Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بهزیستی خوزستان گفت: همه دستگاه‌ها موظف هستند به معلولین خدمت رسانی کنند و ارائه خدمات به معلولین عزیز تنها به عهده سازمان بهزیستی نیست. ۲۳ مهر ۱۳۹۷ - ۱۹:۱۱ استانها خوزستان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، غلامرضا صدیق‌راد امروز در نشست هم اندیشی با جمعی از نابینایان و اعضای انجمن نابینایان استان، ضمن تبریک روز جهانی نابینایان یا عصای سفید اظهار داشت: 23 مهرماه برابر با 15 اکتبر به عنوان روز نابینایان و یا عصای سفید، نامگذاری شده است و در این روز، قانون عصای سفید به تصویب رسیده­که مطابق آن تمامی حقوق اجتماعی فرد نابینا به عنوان عضوی از یک جامعه متمدن انعکاس یافته است و ‌‌‌نابینایان حق استفاده از کلیه امکانات رفاهی معمول در جامعه را دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به وظایف سازمان بهزیستی در سه حوزه اجتماعی، پیشگیری و توانبخشی افزود: در حوزه توانبخشی 87 هزار و 996 معلول بسته به نوع و شدت معلولیت در گروه‌های مختلف جسمی_حرکتی، حسی، ذهنی، روانی تحت پوشش بهزیستی خوزستان است.

مدیرکل بهزیستی خوزستان با اشاره به خدمات ارائه شده به جامعه معلولان در سراسر استان بیان کرد: در حال حاضر 10 هزار و 923 نفر با معلولیت بینایی در بهزیستی خوزستان تشکیل پرونده داده‌اند که از این تعداد، 1692 نفر خفیف، 3744 نفر متوسط، 3923 نفر شدید و 1515 نفر خیلی شدید و 49 نفر نامشخص هستند.

وی درباره خدمات سازمان بهزیستی در امور نابینایان و کم بینایان توضیح داد: سالانه با تخصیص اعتبارات، وسایل کمک توانبخشی نظیر لوح و قلم، اسپیکر، ذره بین، کاغذ بریل، درشت نما ویژه کم بینایان، عصای سفید، ساعت بریل، ویس رکورد، قلم قرآنی، نرم افزارها و سخت افزارهای مربوط به نابینایان به این قشر ارائه می‌شود.

صدیق‌راد تأسیس مراکز توانبخشی غیردولتی خانواده وکودک نابینا و کم بینا را از دیگر فعالیت‌های بهزیستی نام برد و عنوان کرد: در این مراکز کودکان نابینا و کم بینای زیر 6 سال با در نظر گرفتن مقاطع سنی، مهارت‌های ارتباط با محیط و دیگران، جهت یابی و حرکت و تقویت حواس، مهارت‌های فکری و مهارت‌های روزمره زندگی را می‌آموزند و همچنین خانواده‌ها به ویژه والدین کودک، نحوه تعلیم و تربیت و چگونگی برخورد با کودک، باز‌ی‌ها و سرگرمی‌های ویژه آنان را فرا می‌گیرند.

وی افزود: سه مرکز خانواده وکودک لوح و قلم در شهرستان اهواز، خانواده و کودک رودکی در شهرستان شوش و مرکزخانواده و کودک بصیرت در شهرستان ایذه با ظرفیت اسمی هر مرکز 50 نفر، در مجموع به 132 نابینا خدمات ارائه می‌دهند.

مدیرکل بهزیستی خوزستان تصریح کرد: در حال حاضر 250 نفر از دانشجویان نابینا شهریه دریافت کرده و از خدمات دانشجویی بهره مندند.

وی تاکید کرد: همه دستگاه‌ها موظف هستند به معلولین خدمت رسانی کنند و ارائه خدمات به معلولین عزیز تنها به عهده سازمان بهزیستی نیست.

صدیق‌راد ادامه داد: مسائلی همچون استخدام 3 درصد معلولین در دستگاه‌های دولتی، ارائه تسهیلات از سوی بانک‌ها، مناسب سازی محیط معلولین و اشتغال معلولین نیازمند هم افزایی همه دستگاه‌ها و مطالبه گری و نقش آفرینی انجمن‌ها است.

وی با تاکید بر اینکه باید متناسب با واقعیت موجود و ایده آل‌های مدنظرمان قدم برداریم گفت: انتظار می‌رود با عمل به مسئولیت اجتماعی افراد نسبت به یکدیگر و مسئولیت اجتماعی سازمان‌ها و شرکت‌ها نسبت به افراد، بسیاری از مشکلات پیگیری و حل شود و در راه پیگیری درخواست‌های جامعه نابینایان ما همواره کنار آن‌ها هستیم.

انتهای پیام/ش

R41468/P1377/S6,57/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۸۰۷۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهاد دندانپزشکی در رودان/خدمات قرارگاه مردم به ۲۲۰ هزار خدمت رسید

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: دردهای ناشی از آسیب‌دیدگی یا پوسیدگی دندان امروزه به یکی از شایع‌ترین دردها در جامعه تبدیل شده است؛ مسئله‌ای که بالا بودن هزینه‌های دریافت خدمات در حوزه دهان و دندان به ویژه در هرمزگان مزید بر علت شده است تا بسیاری از افراد متأثر از نارسایی‌های دهان و دندان مجبور باشند با روش‌های مختلف یا درمان‌های موقتی با این دردهای سرسام‌آور خو بگیرند.

ایجاد پوسیدگی یا به وجود آمدن حفره در ساختار دندان‌ها موجب می‌شود برای افراد در خوردن و آشامیدن محدودیت‌هایی بروز کند به عنوان مثل خوردن غذاها یا خوراکی‌های شیرین، سرد یا گرم برای افراد آسیب‌دیده در حوزه دهان و دندان سخت می‌شود.

همانطور که مستحضرید یکی از سرانه‌های نامتوازن در کشور مربوط به توزیع جغرافیایی دندانپزشکان است و همین امر نیز باعث پدید آمدن شکاف‌هایی طبقاتی در تعرفه‌های دندانپزشکی شده است و از طرفی بالا بودن تعرفه‌ها موجب شده است که بخش عمده‌ای از خدمات‌جویان حوزه دندان در مواجهه با آسیب‌های مرتبط با دندان به جای بهره‌گیری از روش‌های مختلف درمانی تن به کشیدن دندان‌هایشان دهند.

البته در استان هرمزگان پایین بودن سرانه‌ها تنها منحصر در بخش دندانپزشکی نیست بلکه باقی بخش‌های بهداشت و درمان استان نیز نتوانسته است آن طور که باید و شاید رشد قابل توجهی داشته باشد؛ چنانچه طبق اعلام استاندار هرمزگان بدون احتساب تخت‌های بیمارستانی مربوط به نیروهای مسلح سرانه تخت‌های بیمارستانی در استان ۷/. است که فاصله معناداری با میانگین تخت‌های بیمارستانی در کشور دارد.

با آغاز به کار دولت سیزدهم؛ تیم اجرایی دولت مردمی در استان هرمزگان برنامه‌هایی را جهت ارتقای سطح بهداشت و درمان در استان هرمزگان تدوین کرد این برنامه در سطح بلندمدت بهره‌برداری از بیمارستان‌های جدید الاحداث در استان بود که شامل بیمارستان‌های کودکان، ۵۳۱ تخت‌خوابی، بیمارستان ستاره خلیج‌فارس، بیمارستان بستک، بیمارستان جدید میناب و … می‌شود.

بیمارستان فارابی بستک و بیمارستان کودکان بندرعباس در سفر اخیر ریاست جمهوری به استان مورد بهره‌برداری قرار گرفت و به ظرفیت سرانه درمانی استان اضافه شد اما همچنان دیگر بیمارستان‌ها در دست ساخت هستند و تمام تلاش مدیریت عالی استان رساندن آن‌ها به دور سوم سفر ریاست جمهوری است.

ارائه ۲۱۸ هزار خدمت رایگان پزشکی و دندانپزشکی از ابتدای دولت تاکنون برای مردم هرمزگان در ۴۷ اردو

دولت راهکاری زودبازده نیز برای افزایش سطح کیفی خدمات درمانی در استان داشت و آن هم راه‌اندازی قرارگاه مردم استان بود که ذیل آن ارائه خدمات رایگان پزشکی، دندانپزشکی و چشم پزشکی با استفاده ظرفیت تجهیزاتی بیمارستان مدیریت بحران و دعوت از پزشکان و متخصصان حوزه‌های مختلف آغاز شد.

طی برگزاری حدود چهل و هفت گردهمایی پزشکان جهادی از ابتدای دولت تاکنون ۲۱۸ هزار خدمت رایگان درمانی به مردم استان هرمزگان در گوشه به گوشه استان ارائه شد و از اواخر فرودین ماه نیز نیز چهل و هشتمین گردهمایی دندانپزشکان جهادی در استان به میزبانی شهر رودان در شرق هرمزگان آغاز شد.

خدمات رایگان قرارگاه مردم به ۲۲ هزار و ۹۰۰ خدمت رسید

رضا مهری مشاور استاندار هرمزگان در امور پزشکی و مسئول بخش درمان قرارگاه مردم استان هرمزگان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، از برنامه‌ریزی برای برگزاری اردوهای مستمر در سال‌جاری گفت و اظهارداشت: قرارگاه مردم در تمام بخش‌های استان استقرار و خدمات‌دهی داشته است.

وی ادامه داد: تاکنون سی و هشت اردو و گردهمایی با حضور پزشکان جهادی در استان هرمزگان برگزار کرده‌ایم و ذیل آن به ۲۲ هزار و ۹۰۰ نفر خدمات رایگان پزشکی و دندانپزشکی ارائه شده است.

مهری تاکید کرد: آخرین گردهمایی قرارگاه مردم مربوط به شهرستان رودان بود که ۴۲ دندانپزشک شامل متخصصین فک و صورت، ارتودنسی، درمان ریشه و متخصص دندان کودکان در آن حضور داشتند.

مسئول قرارگاه مردم استان هرمزگان، خاطرنشان‌کرد: برای برگزاری این اردو که در اواخر فرودین ماه برگزار شد ۲۵ یونیت دندانپزشکی مستقر شده بود و به مردم دهک‌های ۷ به پایین خدمت رایگان دادیم.

وی خاطرنشان‌کرد: بیش از ۲ هزار و ۹۰۰ خدمت گران‌قیمت دندانپزشکی در این اردو به مردم شهرستان رودان ارائه شد.

کد خبر 6081705

دیگر خبرها

  • ارائه بیش از ۵ هزار و ۸۰۰ خدمت رایگان از سوی بسیجیان جامعه پزشکی
  • جهاد دندانپزشکی در رودان/خدمات قرارگاه مردم به ۲۲۰ هزار خدمت رسید
  • خدمت رسانی به گردشگران و مسافران بهاباد به نحو احسن
  • کدام دستگاه‌های اداری پنج‌شنبه‌ها تعطیل شدند؟/ توضیح معاون سازمان اداری و استخدامی درباره تغییر تعداد تعطیلات آخر هفته
  • جشنواره ورزشی و بازی‌های بومی محلی ویژه معلولان در مهاباد
  • ارائه خدمات ویژه به نابینایان و ناشنوایان در کتابخانه‌های بوشهر
  • تغییرات نوآوری و خدمت‌رسانی با ایده‌های جدید را به دنبال دارد
  • ارائه خدمت ۱۳۷ قایق به بیش از ۱۵ هزار گردشگر نوروزی بوشهر
  • ادامه فعالیت میز خدمت ۲ روز در هفته در شهرستان‌های بوشهر
  • هشدار هواشناسی و آمادگی شهرداری شیراز برای خدمت‌رسانی به شهروندان