Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران جوان، سفیر افغانستان در پاکستان اذعان کرد: طالبان و دولت افغانستان تنها تعیین کننده معادلات جنگ و صلح در این کشور نیستند، بلکه شماری از کشورهای منطقه و قدرت‌های بین‌المللی نیز در این موضوع نقش دارند.

«عمرزاخیلوال» نماینده ویژه اشرف غنی در امور پاکستان تصریح کرد: شماری از کشورهای منطقه و قدرت‌های بین‌المللی در ادامه و یا پایان جنگ در افغانستان نقش انکار ناپذیری دارند، به همین دلیل روند صلح افغانستان بسیار پیچیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سفیر افغانستان در پاکستان افزود، برای مذاکراتی موثر در روند صلح باید بین منافع کشورهایی که در معادلات جنگ و صلح افغانستان نقش دارند، هماهنگی ایجاد کرد که این امری بسیار دشوار است.

نماینده اشرف غنی گفت: در حال حاضر تماس‌های بین دولت افغانستان و طالبان وجود دارد و حتی دو طرف به صورت غیر رسمی صحبت کردند اما نمی توان از آن به عنوان مذاکره و یا گفت‌وگو یاد کرد.

در چند روز گذشته تلاش‌ها برای آغاز مذاکرات صلح با گروه طالبان افزایش یافته و اخیرا اعضای دفتر سیاسی طالبان درباره خروج نیروهای خارجی با «زلمی‌ خلیل زاد» نماینده آمریکا گفت‌وگو کردند.

این در حالی است که از نظر شماری از کارشناسان استراتژی جنگی آمریکا در افغانستان شکست خورده است و واشنگتن راهی جز مذاکره با مخالفان مسلح دولت در افغانستان ندارد.

به نوشته تسنیم، نماینده ویژه اشرف غنی درباره نقش پاکستان در روند صلح افغانستان نیز اظهار داشت که در چند سال اخیر همواره با رهبران نظامی و سیاسی پاکستان دیدار و گفت‌وگو کرده است تا به آنها درباره منافع همکاری با افغانستان توضیح دهد.

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: افغانستان طالبان پاکستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۸۶۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اخراج پناهجویان قانونی روابط کابل اسلام آباد را بهم خواهد زد

محمدعلی سیف سخنگوی ایالت خیبرپختونخواه پاکستان با اشاره به آغاز روند اخراج جمعی افغان‌های دارای مدرک قانونی در این کشور تصریح کرد اتباع افغانستان که به طور قانونی در پاکستان زندگی می‌کنند نباید آزار یا اخراج شوند.

وی همچنین در ادامه هشدار داد هر اقدامی در این زمینه می‌تواند روابط بین پاکستان و افغانستان را تیره کند.

دولت فدرال پاکستان مرحله دوم اخراج پناهجویان افغانستان از این کشور را از دوشنبه (27 فروردین) آغاز کرده است؛ در این روند قرار است افغان‌های دارنده کارت‌های اقامتی (ای‌سی‌سی/کارت شهروندی افغانستان) شناسایی و اخراج شوند.

سخنگوی دولت محلی خیبرپختونخواه گفت همه پناهجویان غیرقانونی افغانستانی‌ در این ایالت پیش از این به کشورشان بازگردانده شده‌اند و در حال حاضر هیچ اقدامی علیه اتباع افغانستانی‌ دارای مدارک اقامتی قانونی در جریان نیست.

سیف افزود تنها افغان‌هایی که در این ایالت باقی مانده‌اند، بر اساس قوانین پاکستان و قطعنامه‌های بین‌المللی نهادهایی مانند کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان، کارت شهروندی افغانستان را در اختیار دارند.

وی تصریح کرد: دولت فدرال فقط موظف کرده است تا تعداد افغان‌های قانونی در ایالت خیبرپختونخواه را بررسی کنیم و در نهایت بررسی‌ها نشان داد که 359 هزار اتباع قانونی در این ایالت زندگی می‌کنند.

این عضو ارشد تحریک انصاف تصریح کرد: اگر به ما دستور داده شود که آنها (افغان‌های قانونی) را اخراج کنیم، با مقامات صحبت خواهیم کرد. اخراج افغان‌های غیرقانونی موجه بود اما ما نمی‌توانیم افغان‌هایی که به‌طور قانونی اینجا زندگی می‌کنند را مورد آزار و اذیت قرار دهیم.

سیف همچنین هشدار داد هر گونه اقدام علیه افغان‌های قانونی سبب برانگیختن نفرت، سوء تفاهم و بی‌اعتمادی بین ما و افغانستان خواهد شد.

سخنگوی دولت محلی خیبرپختونخوا پیش از این نیز تصریح کرده بود هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان دهد پناهجویان افغانستانی که با مدارک اقامتی در این ایالت زندگی می‌کنند، در رویدادهای امنیتی پاکستان دخیل بوده‌‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • طالبان: تلاش کابل-مسکو می‌تواند جلوی تهدیدات را بگیرد
  • روسیه: نشست درباره افغانستان باید در هماهنگی با کابل باشد
  • روسیه از واگذاری کرسی نمایندگی افغانستان در سازمان ملل به طالبان حمایت می‌کند
  • چرا نماینده طالبان برای مذاکره درباره حقابه هیرمند به ایران نیامد؟ + جزئیات
  • بهادری جهرمی: تعیین تکلیف صدور مجوزهای کسب و کار با هیئت مقررات می‌باشد
  • اخراج پناهجویان قانونی روابط کابل اسلام آباد را بهم خواهد زد
  • تعیین سفیر جدید طالبان در تاشکند
  • تعیین تکلیف خط لوله گازی آی‌پی در سفر رئیسی به پاکستان حائز اهمیت است
  • تعیین تکلیف خط لوله گازی آی‌پی در سفر رئیس‌جمهوری حائز اهمیت است
  • تعیین سفیر جدید طالبان در ازبکستان