Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - شيراز- ايرنا- بارش شديد تگرگ به بيش از 100 هکتار از شاليزارهاي منطقه تنگ لله بخش جاويد از توابع شهرستان ممسني زيان رساند.

دهيار روستاي تنگه لله بخش جاويد، دوشنبه با بيان اين مطلب در گفت و گو با ايرنا اظهار داشت: اين تگرگ موجب شد که بهره برداران روستاي تنگ لله جاويد که عمده درآمد آنها از طريق کشت برنج تامين مي شود، با مشکل مواجه شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رسول قاسمي افزود: در شرايط اقتصادي کنوني و خشکسالي هاي اخير، اين خسارت براي کشاورزان سنگين است و انتظار داريم که فرماندار شهرستان ممسني، نماينده مردم اين شهرستان در مجلس شوراي اسلامي و همچنين جهاد کشاورزي براي جبران اين زيان به بهره برداران خسارت ديده کمک کنند.
همچنين امروز (دوشنبه) مسئول اداره جهاد کشاورزي شهرستان ممسني به همراه بخشدار مرکزي اين شهرستان از مناطق ياد شده بازديد کردند و با مشکلات کشاورزان از نزديک آشنا شدند.
مسئول جهاد کشاورزي شهرستان ممسني در اين بازديد گفت: 100 هکتار از شاليزارهاي منطقه نام برده بر اثر بارش تگرگ افزون بر 70 درصد آسيب ديده است.
محمد علي اميري افزود: هم اينک گزارشي از ميزان خسارت ها در دست تهيه است که پس از تاييد فرماندار اين شهرستان و بانک کشاورزي، به ستاد بحران استان فارس و سازمان جهاد کشاورزي اين استان ارسال خواهد شد و از سوي ديگر اين موضوع را از طريق نماينده مردم شهرستان هاي ممسني و رستم در مجلس شوراي اسلامي پيگيري خواهيم کرد.
شهرستان ممسني به مرکزيت نورآباد در فاصله 158کيلومتري غرب شيراز قرار دارد.
شهرستان هاي، ممسني، مرودشت، فيروزآباد، کوار، رستم، سپيدان، شيراز، استهبان، جهرم، کازرون و پاسارگاد از مناطق توليدکننده برنج در استان فارس هستند.
7366 /6118
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۸۱۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۹۸ میلیارد ریال برای طرح‌های آبرسانی کشاورزی گناباد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،مدیر جهاد کشاورزی گناباد گفت:از این میزان ۸۳ میلیارد ریال برای بهره برداری از ۳۵ طرح احیا و مرمت قنوات، ۹ میلیارد و ۵۷۰ میلیون ریال به منظور اجرای طرح‌های انتقال آب با لوله در منطقه عمرانی و «مارکوهک» با حجم چهار هزار و ۴۵۳ متر و ۲ میلیارد و ۸۷۰ میلیون ریال برای احداث ۲ کانال بتنی در روستا‌های «قوِژد و بیمرغ» با حجم عملیات ۸۰۰ متر تخصیص پیدا کرد.

اسماعیل قربانی افزود:  افزون بر سه میلیارد ریال اعتبار برای احداث سامانه آبگیر باران و کاشت نهال سماق در زمین‌های کشاورزی شیبدار با مساحت ۱۲ و نیم هکتار در شهرستان گناباد از ابتدای سال زراعی جاری تاکنون تخصیص یافته است.

مدیر جهاد کشاورزی گناباد گفت: طرح افزایش تولید جو آبی و تولید گندم با محوریت ارقام جدید و توسعه مکانیزاسیون این محصولات در سطح سه هزار و ۵۳۵ هکتار، اجرای طرح افزایش تولید حبوبات و علوفه نظیر سورگم (ذرت خوشه ای)، چغندر علوفه‌ای و ارزن دیگر اقدامات مدیریت جهاد کشاورزی گناباد از ابتدای سال زراعی جاری تاکنون بوده است.

وی پیگیری و جذب سه هزار تن کود یارانه‌ای شامل کود اوره، فسفاته، پتاسه، اجرای طرح کشف حفاظتی در سطح ۶۴۰ هکتار اراضی زیر کشت گندم و جو، توزیع در مجموع ۱۵۸ تن بذر اصلاح شده جو، گندم، پنبه و سورگوم بین کشاورزان و توزیع و ترویج ۱۵ تن بذر تریتیکاله به عنوان یک منبع تغذیه دام با عملکرد و سازگاری مناسب را از دیگر اقدامات مدیریت جهاد کشاورزی گناباد در این مدت برشمرد.

قربانی گفت: با هدف افزایش عملکرد تولید، طرح توسعه مزارع آرمانی زعفران، باغ‌های گل محمدی، گیاهان دارویی، باغات کم آب طلب و در اراضی شیب دار، گلخانه‌های آلوئه ورا و سبزی و صیفی جات در مجموع در سطح ۴۵۰ هکتار زمین‌های زیر کشت گناباد در سال ۱۴۰۲ اجرا شد.

وی گفت: ۱۰۵ هکتار از باغ‌های پسته گناباد در سال گذشته مشمول طرح اصلاح و هرس و باردهی قرار گرفتند.

 

دیگر خبرها

  • ۵۰ طرح آبیاری در اراضی کشاورزی قزوین اجرایی شد
  • ۵۰۰ هکتار از اراضی پلدختر به کشت باقلا اختصاص پیدا کرد
  • ۵۶ هزار هکتار از اراضی پلدختر زیر کشت محصولات کشاورزی رفت
  • صاعقه و بارش شدید تگرگ در شهرستان شیراز
  • تولید برنج سالم در شالیزارهای رامسر
  • آغاز برداشت غلات از مزارع فراشبند
  • اختصاص ۹۸ میلیارد ریال برای طرح‌های آبرسانی کشاورزی گناباد
  • یک هزار و ۱۱۷ هکتار از اراضی استان قزوین رفع تداخل شد
  • یک هزار و ۱۱۷ هکتار اراضی استان قزوین رفع تداخل شد
  • نشاکاری 25 درصد شالیزارهای محمودآباد