Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- «تمیم روشنگر» کارشناس مسائل سیاسی افغانستان در یادداشتی نوشت: هدف اصلی حضور آمریکا گسترش هرج و مرج برنامه ریزی شده و مدیریت این موضوع است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری میزان، تمیم روشنگر کارشناس مسائل سیاسی افغانستان در یادداشتی نوشت: آمریکا در سیاست خارجی‌اش برای بار دیگر در صدد ایجاد فریب مبنی بر روند مذاکره میان طالبان مسلح و دولت کنونی افغانستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موضع گیری آمریکا درباره مذاکره با طالبان؛ حیله و مکر نوین این کشور و بازی ای است که نشانگر ناسازگاری بین مجلس سنا، رئیس جمهور ترامپ و فرماندهان نظامی امریکا در افغانستان است.

در ادامه این یادداشت آمده است: نشانه بارز این ناسازگاری را می‌توان به اظهارات «آلیس ولز»، رئیس اداره امور خارجه امریکا برای آسیای جنوبی و آسیای مرکزی، در مورد آمادگی واشنگتن برای شرکت در مذاکرات با طالبان و انجام جلسه در قطر و همزمان حملات هوایی ارتش آمریکا بالای مواضع طالبان دانست که منجر به کشته شدن تعدادی از غیرنظامی گردید.

بر اساس گزارشهای سازمان ملل متحد، تعداد تلفات غیرنظامیان در نتیجه بمباران ائتلاف تحت رهبری آمریکا در سال 2018، به 52 درصد افزایش یافته است که اکثر کشته شدگان و زخمیهای آن را زنان و کودکان تشکیل می‌دهد. نمایندگان دایمی اکثر کشورها در سازمان ملل بارها خواستار توقف حملات هوایی کورکورانه امریکا بالای مواضع طالبان که منجر به تلفات افراد غیرنظامی می‌گردد، شده اند و خواستار مجازات این افراد شدند.

تلاش آمریکا برای مذاکره با طالبان برای استفاده سیاسی از این گروه است

در گذشته نه چندان دور، ایالات متحده اعلام داشت که ناتو و همپیمانانش نه تنها که در افغانستان می مانند بلکه تعداد نظامیهایشان را افزایش می‌دهند تا از هر راه ممکن قدرت نظامی شان را برای طرفین درگیری در افغانستان نشان دهند. همچنین می توان گفت که تلاشهای آمریکا برای وادار کردن طالبان به مذاکره با دولت کابل، برای استفاده سیاسی از این گروه است.

به نظر می‌رسد که دیپلمات‌های ارشد ایالات متحده از 17 سال حضورشان در افغانستان هیچ تجارب و درس عبرت نگرفته است؛ چون تاکتیک و استراتژی امریکا باعث شد تا طالبان حملات‌شان را بر علیه دولت و نیروهای ائتلاف در ولایات وردک، فاریاب و نیمروز افزایش دهند.

در عین حال فرماندهان مرکزی طالبان به طور آشکار اعلام می‌کنند که به وعده‌های امریکا ـ که از مخالفان اصلی طالبان در افغانستان یعنی گروه تروریستی داعش حمایت می کنند ـ هیچ اعتقادی ندارند. در عین حال نه تنها که طالبان بلکه مقام های برخی از ولایات افغانستان نیز در مورد حمایت نیروهای ناتو و ایالات متحده از جنگجویان داعش خبر میدهند.

اظهارات ساکنان افغانستان درباره پرواز هلیکوپترهای امریکایی و حضور وسایط زرهی شان در قلمرو تحت کنترل تروریستهای داعش که دیگر جای تعجب نیست. هرچند که ممکن است کسی از شنیدن این جمله تعجب کند؛ اما رویکردهای امریکا نشان می دهد که واشنگتن در تلاش روش‌های روم باستان یعنی «تقسیم و تسخیر» در افغانستان است.

امریکا با گسترش و تقویت دولت خود خوانده داعش و شبیه سازی مذاکرات بین طالبان و رهبران افغانستان، میخواهد این «هرج و مرج برنامه‌ریزی شده» را مدیریت کند. با این حال، امروز ما شاهد بازی دیگر امریکا هستیم که برخی از کشورها در ایجاد هرج و مرج در تمام مناطق جهان استفاده می‌کنند تا دلایلی برای حضور نظامی در کشورها داشته باشند.

اما آنچه که نصیب مردم صلح طلب افغانستان گردیده است همین خستگی از 17 سال جنگ، کشتار و انفجارهای پی در پی است که از زمان ورود امریکا به افغانستان بیشتر نیز شده است. شاید این تنها چیزی است که اکنون از حضور ایالات متحده و ائتلاف در افغانستان نصیب مردم کشور شده است.

/انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان ائتلاف نصیب افغانستان نظامی مناطق انفجارهای مردم صلح طلب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۸۴۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید طالبان بر توسعه ارتباط افغانستان و منطقه

عبدالغنی برادر معاون اقتصادی نخست‌وزیر طالبان در مراسمی با حضور والی هرات، والی غور، فرمانده سپاه 207 الفاروق و مسئولین حکومتی و نظامی غور و هرات پروژه ساخت جاده هرات-غور را افتتاح کرد.

ملا برادر در این مراسم گفت: بخش حمل و نقل نقش مهمی در رشد اقتصادی افغانستان دارد و با توجه به این اهمیت، امارت اسلامی این بخش را در اولویت‌های خود قرار داده است که نشست‌های پی‌درپی با کشورهای همسایه و منطقه به منظور توسعه و سازندگی اساسی آن ادامه دارد.

وی افزود: این جاده یکی از پروژه‌های مهم و ملی افغانستان است که ولایت‌های هرات، غور، بامیان، دایکندی و میدان وردک را از طریق حمل و نقل زمینی به کابل وصل می‌کند.

معاون نخست‌وزیر طالبان پیش از این گفته بود جاده‌‎ای در شهرستان «واخان» ولایت بدخشان در شمال شرق افغانستان درحال ساخت است که با تکمیل آن مسیر جدیدی میان افغانستان و چین ایجاد می‌شود.

وی افزود این جاده که افغانستان و چین را به هم وصل می‌کند، می‌تواند مسیری برای تردد و انتقال کالاهای تجاری دو کشور باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • طالبان افغانستان برای جذب توریست خارجی دست به کار شده‌اند
  • هشدار احمد مسعود درباره احتمال حمله تروریستی از خاک افغانستان به آمریکا و اروپا
  • طالبان افغانستان برای جذب توریست خارجی دست به کار شده اند
  • سد طالبان بر مسیر «دوستی»
  • هشدار حزب التحریر به طالبان
  • تاکید طالبان بر توسعه ارتباط افغانستان و منطقه
  • دعوت از طالبان برای شرکت در کنفرانس وقف
  • سیل در افغانستان/ ۱۱ نفر کشته و زخمی شدند
  • جنایات اسرائیل نفرت مردم آمریکا را برانگیخته است
  • کانادا کمک‌ها به افغانستان را از سر می‌گیرد