Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار مازندران به برخی از چالش‌های مدیریت بحران در استان اشاره کوتاهی کرد که اگر گوش شنوایی برای این اظهارات وجود داشته باشد میزان خسارت‌ها به شدت کاهش می‌یابد. به گزارش بلاغ، پس از سیل اخیر در نوشهر چرا‌های متعددی در ذهن افکار عمومی درباره علت خسارت به زیرساخت‌های استان مازندران مطرح شده بود.

محمد اسلامی در جلسه مدیریت بحران در تنکابن اظهاراتی را مطرح کرد که با بررسی دقیق و واکاوی آن، نشان می‌دهد که کم کاری‌های تاریخی زیادی در استان مازندران برای جلوگیری از سیل انجام شده و همچنان این روند ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در لابه‌لای صحبت‌های استاندار مازندران به برخی از جواب این سؤال‌ها می‌رسیم.

سؤال: چرا پل کمربندی نوشهر تخریب شده است؟
استاندار: متاسفانه عدم توجه و نگهداری تاسیسات و زیرساخت‌ها خود باعث ایجاد بحران می‌شود که در این زمینه می‌توان به پل کمربندی نوشهر اشاره کرد، باید هر چه سریع‌تر تمهیدات لازم برای تردد خودروها در کمربندی نوشهر دیده شود تا بار ترافیکی داخل شهر به حداقل برسد.

چرا لایروبی رودخانه‌ها انجام نمی‌شود؟
اسلامی با انتقاد از عدم لایروبی رودخانه‌های مازندران در موعد مقرر و برابر برنامه‌ها، گفت: تعداد زیاد دستگاه‌های متولی در این زمینه سبب شده تا مجوز‌های برداشت به سختی صادر شود و باید این شیوه مدیریتی تغییر کند، برداشت مازاد مصالح از بستر رودخانه‌ها انجام شود و درآمد حاصل از آن به صندوق بیت‌المال واریز گردد و هیچ جای نگرانی در این زمینه وجود ندارد.

آیا اطلاعاتی از وضعیت جاری شدن سیل در مناطق استان در اختیار هست؟

استاندار مازندران از ستاد بحران استان خواست تا نسبت به تهیه نقشه آسیب های سیل اخیر اقدام نماید و بر اساس این الگو برای سال های آینده با برنامه ریزی بهتر اقدامات لازم صورت گیرد.

از وضعیت سسیتم هدایت آب‌های سطحی استان چه خبر؟
اسلامی بیان کرد: باید سیستم هدایت آب های سطحی در شهرها ایجاد شود تا در مواقع بحرانی میزان آبگرفتگی واحد های مسکونی و تجاری به حداقل برسد.

به گزارش بلاغ، استاندار مازندران در جلسه مدیریت بحران در تنکابن بحث لایروبی رودخانه، مدیریت اضافه برداشت مصالح ساختمانی، هدایت آب های سطحی، نداشتن برنامه مدون برای حفظ و نگهداری پل‌ها و ابنیه‌ها را مطرح کرده است، آیا گوش شنوایی به این اظهارات استاندار مازندران وجود دارد؟.

پس از سیل همه این مسائل به باد فراموشی سپرده می‌شود، تجربه چندین سال و بحران در استان نشان داد که تاریخ مصرف این اظهارات مدت کوتاه و مربوط به زمان بحران هست. از پیگیری و برنامه‌ریزی و برنامه‌سازی برای جلوگیری از بحران در مازندران خبری نیست از ما گفتن ...

انتهای پیام/

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۸۳۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید در بخش کشاورزی با دانش بنیانی محقق می شود

به گزارش خبرنگار مهر، یوسف نوری شامگاه جمعه پس از بازدید از کشتارگاه صنعتی ساوانا گلوگاه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در آستانه روز کارگر این روز را تبریک گفت و این مجموعه بزرگ ساوانا به واسطه ایجاد زنجیره تأمین، ارزش آفرینی بسیار خوبی داشته است.

وی افزود: مجموعه ساوانا ۴۰ هزار تن در سال تولید دارد و امسال با مشارکت‌مردم به ۶۰ هزار تن هدف گذاری شد.

استاندار مازندران یادآور شد: با جدیت و پیگیری مدیر ارشد و مدیران مجموعه، زنجیره تأمین را کامل ایجاد کرده و تا انتهای زنجیره و پساب برای زنجیره بعدی بهره برداری می‌کنند.

نوری گفت: این صنعت از اهمیت بالایی در اقتصاد مقاومتی برخوردار است و با توجه به شعار سال با مشارکت مردم این مجموعه مواد اولیه جوجه یک روزه، خوراک دام و خرید تضمینی را از تولیدکننده اصلی و مردم تأمین می‌کنند.

به گفته استاندار مازندران، موانع قیمت‌های دستوری و صادرات برای مجموعه وجود دارد که باید پیگیر باشیم تا زمینه صادرات این مجموعه که استانداردها و کنترل کیفیت جهانی را تأمین کند، را فراهم کنیم.

وی افزود: نیازهای ارزی و دریافت ارز برای خرید تجهیزات و همچنین صادرات از نیازهای مهم مجموعه است.

به گفته استاندار مازندران، این مجموعه باید تکثیر شود که البته سخت است و با مشارکت مجموعه‌ها، تلاش شود تا در این صنعت که استان مازندران رتبه اول و تأمین کننده است، نقش ممتازتری داشته باشیم.

نوری با برشمردن ظرفیت‌ها و مزیت‌های کشاورزی استان و قابلیت صادرات گسترده محصولات تولیدی مازندران به خارج از کشور، خواستار برنامه‌ریزی دقیق برای تحقق شعار سال همراه با رفع موانع تولید و تسهیل در امر جهش تولید محصولات کشاورزی استان و نیز جهش در صادرات محصولات کشاورزی استان شد.

استاندار مازندران همچنین به ورود شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه کشاورزی استان تاکید کرد و گفت: جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان به بخش کشاورزی محقق می‌شود.

وی در ادامه بازدید از مراحل مختلف کشتار و بسته‌بندی گوشت مرغ در گروه تولیدی ساوانا، اظهار داشت: راه‌اندازی واحدهای زنجیره تولید در محصولات مختلف کشاورزی استان در دستورکار قرار گیرد.

یوسف نوری استاندار مازندران با همراهی بابک مؤمنی سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان و فرماندار گلوگاه از مجموعه تولیدی ساوانا در شهرستان گلوگاه بازدید کرد.

کد خبر 6089324

دیگر خبرها

  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود
  • بازدید استاندار مازندران از روند فعالیت نیروگاه شهید سلیمی
  • استاندار مازندران؛ گره کور طرح توسعه نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی برقِ نیروگاه شهید سلیمی نکا را باز کرد
  • جهش تولید در بخش کشاورزی با دانش بنیانی محقق می شود
  • از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی
  • رهاسازی پسماند‌ها در رودخانه‌ها امری جبران ناپذیر است
  • نشست استاندار مازندران با نخبگان و شرکت‌های دانش‌بنیان استان
  • لزوم افزایش صندوق اعتباری فناوری مازندران
  • ۱۸ هزار میلیارد ریال برای اصلاح مسیل و شبکه آب و فاضلاب شهر ایلام اختصاص یافت