Web Analytics Made Easy - Statcounter

پکن-ایرنا- آمریکا به دنبال توافق دو کره برای اتصال خطوط راه آهن و جاده‌ها در نوار مرزی دو کشور، خواستار اجرای کامل تحریم های سازمان های ملل علیه پیونگ یانگ شد.

به گزارش ایرنا از یونهاپ دو کره روز گذشته (دوشنبه) موافقت کردند مدرنیزه کردن و در نهایت اتصال خطوط راه آهن و جاده‌ها در سراسر مرز بین دو کره در اواخر نوامبر یا اوایل دسامبر انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دو کره توافق کردند که پیش از برگزاری این مراسم بررسی‌های میدانی در ارتباط با راه آهن در امتداد کریدور غرب شبه جزیره کره تا کریدور شرق را انجام دهند.
واشنگتن با انتشار بیانیه ای اعلام کرده است تحریم ها علیه کره شمالی تا زمانی که این کشور سلاح های هسته ای و برنامه های موشکی بالستیک خود را رها نکند، ادامه خواهد داشت.
کارشناسان معتقدند این موضع گیری واشنگتن، فضای اخیر در مذاکرات هسته ای کره شمالی و آمریکا را تحت تاثیر قرار می دهد.
سخنگوی دولت آمریکا در بیانیه ای تصریح کرد: ما انتظار داریم همه کشورها به طور کامل اعمال تحریم های سازمان ملل متحد علیه کره شمالی از جمله کالاهای اساسی ممنوع شده در قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل را رعایت کنند.
وی ادامه داد: واشنگتن انتظار دارد همه کشورها مسئولیت های خود را به طور جدی برای کمک به پایان برنامه های هسته ای و موشکی غیرقانونی کره شمالی در شبه جزیره بر عهده بگیرند.
با این حال دولت 'مون جائه این' رییس جمهوری کره جنوبی قول داده است به تحریم های بین المللی احترام بگذارد اما همچنین امکان کاهش تحریم ها را به عنوان انگیزه ای برای تشویق کره شمالی به انحلال هسته ای دنبال می کند.
ترامپ، رییس جمهوری آمریکا قرار است دور دوم نشست سران با کره شمالی را بعد از انتخابات میان دوره ای امریکا برگزار کند رهبران دو کشور پیشتر در 22 خرداد در سنگاپور یکدیگر را ملاقات کردند.
**آساق**1904**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي كره جنوبي كره شمالي تحريم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۸۳۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا: مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم

به گزارش قدس آنلاین، «ودانت پاتل»، معاون سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در یک نشست خبری در پاسخ به این که آیا ادعای روزنامه کویتی الجریده را تایید می‌کند که با نقل قول از یک منبع مطلع ایرانی مدعی شده بود، ایران نامه‌ای از آمریکا درباره ازسرگیری مذاکرات احیای توافق هسته‌ای پس از رسیدن به تفاهم‌های امنیتی دریافت کرده است، گفت: نظری درباره روش‌های ارتباط برقرار کردنمان با ایران نمی‌دهم، جز این که با ایران مذاکرات مستقیمی درباره برجام(توافق هسته‌ای) نداریم، نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر.

مذاکرات احیای توافق هسته‌ای در وین، در مارس ۲۰۲۱ با مشارکت اعضای اصلی توافق آغاز شد. اما چند ماه بعد، با وجود پیشرفت‌هایی که انجام شده بود، این مذاکرات به دلیل برخی مسائل فرابرجامی از سوی شرکای غربی توافق، از جمله ادعای حمایت نظامی ایران از مسکو در جنگ اوکراین، ادعایی که از سوی مسکو و تهران رد شده است، همچنین ادعای نقض حقوق بشر علیه ایران در زمینه امور داخلی آن، به بن‌بست رسید.

ایران ذیل این توافق متعهد شده بود که در ازای لغو کلیه تحریم‌های آن، برنامه هسته‌ای خود را محدود کند.

مقامات ایران تاکید کرده‌اند در صورتی که طرفین توافق اراده سیاسی لازم را نشان دهند، آماده نهایی کردن توافقی برای لغو کلیه تحریم‌ها در وین هستند.

در همین راستا، ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در نشست خبری دوشنبه گذشته خود گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره از ظرفیت‌های دیپلماتیک برای بی‌اثر کردن و رفع تحریم‌های ظالمانه علیه کشورمان استفاده کرده و از چارچوب‌های دیپلماتیک که تامین کننده منافع ملی ایران است کناره‌گیری نکرده است.

کنعانی با بیان اینکه طرفی که زیر میز دیپلماسی زد آمریکا بود نه ایران، خاطرنشان کرد:  شرکای آمریکا در حوزه برجام نیز نتوانستند به تعهدات خود عمل کنند.

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران در این مدت در مسیر بی‌اثرسازی تحریم‌ها حرکت کرده و در این زمینه نیز توفیق‌های زیادی داشته است، گفت: از طرف دیگر ما تلاش کرده‌ایم که از تمام ظرفیت‌های دیپلماتیک برای احقاق حقوق ملت ایران استفاده کنیم و طبیعتاً در نشست‌های بین‌المللی و دیدارها با  طرف‌هایی که در موضوع برجام می‌توانند ایفای نقش کنند یا اساساً نقش تعریف شده‌ای در این زمینه دارند این موضوع مطرح می‌شود.

کنعانی گفت: سازمان ملل و دیدارهایی که در جریان آن انجام می‌شود همواره فرصتی است که موضوع رفع تحریم‌ها نیز در آن مطرح شود.

پاتل در بخش دیگری از این نشست خبری، در پاسخ به سوالی درباره امضای تفاهم‌نامه‌های همکاری میان ایران و پاکستان در حوزه‌های مختلف، گفت: به طور کلی، ما به هر کسی که توافق‌های کاری ایران را در نظر دارد، توصیه می‌کنیم که مراقب خطر بالقوه تحریم‌ها باشد. اما در نهایت، دولت پاکستان، خود، می‌تواند درباره مقاصد سیاست خارجی‌اش اظهار نظر کند.
 

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • اسموتریچ خواستار ترور رهبران حماس، نابودی کامل غزه و تحریم دولت رام‌الله شد
  • گسترش اعتراضات دانشجویی در پایتخت آمریکا
  • کره شمالی: تحریم‌های آمریکا به حلقه‌ای بر گردن واشنگتن تبدیل شده است
  • روسیه پیش نویس قطعنامه آمریکا درباره استقرار تسلیحات هسته ای در فضا را وتو کرد
  • روسیه پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره استقرار تسلیحات هسته‌ای در فضا را وتو کرد
  • مانورهای فضایی مشترک آمریکا و کره جنوبی
  • مخالفت هرتزوگ با تحریم گردانی در ارتش رژیم صهیونیستی توسط واشنگتن
  • واکنش هرتزوگ با تحریم گردانی در ارتش رژیم صهیونیستی توسط واشنگتن
  • آمریکا: مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم
  • وال استریت ژورنال: آمریکا طرح تحریم برخی بانک‌های چینی را در دستور کار قرار داد