Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-26@19:42:50 GMT

دسر زغال اخته؛ تقویت کننده عالی سیستم ایمنی بدن

تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۸۳۳۰۲

دسر زغال اخته؛ تقویت کننده عالی سیستم ایمنی بدن

دسر زغال اخته حاوی انواع ویتامین‌های A ، C ، E ، K ، گروه ویتامین‌های B مانند B۱، B۲، B۶ ، سدیم، پتاسیم، آهن، کلسیم، منیزیم، تانن، قند مانند گلوکز، ساکاروز و فروکتوز، اسید‌های آلی، پکتین، منگنز، روی، مس، فیبر، آنتی‌اکسیدان، آنتو‌سیانین، پلی‌فنول‌ و فلاونوئید‌هاست.

برای بررسی خواص دسر زغال اخته و اینکه مصرف این دسر برای چه افرادی مفید است، با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت‌وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مهم‌ترین خواص دسر زغال اخته

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مهم‌ترین خواص دسر زغال اخته اظهار کرد: این دسر سرشار از آنتی‌اکسیدان است بنابراین سیستم ایمنی بدن را تقویت و بدن را در برابر بیماری‌های مختلف و انواع سرطان‌ها به ویژه سرطان سینه و پروستات محافظت می‌کند؛ پلی‌فنول موجود در دسر زغال اخته نقش مؤثری در کاهش کلسترول خون دارد و به سلامتی سیستم قلبی و عروقی کمک شایانی می‌کند.

وی درباره خواص دیگر دسر زغال اخته، بیان کرد: این دسر کلیه‌ها و مجاری ادراری را پاکسازی می‌کند و به علت داشتن پتاسیم، فشار خون را کاهش می‌دهد؛ دسر زغال اخته تسکین دهنده درد است و موجب رفع التهابات ماهیچه‌ها می‌شود.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: دسر زغال اخته تأثیر چشمگیری در جوان‌سازی پوست دارد؛ مواد مغذی موجود در این دسر از ابتلای افراد به آلزایمر پیشگیری و حافظه را تقویت می‌کند؛ دسر زغال اخته نقش مؤثری در تسریع ترمیم زخم‌ها و جراحت‌ها دارد.

عظمایی تأکید کرد: دسر زغال اخته کالری کمی دارد بنابر این موجب لاغری افراد می‌شود، این دسر برای مبتلایان به اگزما و دیابت هم مفید است.

وی یادآور شد: دسر زغال اخته نقش مؤثری در تصفیه خون ، کاهش تب و صفرا، رفع عفونت بدن، اسهال، واریس، التهابات و زخم معده، ورم روده و جلوگیری از ابتلا به آب مروارید دارد.

مواد لازم برای تهیه دسر زغال اخته (سه تا چهار نفر)

زغال اخته بدون هسته یک پیمانه

عسل به مقدار لازم

پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری

خامه سه قاشق غذاخوری

آب سرد نصف لیوان

طرز تهیه دسر زغال اخته

- نخست پودر ژلاتین را در آب سرد بریزید و آن را روی کتری یا سماور قرار دهید تا به خوبی در آب حل شود سپس محلول پودر ژلاتین و آب را کنار بگذارید تا سرد شود.

- زغال اخته و عسل را داخل مخلوط کن بریزید.

- خامه و محلول پودر ژلاتین و آب را به مخلوط زغال اخته و عسل بیفزایید.

- مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید و در قالب بریزید.

- دسر را در یخچال قرار دهید تا به خوبی جا بیفتد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: آشپزی دسر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۸۳۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خواص درمانی گیاه عطسه

آفتاب‌‌نیوز :

گیاه عطسه Achillea ptarmica L. گیاهی است چند ساله با ریزوم خشبی و خزنده و ساقه‌های افراشته و برگ‌های متناوب و نیزه‌ای شکل. گل این گیاه در خوشه‌های باز و میوه آن فندقه است. از همه قسمت‌های گیاه عطر خوشایندی متصاعد می‌شود. انواع این گیاه در تمام اروپا تا قفقاز و سیبری یافت می‌شود؛ این گیاه به خاطر کشت آن به امریکا برده شده است.

گیاهی است که در اماکن مرطوب، و در کنار جویبارها، گودال ها، مرغزار‌های مرطوب، دشت هاتا کوهپایه‌ها می‌روید. این گیاه از قرن شانزدهم به عنوان گیاهی دارویی و تزیینی کشت می‌شود. این گیاه را به دلیل ریزوم و برخی مواقع گل‌ها و شاخه‌های برگ دارش جمع می‌کرده اند. ریزوم‌ها را در سال دوم کشت از زیر زمین بیرون می‌آورند و به خوبی می‌شویند و قسمت‌های سبز آن را جدا نموده در سایه‌ای که هوا جریان داشته باشد یا در خشک کن با حرارتی که از ۳۵ درجه تجاوز ننماید خشک می‌کنند.

قسمت‌های مؤثر آن دارای نوعی اسانس روغنی است که فعالانه علیه ضعف در اعمال بدن، کم اشتهایی و ناراحتی‌های مجاری ادراری مبارزه می‌کند. این ماده در صورت وجود اشکال در عمل دفع نیز مؤثر بوده مسهل صفرا و تنظیم کننده مواد دفعی است و ضمنا درد دندان و روماتیسم را نیز کاهش می‌دهد.

 از این گیاه به شکل دم کرده به مقدار دو قاشق مربا خوری ریزوم خرد شده برای دو فنجان در هر روز استفاده می‌گردد. علاوه بر این ریزوم آن را می‌توان جوید. ضمنا پتارمیک یک گل تزیینی پرطرفدار است و اغلب نوع پر پر آن را کشت می‌کنند.

منبع: همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • ببینید | آشنایی با خواص شیربرنج
  • خواص شیربرنج + فیلم
  • ببینید | آشنایی با خواص گل سرخ
  • رونمایی از تیگو ۹ در نمایشگاه پکن
  • خواص گل سرخ + فیلم
  • خواص جکوزی برای پوست
  • سفر مهم دبیر شورای عالی امنیت ملی به روسیه/پنج پیشنهاد ایران برای تقویت امنیت اطلاعات در جهان
  • خواص و فواید خرما + فیلم
  • خواص ظرف های ضد سرطانی
  • خواص درمانی گیاه عطسه