Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا در  هرمزگان، "علی اشتری" ضمن ارایه گزارشی از عملکرد بنادر جزیره قشم در شش ماهه اول سال 97 اظهار داشت: طی این مدت 3 میلیون و 88 هزار و 430 تن انواع کالاهای نفتی و غیر نفتی تخلیه و بارگیری شد که از این رقم، سه میلیون و 32 هزار تن مربوط به کالای غیرنفتی و 56 هزار تن نیز به فرآورده های نفتی اختصاص دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صادرات غیر نفتی 50 درصد افزایش یافت

وی با اشاره به صادرات 80 هزار و 373 تن کالای غیر نفتی در بنادر این جزیره افزود: این رقم در همسنجی با سال گذشته افزایش 50درصدی داشته است.

اشتری خاطرنشان کرد: در شش ماه نخست امسال چهارهزار و 940 تن کالای غیرنفتی ترانزیت شد که حجم اینگونه محموله ها در همسنجی با سال گذشته، بیش از 176 برابر شده است.

رئیس اداره بنادر و دریانوردی قشم حجم عملیات کابوتاژ(حمل و نقل ساحلی) کالاهای غیر نفتی را بیش از دومیلیون و 907 تن و حجم واردات را 60هزار و 877 تن اعلام کرد.

وی حجم محموله های ترانشیپی در بنادر جزیره قشم را نیز بالغ بر 20 هزار تن کالای غیرنفتی عنوان و اضافه کرد: همچنین طی این مدت، 56هزار تن فرآورده نفتی کابوتاژ شد.

افزایش 26درصدی تخلیه و بارگیری کانتینر

این مقام مسئول گفت: طی این مدت، چهار هزار و 430 TEU کانتینر در بنادر بهمن و کاوه تخلیه و بارگیری شد که در همسنجی با سال گذشته 26 درصد افزایش را شاهد بودیم.

6.4میلیون نفر سفر دریایی طی شش ماه اخیر

رئیس اداره بنادر و دریانوردی قشم در پایان گفت: طی نیمه نخست سال جاری، ترابری شش میلیون و 409 هزار و 716 نفر سفر در بنادر مسافری قشم به ثبت رسید.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: حمل و نقل خلیج فارس قشم واردات برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۸۴۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف بزرگترین سیاهچاله در نزدیکی کره زمین

دانشمندان یک سیاهچاله غول‌پیکر کشف کرده‌اند که نه تنها بزرگ‌ترین سیاهچاله ستاره‌ای در کهکشان ما بلکه به طرز شگفت‌انگیزی به ما نیز نزدیک است! این سیاهچاله عظیم که تنها ۲۰۰۰ سال نوری با زمین فاصله دارد، یکی از نزدیک‌ترین سیاهچاله‌های شناخته شده است.
به گزارش تسنیم، سیاهچاله‌ها موجودات عجیبی در دنیای نجوم هستند که به دو دسته کلی تقسیم می‌شوند؛ سیاهچاله‌های معمولی که جرمی تقریباً مانند خورشید دارند و سیاهچاله‌های کلان‌جرم که غول‌پیکر هستند و جرمشان می‌تواند تا میلیاردها برابر خورشید باشد. دانشمندان اندازه سیاهچاله‌ها را با جرم آنها می‌سنجند.

نکته عجیب اینجاست که سیاهچاله‌های با جرم متوسط، خیلی کم پیدا می‌شوند! اکثر سیاهچاله‌های ستاره‌ای که تا به حال کشف شده‌اند، حداکثر 20 برابر خورشید جرم دارند. اما مدتی است که دانشمندان سیاهچاله‌های ستاره‌ای با جرم‌های بسیار بیشتر، مانند سیاهچاله‌ای با 33 برابر جرم خورشید پیدا کرده‌اند. چرا سیاهچاله‌های با جرم متوسط کم‌یاب هستند؟ این سوالی است که دانشمندان هنوز در حال تلاش برای یافتن پاسخ آن هستند.

دانشمندان یک سیاهچاله غول‌پیکر کشف کرده‌اند که نه تنها بزرگ‌ترین سیاهچاله ستاره‌ای در کهکشان ما است بلکه به طرز شگفت‌انگیزی به ما نیز نزدیک است! این سیاهچاله عظیم که تنها 2000 سال نوری با زمین فاصله دارد، یکی از نزدیک‌ترین سیاهچاله‌های شناخته شده تا به حال است.

این کشف شگفت‌انگیز توسط گروهی از دانشمندان به رهبری "پاسکواله پانوزو" محقق ارشد مرکز ملی تحقیقات علمی (CNRS) در رصدخانه پاریس PSL فرانسه انجام شده است. پانوزو در بیانیه‌ای گفت: "هیچ‌کس فکر نمی‌کرد که چنین سیاهچاله غول‌پیکری در این نزدیکی وجود داشته باشد. این یک کشف استثنایی است که شاید فقط یک بار در طول زندگی یک دانشمند اتفاق بیافتد."

این کشف چه اهمیتی دارد؟

این سیاهچاله بزرگ‌ترین سیاهچاله ستاره‌ای است که تا به حال در کهکشان ما کشف شده است و جرم آن 33 برابر خورشید است!

این سیاهچاله به طرز شگفت‌انگیزی به ما نزدیک است. تنها 2000 سال نوری با زمین فاصله دارد که در دنیای نجوم فاصله بسیار کوتاهی محسوب می‌شود.

این کشف می‌تواند به دانشمندان در درک بهتر شکل‌گیری و تکامل سیاهچاله‌ها کمک کند.

این سیاهچاله چگونه کشف شد؟

دانشمندان با استفاده از تلسکوپ‌های قدرتمند در زمین و فضا، این سیاهچاله را کشف کردند. آنها با مشاهده حرکت ستاره‌ای که در مدار این سیاهچاله می‌چرخید، توانستند جرم و فاصله آن را تخمین بزنند.

غول سیاه کهکشانی با تلسکوپ فضایی گایا شکار شد!

دانشمندان با استفاده از تلسکوپ فضایی گایا که کهکشانی راه شیری را نقشه‌برداری می‌کند، این سیاهچاله غول‌پیکر را کشف کرده‌اند. اما نکته جالب اینجاست که دانشمندان نتوانستند این سیاهچاله را به طور مستقیم ببینند! آنها با مشاهده لرزش ستاره‌ای که در مدار آن می‌چرخد، متوجه وجود این غول سیاه شدند. این لرزش توسط تلسکوپ فضایی گایا طی چندین سال اندازه‌گیری شد.

این سیاهچاله چه نامی دارد؟

این سیاهچاله Gaia BH3 نامیده می‌شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • عرضه شفاف فرآورده‌های نفتی پالایشگاه ستاره خلیج فارس در بورس انرژی
  • کشف بزرگترین سیاهچاله در نزدیکی کره زمین
  • (ویدئو) کشف اتفاقی استخوان بزرگترین موجود دریایی که ۲۰۲ سال قبل وجود داشت
  • چرا سعودی‌ها بازیگردان بازار نفت جهان هستند؟/ سه «بزرگترین» نفتیِ دنیا در عربستان
  • بزرگترین مار جهان در هند؛ ۱۵ متر طول و ۱۰۰۰ کیلو وزن!
  • تحویل خدمه هندی کشتی توقیفی در تنگه هرمز به کنسولگری هند
  • حقوق ناجیان غریق سواحل دریایی کشور چهار برابر افزایش یافت
  • هوشمندسازی ناوگان ترانزیت برای افزایش جذابیت ترانزیتی کشور
  • رژه ناوهای ارتش در خلیج فارس+ تصاویر
  • تصاویری از رژه یگان‌های زیرسطحی، سطحی و پروازی ارتش در خلیج فارس