Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری تقریب، نشست رسانه ای سومین نمایشگاه لباس عاشورایی صبح امروز در ساختمان مجاور تالار وحدت برگزار شد.

در این مراسم حمید قبادی دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس اظهار داشت:جشنواره ها و نمایشگاه های این گونه بهانه ای است تا آن موضوع مشخص به صورت تخصصی پیگیری شود البته اهداف متعددی از برگزاری این نمایشگاه وجود دارد که مهمترین آن انتقال مفاهیم بنیادی قیام عاشورا در رسانه ای به اسم لباس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه تاثیر لباس در قرن های مختلف بر مردم برهیچ فردی پوشیده نیست، گفت:ما به شدت در حوزه لباس فقیر هستیم از این رو باید در حوزه لباس عاشورایی طراحی بیشتری انجام شود و نکته  حائز اهمیت این است که باید در حوزه لباس عاشورایی جریان سازی کنیم.

قبادی در ادامه به نمادشناسی در فرهنگ عاشورا اشاره کرد و افزود:موضوع احیای روش های سنتی در حوزه لباس عاشورا بسیار مهم است و ما باید در طراحی لباس ها از این تکنیک ها استفاده کنیم.

وی در ادامه به بخش مسابقه نمایشگاه لباس عاشورایی پرداخت و افزود:نزدیک به ۴۰۰ طراح در این حوزه فعالیت می کنندکه بخشی از آن به نمایش درخواهد آمد و حدود ۵۰ اثر در این نمایشگاه وجود دارد.

دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس در مورد زمان برگزاری این نمایشگاه خاطرنشان کرد:از ۲۸ مهرماه تا ۴ آبان از ساعت ۱۰ صبح تا ۴ بعدازظهر در تالار وحدت، نمایشگاه دایر است.

در ادامه محبوبه الهی دبیر علمی نمایشگاه لباس عاشورایی گفت:در حوزه لباس عاشورایی به لحاظ علمی توجهی به این بحث نشده است و امسال در همین رابطه مسابقه از ایده تا اجرا شرکت کنندگان حضور دارند تا خلاقیت خود را نشان دهند.

وی ادامه داد:متاسفانه برخی الگوها در حوزه لباس عاشورایی به درستی استفاده نمی شود که این نمایشگاه در تلاش است تا این روش را اصلاح کند.

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۸۱۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه‌های مد و لباس ایرانی در شهرستان های کرمان برگزار می شود

به گزارش خبرنگار مهر، محسن روحی، صبح سه شنبه در نشست با مسئولان صنف پوشاک و کارشناسان سازمان صنعت، معدن و تجارت گفت: برگزاری نمایشگاه در شهرستان‌ها و مرکز استان کرمان در اولویت قرار دارد که شهرستان‌های سیرجان و رفسنجان برای برپایی نمایشگاه در اولویت هستند.

وی افزود: در وزارتخانه و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصل بر این است که نمایشگاه‌های مد و لباس ایرانی اسلامی در کرمان برگزار شود، اما باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی کرد که بازدهی بیشتری داشته باشد و امیدواریم به این جایگاه برسیم که بتوانیم نمایشگاه‌ها را با وجود تولیدکنندگان درون استانی و متناسب با نیاز مخاطب برگزار کنیم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان تصریح کرد: ترجیح ما این است که برای برگزاری نمایشگاه‌های مد و لباس ایرانی اسلامی ابتدا از تولیدات تولیدکنندگان کرمانی استفاده کنیم، همچنین برگزاری نمایشگاه در شهرستان‌ها با اولویت سیرجان و رفسنجان در دستور کار است.

روحی، برگزاری نمایشگاه‌های مد و لباس ایرانی اسلامی را زمینه ارتباط طراحان کرمانی با تولیدکنندگان بزرگ دانست و افزود: یکی از نکاتی که در برپایی نمایشگاه‌های مد و لباس ایرانی اسلامی باید مد نظر داشته باشیم ارائه تولیدات با قیمت منصفانه است و باید از ارائه برخی محصولات مانند تولیدات خارجی و… در چنین نمایشگاه‌هایی جلوگیری شود.

وی با بیان اینکه ترویج مد و لباس ایرانی اسلامی در جامعه از دغدغه‌های فرهنگی اجتماعی است تا لباس‌های ارائه شده مطابق با مد روز و در عین حال مطابق با فرهنگ ایرانی اسلامی باشد، افزود: در این ارتباط یکی از حوزه‌های کار، لباس فرم مدارس است که در این سال‌ها کمتر به این موضوع پرداخته شده است، زیرا ما طراحان برجسته‌ای در کرمان داریم که می‌توان از توانمندی‌های آنها برای طراحی لباس مدارس استفاده کرد و طراحی‌ها باید با فکر و بهره‌گیری از نمادهای سنتی باشد.

روحی، گفت: یک موضوع دیگر که فرهنگ و ارشاد اسلامی در کشور و استان کرمان پیگیری می‌کند ایجاد سکوهای دائمی فروش است که در حال برنامه‌ریزی برای ایجاد یک فضای دائمی عرضه هستیم.

وی ادامه داد: حمایت‌ها نیز از طریق پرداخت تسهیلات در حال پیگیری است، زیرا طراحان مد و لباس اولویت ما هستند و امیدواریم بتوانیم دغدغه‌های آنها را رفع کنیم.

کد خبر 6079641

دیگر خبرها

  • سند ملی سبک پوشش ایرانی اسلامی فرصتی برای نظام پوشاک است
  • استاندار تهران: ​دستگاه‌ ها در حوزه عفاف و حجاب از موازی کاری بپرهیزند/ دشمن از هر فرصتی استفاده می‌کند تا اعتقادات مردم را مورد هدف قرار دهد/ به عنوان افسران جنگ نرم موظف هستیم جلوی جریان سازی های دشمن بایستیم
  • انعقاد هفت هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان قرارداد با شرکت‌های دانش بنیان/ بومی سازی ۸۵ درصدکالا‌های مورد نیاز صنعت نفت
  • بومی سازی ۸۵ درصد کالاهای مورد نیاز صنعت نفت
  • پروتزهای بومی مفصل زانو و لگن نیاز مراکز درمانی را تامین می‌کنند
  • نمایشگاه کتاب فرصتی برای آشنایی با جامعه ادبی ایران و هند
  • خلاقیت کیف "سامسونیت" در فروشگاهش (عکس)
  • برگزاری نمایشگاه «روایت باران» خلاقیت است/ نشر قرآن با زبان هنر
  • نمایشگاه‌های مد و لباس ایرانی در شهرستان های کرمان برگزار می شود
  • اجاره سالن سمینار در سلام حرفه‌ای + مشاوره رایگان