Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-23@13:16:28 GMT

پیگیر رفع مشکلات بهداشتی حوزه انتخابیه هستم

تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۸۲۳۸۰

پیگیر رفع مشکلات بهداشتی حوزه انتخابیه هستم

یزد - ایرنا - نماینده مردم ابرکوه در مجلس شورای اسلامی گفت: در 2 سال گذشته برای حل و فصل و پیگیری مسائل و مشکلات بهداشتی شهرستان های حوزه انتخابیه و دیگر شهرهای استان یزد، نشست هایی با وزیر بهداشت و درمان داشته ام.

به گزارش ایرنا، محمدرضا صباغیان روز دوشنبه در نشست شورای سلامت شهرستان ابرکوه که به ریاست استاندار یزد و با حضور امام جمعه ابرکوه و اعضای هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی تشکیل شد اظهار داشت: مشکلات درمانی که نیاز به پیگیری دارد را اعلام کنید تا از طریق وزارت بهداشت و درمان پیگیری کنم .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه دغدغه هایی برای رفع مسایل و مشکلات مردم داریم خاطرنشان کرد: به مصوبات صورتجلسات مراجعه و آن را پیگیری می کنیم.
نماینده مردم حوزه انتخابیه مهریز (ابرکوه، بافق، خاتم، مهریز و بهاباد) در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اگر پزشکانی در نقاط محروم و دور دست استان نمی مانند و دراین زمینه مشکل قانونی وجود دارد ، موضوع را برای تدوین قانون ارائه کنید تا مشکل در مجلس مطرح و پس از بررسی مرتفع شود.
فرماندار ابرکوه هم گفت: مردم این شهرستان در طول عمر با برکت 40سالگی انقلاب هیچ چیز برای حفظ ارزشهای انقلاب کم نگذاشتند.
محمد کاظمی نسب با قدردانی از حضور استاندار یزد در بررسی مسایل و مشکلات درمانی ابرکوه اظهارداشت: مردم ابرکوه در مبارزات ستم شاهی ، ایثار و تلاش در دوران هشت دفاع مقدس و حضور گسترده در صحنه های انقلاب تلاش ارزشی کردند.
وی افزود: مردم این شهرستان بالاترین میانگین شهید درسطح کشور را برای حفظ ارزشهای اسلام وانقلاب اسلامی تقدیم کردند.
فرماندار ابرکوه تصریح کرد: برغم برخی محرومیت ها ی ابرکوه ، اما از نظر تامین آب ، برق ، گاز ، جاده آسفالته ارتباطات، خدمات فراوانی دولت مردان انجام داده اند.
رئیس شورای سلامت ابرکوه خاطر نشان کرد: ابرکوه به عنوان یک منطقه محروم، وضعیت درمانی آن با شرایط ایده آل فاصله دارد و با وجود بسته‌های تدارک دیده شده در طرح تحول نظام سلامت، با کمبود امکانات و پزشک در برخی رشته های تخصصی دست و پنجه نرم می کند.
وی افزود: برغم خدمات دولت در حوزه سلامت ، سطح ارایه خدمات درمانی به شهروندان نیازمند ارتقاست که می طلبد مسئولان تلاش مضاعفی داشته باشند.
رئیس دانشکده پیراپزشکی ابرکوه هم افزود: تاسیس این دانشکده از مصوبات سفر مقام معظم رهبری است و از سال 89 فعالیت خود را در چهار رشته آغاز کرده است .
دکتر علیرضا اسماعیلی بابیان اینکه این دانشکده در ساختمان واگذاری مستقر است افزود: در ساخت ساختمان دانشکده که 40درصد پیشرفت فیزیکی دارد باید با تامین 20میلیارد ریال بودجه در تکمیل آن تسریع شود.
همچنین رئیس بیمارستان خاتم‌الانبیا (ص) ابرکوه گفت: به همت وزارت بهداشت، دولت تدبیر و امید در پنجم آبان سال 1395 مجوز ارتقای بیمارستان 32 تختخوابی به 96 تختخوابی را در کنار دیگر خدمات زیر ساختی درمانی و بهداشتی صادر کرد.
دکتر محمد علی شیخی بابیان اینکه طرح توسعه بیمارستان از مطالبات اصلی مردم است اظهار داشت: در حوزه سلامت پیشرفت های خوبی داشتیم به طوری که ویزیت بیماران در ماه با ارائه خدمات مطلوب به پنج هزار و 461 بیمار رسیده است.
وی افزود: آمار سزارین این شهرستان 11درصد است که نسبت به آمار سطح استان آمار قابل قبولی است.
شیخی ادامه داد: تاکنون در طرح توسعه بیش از 120میلیارد ریال هزینه شده است و امیدواریم فاز نخست آن که شامل بخش بستری است در یک ماه آینده به بهره برداری برسد .
این مسئول ادامه داد: با 20میلیارد ریال هزینه ارزی تمام تجهیزات پزشکی بیمارستان ابرکوه تامین شده ولی این شهرستان از نبود چشم پزشک محروم است.
وی بابیان اینکه ابرکوه نقطه محروم و دور دست استان است ، افزود: اورژانس هوایی و زمینی بامشکل روبروست و با استاندارد روز همخوانی ندارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد بابیان اینکه می دانیم ابرکوه نیازمند توجه بیشتر به بخش درمان دارد گفت: تلاش داریم با تلاش استاندار یزد ، نماینده مجلس و مسئولان مشکلات بخش های درمانی را مرتفع کنیم .
دکتر محمد رضا میرجلیلی تصریح کرد: استانداران دولت یازدهم و دوازدهم تلاش خوبی در حوزه بهداشت و درمان داشتند.
وی با اشاره به برخی خدمات ارائه شده در حوزه درمان شهرستان ابرکوه تصریح کرد :طی چهارسال گذشته بیش از 155 میلیارد ریال بودجه در حوزه درمان ابرکوه هزینه شده است .
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد افزود: بزودی بالگرد برای اورژانس هوایی استان مجهز به استاندارد های روز دنیا وارد مدار هوایی استان یزد شده و مشکل نقاط محروم و دور دست مرتفع خواهد شد.
میرجلیلی ادامه داد: بحث دستگاه سی تی اسکن ابرکوه بزودی مرتفع و با بهره برداری از طرح توسعه بیمارستان ابرکوه مستقر خواهد شد.
وی بابیان اینکه کارهای زیرساختی خوبی در حوزه بهداشت و درمان ابرکوه انجام شده است ، خاطرنشان کرد: بازهم تلاشمان را برای رفع برخی از مشکلات درمانی با همکاری مسئولان بکار خواهیم بست.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد نیز گفت: استان هم اکنون به 65 پزشک متخصص دارد در حالی که وزارت بهداشت و درمان به ما 35 پزشک متخصص طرحی سهمیه داده است.
دکتر نوری شادکام با اشاره به اینکه 13شهر در استان داریم خاطرنشان کرد: نیاز ما با توجه به اینکه 45پزشک متخصص از طرح خارج می شوند ما را با مشکل روبرو کرده است.
در پایان این نشست ، باحضور استاندار یزد ، مسائل و مشکلات حوزه درمانی ابرکوه در بخش های مختلف بررسی و صورت جلسه شد .
ابرکوه یک بیمارستان ، پنج مرکز بهداشتی ، 34 پایگاه سلامت جامعه ، یک باب آزمایشگاه مرکزی ، 2 مرکز اورژانس جاده ای و یک اورژانس فوریت های پزشکی 115 دارد.
مرکز شهرستان 53 هزار نفری ابرکوه در140کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد.
7540/ 6197

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي استاندار يزد شوراي سلامت ابركوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۸۲۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرحله دوم انتخابات مجلس در ۸ حوزه، الکترونیکی برگزار می‌شود

سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: با هماهنگی شورای نگهبان، در این دور نیز انتخابات در ۸ حوزه به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محسن اسلامی با اشاره تمهیدات برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی دوازدهم اظهار کرد: طراحی تعرفه‌های این دوره با قبل متفاوت است؛ در مرحله اول انتخابات دو تعرفه رأی برای انتخابات مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی در نظر گرفته شده بود اما به دلیل اینکه در دور دوم فقط انتخابات مجلس را داریم، طراحی مختص انتخابات مرحله دوم در نظر گرفته شده است.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور اضافه کرد: تعداد ستون‌های تعبیه شده در هر حوزه انتخابیه نیز به اندازه کرسی‌های باقی مانده است برای مثال در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس که ۱۶ کرسی برای دور دوم باقی مانده است، تعرفه‌های رأی دارای ۱۶ ستون است.

اسلامی تصریح کرد: تعرفه‌های جدید در مرحله چاپ قرار دارد و این هفته واصل شده و به حوزه‌های انتخابیه ارسال می‌شود.

وی همچنین درباره حوزه‌هایی که انتخابات در آنها به صورت الکترونیک برگزار می‌شود، اظهار کرد: تعرفه به این حوزه‌های انتخابیه هم ارسال می‌شود تا در صورت احتیاط اگر مشکلی به‌وجود آمد، بتوانند از آن‌ها استفاده کنند.

دبیر ستاد انتخابات کشور با بیان اینکه با هماهنگی شورای نگهبان، در این دور نیز انتخابات در ۸ حوزه به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود، گفت: انتخابات در حوزه‌های انتخابیه «تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس»، «کرمانشاه»، «خرم‌آباد و چگنی»، «قائمشهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی»، «ملایر»، «شیراز و زرقان»، «آبادان» و «تبریز، آذرشهر و اسکو» به صورت تمام‌الکترونیک برگزار می‌شود.

وی یادآور شد: در دوره قبل، انتخابات در دو حوزه انتخابیه آبادان و ملایر به صورت الکترونیکی برگزار شده بود که به شورای نگهبان پیشنهاد کردیم که در ۶ حوزه دیگر نیز به صورت تمام الکترونیک برگزار شود که شورای نگهبان با آن موافقت کرد. بنابراین در حوزه انتخابیه تهران که بیشترین کرسی را برای مجلس دارد، انتخابات برای نخستین بار به صورت الکترونیک برگزار می‌شود.

اسلامی خاطرنشان کرد: برای این دوره نیز مانند دور قبل، در حوزه‌هایی که انتخابات به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود، مانور برگزار می‌شود. همچنین موشن گرافیکی طراحی شده است که از طریق صداوسیما پخش و آموزش داده خواهد شد و مردم می‌توانند به سهولت رأی خود را ثبت کنند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور درباره مدارک مورد نیاز برای انتخابات ۲۱ اردیبهشت، خاطرنشان کرد: بر اساس ماده ۱۱ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی، رأی‌دهندگانی که در دور اول در همان حوزه انتخابیه رأی داده باشند یا در هیچ حوزه انتخابیه‌ای رأی نداده باشند، می‌توانند با یکی از مدارک هویتی پنجگانه شامل کارت ملی، شناسنامه، گواهینامه، کارت پایان خدمت و گذرنامه رأی خود را ثبت کنند.

منبع: ایرنا کد خبر 746392

دیگر خبرها

  • آمادگی ۲حوزه انتخابیه استان زنجان برای برگزاری دور دوم انتخابات
  • کدهای انتخاباتی نامزدهای انتخاباتی ۱۱ اردیبهشت اعلام می‌شود
  • بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی از چند واحد تولیدی در ارومیه
  • بانک ملی ایران پیشگام در حمایت توسعه خدمات بهداشتی و درمانی
  • افزایش نگرانی‌ها از کمبود متخصص بیهوشی
  • مرحله دوم انتخابات مجلس در قائمشهر تمام الکترونیک است
  • این سم خاصیت درمانی و زیبایی دارد
  • لزوم تقویت امکانات درمانی تیران برای رفع نیاز مردم و مسافران
  • فرصت رایگان تبلیغات نامزد های انتخابات
  • مرحله دوم انتخابات مجلس در ۸ حوزه، الکترونیکی برگزار می‌شود