Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@20:40:26 GMT

تخته گاز آموزشگاه‌ها روی حقوق مربیان آموزش رانندگی

تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۸۶۲۷۵

تخته گاز آموزشگاه‌ها روی حقوق مربیان آموزش رانندگی

به گزارش خبرنگار مهر، شاید یکی از دلایل بالا بودن آمار تصادفات شهری و جاده‌ای در ایران همین عدم فراگیری فرهنگ صحیح رانندگی باشد که برخی از رانندگان حادثه‌ساز را به جامعه تحمیل می‌کند و در نهایت موجب وارد شدن خسارات مالی و جانی فراوانی به شهروندان خواهد شد.

در این میان نکته‌ای که فراموش شده اهمیت در نحوه و کیفیت فعالیت آموزشگاه‌های آموزش رانندگی است که می‌تواند تبیین کننده بخشی اعظمی از فرهنگ و اصلاح عادت‌های غلط رانندگی شهری و در نتیجه کاهش تصادفات و ترافیک باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما رانندگانی که خودشان هنوز نتوانسته‌اند از حقوق اولیه خود بهره‌مند شوند و در سایت عدم امنیت شغلی و بیمه و... چطور می‌توانند با فراغ بال تمام دانسته و نکات را به تحت تعلیمان بیاموزند؛ این فراموش‌شدگان عرصه فرهنگ ترافیکی با این وضعیت و بی‌تدبیری مسئولان اما باز هم در این سنگر مشغول خدمت هستند اما انتظارات به حقی هم دارند که باید مورد بازبینی و مداقه قرار گیرد.

جمعی از رانندگان آموزش رانندگی در گفتگو با خبرنگار مهر به این موضوع انتقاد داشتند و گفتند که در این شرایط نامناسب اقتصادی و گرانی لوازم یدکی و... ما همچنان با دستمزدهای بسیار پایین مشغول کار هستیم.

آنها همچنین عدم بیمه و فقدان مزایای بازنشستگی را از دیگر چالش‌ها این شغل عنوان کردند و خواستار رسیدگی به این موضوع شدند.

سرهنگ بهزاد توحیدی مسئول خدمات صدور گواهینامه رانندگی شرکت رهگشا کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: ما به عنوان ناظر بر کار رانندگان تعلیم رانندگی نظارت می‌کنیم، اما برای پیگیری مسائل و درخواست های آنان باید مؤسسین آموزشگاه ها اقدام کنند.

وی با بیان اینکه هر آموزشگاه رانندگی بین ۵ تا ۱۵ مربی دارد افزود: مسئولین آموزشگاه های رانندگی باید نسبت به پیگیری بازنشستگی و کسورات از سنوات رانندگان برای واریز حق بیمه اقدام کنند.

مسئول خدمات صدور گواهینامه رانندگی شرکت رهگشا کرمانشاه خاطرنشان کرد: در استان کرمانشاه ۴۹ آموزشگاه تعلیم رانندگی وجود دارد و هر آموزشگاه به فراخور تعداد ثبت‌نامی اقدام به جذب مربی تعلیم رانندگی می‌کنند.

سرهنگ توحیدی با برشمردن سختی‌های شغل این مربیان گفت: ما ناظر بر کار این افراد هستیم با این حال باید از سوی مؤسسین آموزشگاه ها درخواستی به ما یا مراجع مرتبط ارائه شود تا با رایزنی با تامین اجتماعی و در صورت رضایت مربیان تعلیم رانندگی برای کسر ماهیانه از حقوقشان برای پوشش بیمه‌ای اقدامات لازم انجام شود.

کد خبر 4431524

منبع: مهر

کلیدواژه: پلیس راهنمایی و رانندگی گواهینامه رانندگی کرمانشاه اربعین ۹۷ اربعین 97 کرمانشاه اربعین حسینی خبرگزاری مهر بوشهر گرگان مشهد یاسوج شیراز خرم آباد شهرکرد سنندج بارش باران خطبه های نماز جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۸۶۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست ویژه مقام ارشد نظامی از اساتید ارتش

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، امیر دریادار حبیب‌الله سیاری روز دوشنبه در همایش تجلیل از برترین اساتید و مربیان ارتش جمهوری اسلامی ایران که در سالن کوثر سازمان عقیدتی ارتش برگزار شد، با بیان اینکه اهمیت نیروی انسانی در همه سازمان‌ها مشخص است، اظهار داشت: پیش‌تر گفته می‌شد نیروی انسانی اما امروز از آن به عنوان سرمایه انسانی یاد می‌شود که باید آموزش دیده و با مهارت باشد.

بنابر روایت ایرنا، معاون هماهنگ‌کننده و رئیس ستاد کل ارتش افزود: آنچه در دنیای امروز موجب بالندگی سازمان‌ها می‌شود سرمایه انسانی آن‌هاست و اگر نیروی انسانی بالنده، کیفی و سرافراز در سازمان وجود نداشته باشد، مسیر سازمان به طور قطع معکوس می شود و رشد نمی‌کند.

وی ادامه داد: باید به تربیت و آموزش آینده سازان در ارتش توجه کنیم که مطابق فرمایشات رهبر معظم انقلاب باید اولویت اول فرماندهان باشد و از موضوعاتی است که باید همیشه در دستور کار ما قرار داشته باشد.

دریادار سیاری با بیان اینکه جایگاه تربیت و آموزش یک جایگاه بسیار والا است، تاکید کرد: مربیان و اساتید با از خود گذشتگی، ایثار و تلاش موجب تربیت نیروی انسانی با کیفیت می‌شوند.

وی افزود: مربیان و اساتید همه کسانی که امروز توسط مربیان تربیت شده و آموزش می‌بینند آینده سازان ارتش هستند بنابراین جایگاه اساتید و مربیان در ارتش جمهوری اسلامی ایران یک جایگاه والا و ارزشمند است که باید به آن توجه خاصی داشت.

معاون هماهنگ کننده و رئیس ستاد کل ارتش با بیان اینکه تهدیدات آینده متفاوت هستند، گفت: اساتید باید توجه کنند دانشجویان خود را به گونه‌ای آموزش دهند که برای مقابله با تهدیدات آینده آمادگی داشته باشند. اگر نگاه به آینده وجود نداشته باشد، تربیت و آموزش دچار روزمرگی می شود.

دریادار سیاری بیان داشت: محیط، فناوری‌ها، سلاح و تجهیزات آینده در حال تغییر است و هر جنگی که امروز اتفاق می‌افتد در مقایسه با جنگ‌های گذشته حاوی تغییراتی است. به همین دلیل باید با توجه به تهدیدات در آینده دانشجویان را تربیت کنیم.

وی ضمن تاکید بر لزوم عدم دچار شدن به غافلگیری فناورانه در جنگ‌ها، تاکید کرد: ما باید همگام با فناوری‌ها آموزش دهیم و به پیش برویم.

معاون هماهنگ کننده و رئیس ستاد کل ارتش ادامه داد: اقدامات خانواده تربیت و آموزش ارتش، بسیار ارزشمند است که نمونه آن برگزاری نخستین نمایشگاه تربیت آموزش در سال گذشته است و دستاوردهای نمایشگاه به گونه‌ای بود که دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از این دستاوردها استقبال کرد و خواستار اجرای آن در این نهاد شد.

دریادار سیاری گفت: همه دانشجویانی که در مراکز آموزشی ارتش جمهوری اسلامی ایران تحصیل می‌کنند باید بتوانند نیازهای جنگ آینده را تامین کنند.

وی ادامه داد: اساتید و مربیان باید به زیرساخت‌های آموزشی توجه و به مرور زمان در راستای نوسازی و بهسازی مرکز آموزشی حرکت کنند. در انتخاب اساتید، مربیان و فرماندهان مراکز آموزش دقت شود تا بهترین افراد انتخاب شوند و دانشجویان را به بهترین نحو آموزش دهند.

دریادار سیاری بر لزوم نظارت مستمر بر آموزش‌ها تاکید کرد و گفت: همه مربیان و اساتید دقت و تلاش کنند تا دچار خواب حرفه‌ای نشوند، خواب حرفه‌ای به این معناست که گاهی به علت انجام بسیار زیاد یک کار تصور می‌کنیم که در حد اعلای آن کار قرار داریم و برتر از ما وجود ندارد.

وی افزود: هنگامی که به این حالت رسیدیم یعنی دیگر به پژوهش، مطالعه و به روز شدن کاری نداریم و فکر می‌کنیم نسبت به همه مطالب اشراف داریم، آنگاه دچار روزمرگی می‌شویم که آفت مدیریت و فرماندهی است.

معاون هماهنگ کننده و رئیس ستاد کل ارتش با بیان اینکه اگر دچار روزمرگی در حوزه تربیت و آموزش شویم و به روز نشویم و نسبت به فناوری‌ها و تجهیزات روز تسلط نداشتیم، افزود: این زمان است که دچار روزمرگی و خواب حرفه‌ای می شویم و خواب حرفه‌ای بزرگترین آسیبی است که در حوزه تربیت و آموزش بر یک استاد و مربی غلبه پیدا می‌کند.

دریادار سیاری در پایان گفت: استاد و مربی باید هنگام مراجعه به هر کلاس به روز باشد چون فناوری و علم در حال تغییر بوده و دانشجوی تحت آموزش نیز با روز گذشته متفاوت است.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903371

دیگر خبرها

  • تغییر سلیقه‌ای فرمول محاسبه حقوق رانندگان آژانس شهرداری قزوین
  • درخواست ویژه مقام ارشد نظامی از اساتید ارتش
  • نگاه به آینده باید در تربیت و آموزش ارتش وجود داشته باشد
  • دریادار سیاری: اگر نگاه به آینده نباشد، آموزش دچار روزمرگی می‌شود
  • یک افسر روسی، مسئول آموزش رانندگان در تهران قدیم!
  • آموختن اتول‌رانی زیر تابلو پرستو | مسئول آموزش رانندگان یک افسر روسی بود
  • مهلت ثبت نام نخستین المپیاد آموزش هنر یزد تمدید شد
  • معلم‌محوری از ویژگی‌های اصلی سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش است
  • ۲.۶ میلیون نفرساعت آموزش در آموزشگاه‌های آزاد فنی‌وحرفه‌ای قم ارائه شد
  • تمدید مهلت ثبت نام نخستین المپیاد آموزش هنر یزد