Web Analytics Made Easy - Statcounter

جهان > اروپا - همشهری آنلاین:
یافته‌های یک نظرسنجی جدید نشان می‌دهد که نزدیک به دو سوم اروپایی‌ها (۶۴ درصد از پاسخ دهندگان) معتقدند که زندگیشان بدون وجود اتحادیه اروپا بدتر نخواهد شد و تقریبا نیمی از پاسخ دهندگان (۴۹ درصد) نیز وجود چنین اتحادیه‌ای را «غیرضروری» می‌دانند.

با این حال پاسخ دهندگان جوان دیدگاه مثبت‌تری نسبت به اتحادیه اروپا دارند و بر این اساس ۴۱ درصد از پاسخ دهندگانی که زیر ۳۵ سال سن داشتند، معتقد بودند که زندگی بدون اتحادیه اروپا بدتر خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اروپایی‌ها خواستار شفافیت بیشتر در فعالیت‌های اتحادیه اروپا هستند و از نهادهای آن می‌خواهند که بر مشکلاتی مانند اشتغال، امنیت و تغییرات آب و هوایی بیش از دیگر موضوعات تمرکز کنند.

به گزارش يورونيوز، این نتیجۀ نظرسنجی مستقلی است که در سپتامبر ۲۰۱۸ میلادی توسط اتاق فکر «دوستان اتحادیه اروپا» مستقر در بروکسل (Friends of Europe) انجام و نتیجه آن روز پنج‌شنبه منتشر شد.

در جریان این نظرسنجی که در همۀ کشورهای عضو اتحادیه انجام شد، نزدیک به یازده هزار نفر (۱۰۹۶۰ نفر) از شهروندان این اتحادیه به پرسش‌ها پاسخ داده‌اند.

۹۰ درصد پاسخ دهندگان نیز اعلام کرده‌اند که اتحادیه اروپا باید چیزی بیش از یک بازار واحد اروپایی باشد؛ از این تعداد ۸۱ درصد معتقد بودند که این اتحادیه نباید بیش از این برای تصمیم گیری‌های دولت‌های ملی اولویت قائل شود. این نتیجه گویای آن است که احتمالا موضوع «حاکمیت ملی» برای همۀ پاسخ دهندگان از اهمیت بالایی برخوردار نبوده است.

نظرسنجی همچنین نشان داد که بیش از یک سوم اروپایی‌ها خواستار شفافیت بیشتر نهادهای این اتحادیه بویژه در موضوعاتی مانند چگونگی هزینه سازی بودجه هستند.

پاسکال لمی، کمیسر بازرگانی پیشین اتحادیه اروپا و از اعضای این اتاق فکر با اشاره به نتایج به دست آمده هشدار می‌دهد که در صورت ادامه وضع موجود و «بدون انجام تغییر و اصلاحات، اتحادیه اروپا برای اکثر شهروندان این اتحادیه غیرضروری توصیف می‌شود».

در همین زمینه: ترامپ: هیچ‌کس با ما بدتر از اتحادیه اروپا رفتار نمی‌کند اتریش کنترل مرزهای خود را تا ماه مه ۲۰۱۹ تمدید کرد کاهش ۳۵ درصدی دی‌اکسید کربن خودروها | اروپا به توافق رسید وزیر اقتصاد فرانسه: تحریم‌های آمریکا علیه ایران برای اروپا یک فرصت است برگزیت از کجا شروع شد و به کجا ختم می‌شود؟

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۸۱۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جیب‌بُرترین شهر و کشور اروپایی

این تحقیق از سوی شرکت بیمه «کوت زون» در بریتانیا انجام شده است. محققان پنج مکان محبوب گردشگران در هر کشور را از نظر موارد گزارش‌شده از جیب‌بُری از سوی بازدیدکنندگان بررسی کردند. 

به گزارش ایران جیب، نتیجه این بررسی‌ها نشان داد که ایتالیا را می‌توان «بهشت جیب‌بُرها» نامید چراکه بیشترین موارد جیب‌بُری در مکان‌های محبوب گردشگران در این کشور گزارش شده است.

پس از ایتالیا که یکی از مقصدهای اصلی گردشگران در قاره اروپا است کشورهای فرانسه و اسپانیا در جایگاه دوم و سوم قرار گرفتند. 

فواره معروف تروی در رمِ ایتالیا

بررسی‌های شرکت بیمه «کوت زون» نشان داده است که گردشگران هنگام بازدید از برخی از جاذبه‌های گردشگری قاره اروپا به طور خاص باید مراقب خطر جیب‌بُری باشند. 

به عنوان مثال خطر جیب‌بُری هنگام بازدید از جاذبه‌های گردشگری شهر رم، پایتخت ایتالیا از دیگر شهرهای این کشور بیشتر است. فواره معروف تروی در رم به طور خاص از جمله مکان‌هایی است که خطر جیب‌بُری در آن بالا است.

گردشگران هر سال بنا به سنت حدود یک میلیون یورو سکه به داخل حوض این فواره پرتاب می‌کنند. 

برج ایفل در پاریس

پاریس، پایتخت فرانسه نیز یکی از مقاصد مهم گردشگران در اروپا است. با این حال پاریس دومین شهر از نظر خطر جیب‌بُری در اروپا است. 

جیب‌بُرها در محوطه اطراف برج ایفل که از جاذبه‌های گردشگری محبوب پاریس به شمار می‌رود حضور پررنگی دارند. کلیسای نوتردام و موزه‌های لوور و اورسی از دیگر اماکنی هستند که گردشگران به طور خاص هنگام بازدید از آنها باید مراقب جیب‌های خود باشند. 

این در حالی است که پاریس طی ماه‌های آینده به دلیل برگزاری بازی‌های المپیک و پارالمپیک ۲۰۲۴ بیشتر از سال‌های قبل میزبان گردشگران خواهد بود. 

در این میان نکته جالب این است که یکی از شاهکارهای تاریخ سینمای فرانسه اثر روبرت برسون «جیب‌بُر» نام دارد. این فیلم در سال ۱۹۵۹ ساخته شد. 

جایگاه برابر آلمان و اسپانیا

کشورهای اسپانیا و آلمان در بررسی‌های شرکت بیمه «کوت زون» از نظر خطر جیب‌بُری در مناطق مورد علاقه گردشگران جایگاه یکسانی به دست آوردند. 

بارسلون به عنوان یکی از شهرهای پرخطر از نظر جیب‌بُری محسوب می‌شود و به همین دلیل خیابان معروف «لا رامبلا» در صدر فهرست اماکن مورد علاقه جیب‌بُرها قرار گرفته است. کلیسای معروف «ساگرادا فامیلیا» در بارسلون نیز از جمله اماکنی است که گردشگران هنگام بازدید از آن باید مراقب جیب‌های خود باشند. 

از سوی دیگر خطر جیب‌بُری هنگام بازدید از دروازه براندنبورگ در برلین، پایتخت آلمان مانند دیگر جاذبه‌های گردشگری اروپا بالا است.

آمستردام؛ کانون جیب‌بُری در هلند

منطقه معروف «رد لایت» در آمستردام، پایتخت هلند یکی از محبوب‌ترین محل‌ها برای گردشگرانی است که به این شهر سفر می‌کنند. این در حالی است که گردشگران در این محله از هر محله دیگری در کل هلند بیشتر در معرض خطر جیب‌بُری هستند.

واقع شدن این محله در مرکز شهر بی‌شک در این امر بی‌تاثیر نیست. احتمالا یکی از دلایلی که مقام‌های آمستردام به دنبال انتقال این محله به خارج از شهر هستند همین حضور جیب‌بُرها است.

دیگر جاذبه‌های گردشگری هلند نیز که به عنوان محل‌های پرخطر از نظر جیب‌بُری شناخته می‌شوند هم در آمستردام واقع شده‌اند. خانه آن فرانک، دختر نوجوانی که در دوران اشغال هلند به دست نازی‌ها کشته شد نیز از جمله جاذبه‌های گردشگری است که خطر جیب‌بُری در آن بالا است.

کارشناسان حوزه گردشگری به گردشگران توصیه می‌کنند که همواره مراقب اموال خود باشند و اشیاء گران‌قیمت را در هتل یا محل اقامت باقی بگذارند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • پس لرزه های خطرناک جنگ غزه در جهان؛ آیا زندگی یهودیان در غرب غیرممکن می شود؟
  • سطح امید به زندگی در اروپا به ۸۱.۵ سال رسید
  • جیب‌بُرترین شهر و کشور اروپایی
  • بورل: آمریکا دیگر هژمونی ندارد؛ روسیه تهدیدی وجودی برای اروپاست
  • آمریکا دیگر هژمونی ندارد/ روسیه تهدیدی وجودی برای اروپاست
  • بورل: آمریکا دیگر هژمونی ندارد/ روسیه تهدیدی وجودی برای اروپاست
  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات
  • رده‌بندی جدید لیگ‌های اروپایی؛ سری آ پس از 17 سال در بین دو لیگ برتر اروپا!
  • واقعاً روس ها درباره جنگ پوتین چه فکر می کنند؟/ سقوط مخاطبان تلویزیون دولتی در روسیه/ روس ها بیشتر چه کلماتی را در گوگل جست و جو می کنند؟
  • اسرائیلی ها توافق را بر حمله به رفح ترجیح می دهند