Web Analytics Made Easy - Statcounter

  به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل علی کاظم زاده مخترع اردبیلی با حضور در استودیوی صدا و سیمای مرکز اردبیل گفت: خط جدیدی که من اختراع کرده ام تنها از دو قالب یک نقطه‌ای و دونقطه‌ای تشکیل شده است حال آنکه خط بریل کلاسیک از ۱۵۰ نقطه تشکیل شده است که بر اساس الگو‌های تعیین شده، خط نابینایان را تشکیل می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه یادگیری خط بریل کلاسیک و الگو‌های مختلف جایگیری ۱۵۰ نقطه به ویژه برای کودکان روشندل بسیار مشکل و زمان بر است افزود: آموزش و یادگیری خطی که بنده اختراع کرده و با عنوان «خط بریل جدید با زبان حساب و حروف ابجد» به ثبت رسمی رسانده ام، بسیار آسانتر است به گونه‌ای که هر فرد نابینای آشنا به مفهوم اولیه شمارش می‌تواند تنها در عرض کمتر از دو ساعت، اعداد یک تا نه را یاد بگیرد و با استفاده از دو قالب خط جدید، تا بی نهایت عدد بنویسد.

کاظم زاده تصریح کرد: در این روش، قالب یک نقطه‌ای به تنهایی به معنی عدد یک است و قالب دو نقطه عمودی به معنی عدد دو می‌شود. اگر همان قالب دو نقطه‌ای را افقی کنیم تبدیل به عدد سه می‌شود و به همین ترتیب تنها با کنار هم قرار دادن دو قالب یک و دو نقطه‌ای و تغییر موضع آن‌ها با چرخش چپ و راست یا عمودی و افقی، اعداد و تمام حروف ۲۸ تا ۳۳ گانه در هر زبانی که باشد معنی پیدا می‌کند.

این مخترع با خاطرنشان کردن اینکه استفاده از خط جدید در کاهش زمان یادگیری خواندن و نوشتن برای روشندلان انقلابی ایجاد می‌کند افزود: این خط به سبب کم بودن تعداد نقطه‌های قراردادی و قالب‌ها، ماندگاری بیشتری در ذهن دارد.

وی با بیان اینکه در انتشار کتاب‌های ویژه نابینایان با استفاده از خط جدید، صفحات به جای کاغذ، از جنس تلق‌های نایلونی و پلاستیکی خواهد بود گفت: استفاده از این صفحات ماندگاری و مقاومت بیشتری دارد و مقرون به صرفه است.

کاظم زاده توضیح داد: برجستگی‌های حک شده خط بریل کلاسیک در صفحات کاغذی در مدت کوتاهی بر اثر لمس انگشتان یا عرق دست و رطوبت به سرعت از بین می‌روند و دیگر قابل خواندن نیستند حال آنکه این مشکل با استفاده از تلق‌های پلاستیکی حل می‌شود و علاوه بر مقاومت بیشتر، سبک‌تر و ارزان‌تر هستند و مهمتر اینکه با همان دستگاه‌های ویژه چاپ خط بریل کلاسیک، قابل انتشار هستند.

وی با بیان اینکه تخته سیاه و اسباب بازی‌های ویژه یادگیری این خط جدید را هم طراحی و ساخته است یادآور شد: با توجه به آسان بودن یادگیری این خط، والدین کودکان نابینا و کم بینا نیز می‌توانند با یادگیری روش خواندن و نوشتن این خط، کمک حال کودکان خود برای ادامه تحصیل باشند.

این مخترع اردبیلی بازنشسته و ۷۳ ساله با اعلام اینکه اختراع خود را بدون هیچ گونه چشم داشت مالی تقدیم تمامی روشن دلان جهان می‌کند گفت: امیدوارم مسئولان کشور با هدف کمک به روشندلان در ترویج استفاده از این خط و گسترش جهانی آن کمک کنند که در این صورت شاهد وقوع انقلابی در افزایش سرعت یادگیری روشندلان جهان و افزایش تعداد کتاب‌های ویژه آن‌ها خواهیم بود.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۸۴۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ مدال برای مازندران در مسابقات شنای کم بینایان و نابینایان کشور

تیم شنای کم بینایان و نابینایان مازندران در بیست و هفتمین دوره رقابت‌های شنای نابینایان و کم بینایان قهرمانی کشور که در مجموعه ورزشی آزادی تهران برگزار شد، ۲ مدال طلا ۷ نقره و ۱ برنز به دست آورد.

علیرضا امیری که همیشه در مسابقات مهم روی سکوست، ۴ مدال گرفت.

این شناگر ساروی، دو مدال طلا در مواد ۱۰۰ متر کرال پشت و ۱۰۰ متر قورباغه و دو مدال نقره در ۵۰ متر آزاد و ۱۰۰ متر آزاد کسب کرد.

محمدجواد محمدیان دیگر شناگر ساروی هم ۲ مدال نقره در مواد ۱۰۰ متر کرال پشت و ۴۰۰ متر آزاد و یک برنز در ۵۰ متر آزاد از آن خود کرد.

مرتضی مسروری شناگر قائمشهری هم ۳ نقره در مواد ۵۰، ۱۰۰ و ۴۰۰ متر آزاد به دست آورد.

بهنام عبدی هدایت شناگران مازندرانی را در بیست و هفتمین دوره رقابت‌های شنای نابینایان و کم بینایان قهرمانی کشور برعهده داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • اوج سلامت مغز چه زمانی است؟
  • از پیشگیری آسان تا درمان مشکل
  • ۱۰ مدال برای مازندران در مسابقات شنای کم بینایان و نابینایان کشور
  •  تقویت یادگیری، هدف تغییر در نحوه طراحی سوالات امتحانات نهایی
  • خرید امن و آسان از علی بابا با سپاهان همراه
  • معاون رئیس‌جمهور: امکان گزینش در دور دوم انتخابات مجلس آسان‌تر است
  • امکان گزینش در دور دوم انتخابات مجلس آسان‌تر است
  • کتاب آموزش زبان انگلیسی برای مبتدیان
  • ۸۵۵ زایر اردبیلی راهی سرزمین وحی می شوند
  • بلینکن: توافق آتش‌بس باید برای حماس یک «تصمیم آسان» باشد