Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر ستاد نانو از راه اندازی آزمایشگاه نانو در کشور بولیوی خبر داد و گفت: مقرر شده است محصولات مبتنی بر نانو ایرانی با کاربرد در محیط زیست در کشور مالزی کاربردی شوند.

به گزارش ایسنا، دکتر سعید سرکار در حاشیه یازدهمین نمایشگاه فناوری نانو در جمع خبرنگاران با اشاره به بازدید 40 مهمان از کشورهای روسیه، بولیوی، مالزی، اندونزی، عمان، کره جنوبی و عراق در این نمایشگاه، افزود:  حضور هیات‌های خارجی در این نمایشگاه با هدف توسعه همکاری‌ها با ایران و شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی بوده است از این رو حضور این هیات‌ها، طیفی از همکاری‌ها با جمهوری اسلامی را در حوزه نانو به دنبال خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همکاری‌های ایران و بولیوی در حوزه فناوری نانو از جمله همکاری‌های بین‌المللی ستاد توسعه نانو نام برد و یادآور شد: طبق توافقاتی که با این کشور صورت گرفت دوره‌های کارشناسی ارشد در راستای توسعه منابع انسانی بولیوی توسط متخصصان ایرانی برگزار می‌شود. همچنین قرار است آزمایشگاه نانو در این کشور با نظارت ستاد نانو در بولیوی راه‌اندازی شود.

سرکار با اشاره به همکاری‌ ایران با کشور عمان در زمینه نانو، خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه قرار است در عمان، شهر فناوری راه‌اندازی شود و به عنوان پلتفرمی برای تولید و صادرات محصولات به کشورهای عربی و آفریقایی فعالیت کند. در نظر داریم واحد تولیدی از شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در شهر فناوری نانو عمان مستقر کنیم.

دبیر ستاد توسعه فناوری نانو با بیان اینکه در این همکاری قرار است 40 شرکت دانش‌بنیان در نانوسیتی عمان مستقر شوند، ادامه داد: البته تا سال 2019 تعداد 20 شرکت که در حال حاضر تجاری‌سازی آنها آغاز شده است، در نانوسیتی کشور عمان مستقر خواهند شد.

وی همچنین اضافه کرد: علاوه بر آن 10 شرکت کره‌ای برای رصد فناوری‌های ایرانی و تبادل تکنولوژی در یازدهمین دوره از نمایشگاه حضور دارند. این سومین سالی است که کره جنوبی در نمایشگاه نانو حضور دارد و قرار است تفاهم‌نامه‌هایی که منعقد می‌شود، به زودی به قراردادهایی منجر شود.

سرکار با اشاره به همکاری ایران با کشور عراق یادآور شد:  در این همکاری قرار است محصولات حوزه آموزش نانو فناوری را به کشور عراق صادر کنیم. همچنین آموزش‌هایی به دانش‌آموزان عراقی در حوزه نانو توسط محققان ایرانی ارائه می‌شود.

وی با اشاره به تعاملات ایران با هیات‌های مالزیایی افزود: طبق توافقات انجام شده مقرر شد تا محصولات نانویی ایرانی با کاربرد در محیط‌زیست در کشور مالزی کاربردی شود. بر این اساس در روزهای برگزاری نمایشگاه نانو مذاکرات خوبی در این زمینه صورت گرفت.

دبیر ستاد توسعه فناوری نانو در زمینه همکاری‌های ایران با روسیه با تاکید بر اینکه تدوین استانداردهای نانویی در سطح بین‌المللی از جمله اقداماتی است که در نظر داریم با کشور روسیه در یک پروژه مشترک انجام دهیم، خاطر نشان کرد: در سال گذشته 65 میلیون دلار صادرات محصولات نانو توسط شرکت‌های دانش‌بنیان داشتیم و بنا داریم امسال این میزان را به 110 میلیون دلار برسانیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام بولیوی ستاد توسعه نانو محصولات آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۸۵۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه زیرساخت‌های جاده‌ای و بندری برای دستیابی به تجارت ۱۰ میلیارد دلاری میان ایران و پاکستان

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت راه و شهرسازی، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی و رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و پاکستان درباره موضوعات مطرح شده در دیدار‌ها و نشست‌های مقامات ایران و پاکستان، از دیدار دوجانبه رؤسای کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور خبر داد و گفت: در این دیدار موضوعات مختلف در حوزه اقتصادی مورد بحث قرار گرفت و مقرر شد نشست بعدی این کمیسیون ظرف چند ماه آینده در تهران برگزار شود.

رییس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و پاکستان، وجود بنادر مهم پاکستان از جمله کراچی و همچنین موقعیت بنادر ایران از جمله بندر چابهار و دسترسی به آب‌های آزاد را فرصت مناسبی برای توسعه روابط اقتصادی دو کشور دانست و افزود: توسعه بنادر پاکستان و ایران از دیگر موضوعاتی بود که در دیدار‌های دوجانبه مطرح شد.

بذرپاش با اشاره به هدف‌گذاری ۱۰ میلیارد دلاری تجارت دو کشور گفت: دستیابی به این هدف نیازمند توسعه جدی زیرساخت‌ها از جمله بنادر و تسهیل تردد کامیون‌ها در مرز‌های دو طرف است.

تسهیل تردد در مرز‌های ایران و پاکستان

وی افزود: ۳ مرز ریمدان، میرجاوه و پیشین میان ایران و پاکستان وجود دارد که دو مرز آنها نسبتاً جدید است و باید تردد از این مرز‌ها تسهیل شود.

وزیر راه و شهرسازی از طرح اجازه حمل یکسره بار توسط کامیون‌های ایرانی به داخل پاکستان خبر داد و افزود: این موضوع هم سرعت تردد و هم حجم انتقال بار را افزایش می‌دهد.

بذرپاش گفت: تسهیل تردد جاده‌ای و توسعه زیرساخت‌ها در دو طرف مورد بحث قرار گرفت و مطرح شد که هم توسعه پارکینگ‌ها و هم مناسب‌سازی معابر تردد باید موردتوجه قرار گیرد.

وی یادآور شد: مشکلات برخی رانندگان ایرانی در خصوص لزوم اخذ ویزا و اجازه ورود تنها تا ۵۰ کیلومتر به کشور پاکستان از جمله دغدغه‌هایی بود که با طرف پاکستانی مطرح و مقرر شد این موضوع در دستور کار قرار گیرد.

برقراری پرواز مستقیم میان تهران و اسلام آباد توسط شرکت‌های ایرانی

وزیر راه و شهرسازی گفت: موضوع همکاری‌های هوایی از جمله افزایش پرواز‌ها به‌ویژه میان لاهور و مشهد یا تهران نیز مطرح و مقرر شد برقراری پرواز میان تهران و اسلام‌آباد توسط شرکت‌های ایرانی اعلام شود تا بستر تردد راحت‌تر تجار فراهم شود.

بذرپاش با بیان طرح موافقت‌نامه تجارت آزاد در این نشست گفت: علاوه بر این موافقت‌نامه، تعدادی موافقت‌نامه پیشنهادی از سوی سازمان‌های ایرانی به‌طرف پاکستانی ارسال شده بود که تا کنون نظر موافق یا مخالفی از سوی پاکستان اعلام نشده، به همین منظور قرار شد کارگروهی در وزارت مربوطه تشکیل و نشست‌های مجازی با سازمان‌های هم تراز برگزار شود تا هرچه سریع‌تر در مورد موافقت‌نامه‌ها نظر بدهند. همچنین نشست بعدی در سطح معاونان وزیر در تهران برگزار شود.

رییس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و پاکستان، تهاتر کالا را از دیگر موضوعات مورد بحث طرفین اعلام کرد که در دستور کار برای پیگیری بیشتر قرار گرفت.

بذرپاش با اشاره به روی کار آمدن دولت جدید در پاکستان ابراز امیدواری کرد که توسعه همکاری‌ها با جدیت در دستور کار قرار گیرد و توافق‌نامه‌ها به سرانجام برسد.

وی یادآور شد: پاکستان به دلیل مجاورت مرزی قابل توجه با کشورمان و بازار بزرگی که دارد، فضای مناسبی برای فعالین اقتصادی ایرانی است و باید زیرساخت‌ها برای دسترسی هرچه آسان‌تر تجار و بازرگانان ایران به این بازار فراهم شود که در نهایت توسعه اقتصادی کشور را به دنبال دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پروژه «اومااویا» سریلانکا، نماد توان صادرات خدمات فنی - مهندسی ایران
  • صادرات خدمات فنی و مهندسی با هدف خنثی‌سازی تحریم‌ها افزایش یافت
  • روایت رئیسی از محدودیت های امنیتی برای حضورش در برخی اجتماعات پاکستان /برق آبی سریلانکا از سوی شرکت ایرانی با تکنولوژی پیچیده اجرا شده است
  • آیت‌الله رئیسی: شرکت‌ها و متخصصان ایرانی آماده مشارکت در پروژه‌های عمرانی سریلانکا هستند
  • تعیین پاداش ۱۰ میلیون دلاری در ازای اطلاعات مرتبط با سه ایرانی !
  • گامی نو در صنعت راهسازی/توسعه فناوری‌های قیر و آسفالت با مشارکت دانش‌بنیان‌ها
  • توسعه فناوری های قیر و آسفالت، گامی نو در صنعت راهسازی کشور
  • تجارت ۱۰ میلیارد دلاری ایران و پاکستان با توسعه زیرساخت‌ها
  • توسعه زیرساخت‌های جاده‌ای و بندری برای دستیابی به تجارت ۱۰ میلیارد دلاری میان ایران و پاکستان
  • تجارت ۱۰ میلیارد‌ دلاری ایران و پاکستان با توسعه زیرساخت‌ها