شود و در آیین‌نامه و دستورالعمل‌های اجرایی نیز نحوه تولید محتوا، مدیریت، فعالیت‌ها و بحث‌های نظارتی تدوین شده است.

وی با بیان اینکه هدف سازمان محیط زیست در سطح کشور نهادینه کردن فرهنگ حفاظت از محیط زیست با استفاده از ظرفیت خود مردم است، ادامه داد: با این اقدام هم شرایط حفاظت از حوزه محیط زیست فراهم شده است و هم حساسیت‌های عمومی در میان مردم برای حفاظت از این حوزه بیشتر می‌شود.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست همچنین با بیان اینکه حساسیت مردم نسبت به موضوعات محیط زیستی ستودنی است، تاکید کرد: محیط زیست جزو حقوق عامه است و با جاه‌طلبان در این حوزه مقابله می‌کنیم.

معاون رییس جمهور اضافه کرد: مشکلات محیط زیستی کشور باید به‌صورت علمی حل شود و در این زمینه نیازمند ارتقای دانش شهروندان و فرهنگ سازی هستیم.

به گزارش روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، سلاجقه از برنامه این سازمان برای تدوین کتاب‌هایی برای آشنایی دانش‌آموزان با بنیان‌های محیط زیست خبر داد و گفت: این کتاب‌ها با هدف آموزش و صیانت از محیط زیست برای مناطق جغرافیایی تدوین می‌شود.

وی با اشاره به دغدغه شهروندان در اجرای طرح‌های عمرانی و صنعتی برای حفظ محیط زیست گفت: اگر پروژه‌ای در کشور پیوست محیط زیستی نداشته باشد، قطعا با آن برخورد خواهیم کرد.

دیگر خبرها

  • افتتاح مدرسه ۶ کلاسه در شهر نشتیفان خواف
  • فقط ۳ درصد اعتبارات نوسازی مدارس استان به کبودراهنگ اختصاص یافت
  • ۲۶ فضای آموزشی توسط خیران مدرسه‌ساز در قم ساخته شد
  • ساخت ۱۸۰۰ کلاس درس در آذربایجان غربی
  • احداث ۱۸۰۰ کلاس درس با جذب ۱۱۰۰ میلیاردتومان اعتبار در آذربایجان‌غربی
  • ساماندهی تجهیزات گرمایشی و سرمایشی ۱۱۸ مدرسه آذربایجان غربی
  • تداوم اجرای طرح سفیران ۱۲۵ در مدارس یزد
  • برخورد جدی با پروژه‌های فاقد پیوست محیط زیستی/ تدوین کتاب برای آشنایی دانش‌آموزان با محیط زیست
  • در مقوله مولدسازی اولویت با پروژه های نیمه تمام خیری است
  • خیرین در خط مقدم عرصه مدرسه سازی هستند