Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از اصفهان، علیرضا یوسفی، در آیین افتتاحیه نخستین جشنواره ملی فیلم « مهر سلامت » که شامگاه دوشنبه در تالار سوره اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: هدف غایی کار هنرمند در حوزه خیرین سلامت، باید همگانی کردن کار خیر نیکوکاری و تولید انبوه کارهای خیر باشد. این معنای اصلی اجتماعی سازی کار خیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جامعه‌ای که بیشترین کارهای خیر در آن انجام شود، یک جامعه توسعه یافته اخلاقی تلقی می‌شود.
وی تاکید کرد: هنرمند اصیل به خلق صحنه‌هایی نائل می‌شود که خیر و مهر و محبت را در عواطف مردم برانگیزد و در سازگاری با نهاد زیباپرست انسانی، این امور را در تعقل انسانی نیز بپروراند. کار بزرگ هنر و هنرمند این است که در باور عمومی این فرهنگ و توسعه را ترویج کند که همه می‌توانند کار خیر انجام دهند، مهر بورزند و محبت کنند و از این مسیر به توسعه و تعالی شخصیتی برسند. هر چیز ارزشمندی از مال گرفته تا وقت و اندیشه می‌تواند در مسیر توسعه مهر و محبت قرار گیرد .
معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ادامه داد: کار هنرمند و کار هنری باید شناسایی انواع تجربه‌های خیر اندیشی و نیکوکاری و به اشتراک گذاشتن این تجربه‌ها با عموم مردم باشد. هنر باید این مفهوم متعالی را به تصویر بکشد که معیار ارزشمندی کار خیر به اندازه اقتصادی آن نیست، بلکه به استمرار، تداوم و کثرت نیت و اعمال خیر است.
یوسفی همچنین افزود: هنر باید کلیشه‌های سنتی کار خیر را بشکند و تنوع متکثری از کارهای خیر را در معرض انتخاب مردم قرار دهد و لذت نیکوکاری را در تجربه اجتماع نهادینه کند، این تلفیق در جشنواره مهر سلامت قصد شده است و امیدواریم این جشنواره یک گام بزرگ در راستای این هدف باشد و جامعه ما از ثمرات و لذات آن بهره مند شود.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: کار خیر خیرین جامعه هنرمند هنر جشنواره مهر سلامت علیرضا یوسفی معاون دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۸۶۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی حافظان و قاریان در ترویج رفتارهای قرآنی اثرگذار است

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل زارعی کوشا ظهر پنج شنبه به همراه فرماندار سنندج و مدیرکل بهزیستی استان با حضور در منزل کیوان جعفری ضمن دیدار با این حافظ توانخواه سنندجی به گفت‌وگوی صمیمی با وی پرداخت.

در این دیدار استاندار کردستان معرفی حافظان قرآن به عنوان الگو در ترویج و توسعه فرهنگ قرآنی را اثرگذار دانست و اظهار کرد: اگر در جامعه به قرآن توجه جدی شود، شاهد کمترین مسائل و مشکلات اجتماعی و فرهنگی خواهیم بود.

زارعی کوشا به نقش آموزه‌های قرآنی در کاهش آسیب‌های اجتماعی گریزی زد و گفت: از آن جایی که قرآن در جامعه نقش بازدارندگی ایفا می‌کند با روی آوردن به کلام الهی می‌توان تمام مشکلات جامعه را حل کرد.

وی با اشاره به اینکه فضای قرآنی نباید از جامعه جدا و دور شود، افزود: اگر روحیه فهم آیات قرآن در زندگی انسان ورود پیدا کند و گسترش یابد بسیاری از معضلات خود به خود کاهش می‌یابد.

استاندار کردستان در پایان این دیدار ضمن تشویق و ترغیب این جوان توانمند در زمینه قرآنی، به کیوان جعفری قول مساعد داد از هیچ حمایت و کوششی جهت هموار کردن مسیر زندگی برای توسعه قرآنی این حافظ توانخواه، از لحاظ مادی و معنوی کوتاهی نخواهد کرد.

گفتنی است؛ کیوان جعفری، ۳۲ ساله ساکن سنندج معلول ذهنی و حرکتی و حافظ قرآن این روزها به واسطه امتیاز منحصربه‌فردی که دارد مورد توجه جامعه قرآنی، استاندار کردستان و دیگر مسئولین قرار گرفت.

کیوان که دنیا را از پس آیات نورانی قرآن می‌بیند با زبان بی‌زبانی ما را به حرکت در مسیر قرآن تشویق کرده و یادآور می‌شود برای اشاعه فرهنگ قرآن در جامعه هیچ عذر و بهانه‌ای قابل قبول نیست و باید با قدرت و انگیزه پیش رفت.

کد خبر 6088553

دیگر خبرها

  • تأکید بر حفظ فرهنگ ایرانی اسلامی و ترویج  فرهنگ حجاب و عفاف در مهاباد
  • معرفی حافظان و قاریان در ترویج رفتارهای قرآنی اثرگذار است
  • همایش جمعیت خدمت رسانی فاطمی‌ها برگزار شد
  • پینوکیویی که کارآفرین است
  • ورزش باستانی بین آحاد جامعه ترویج شود
  • باید بتوانیم هنرمندانه آرمان شهدا را در جامعه ترویج دهیم
  • مسئولان در امر حجاب وظیفه حاکمیتی، اخلاقی و اجتماعی دارند
  • تاثیر تحولات جامعه بر میزان توسعه کشور
  • با کالاف دیوتی موبایل استعدادتان را به چالش بکشید و بهترین شکل خودتان را نشان دهید!
  • لزوم توسعه تعاونی‌ها و ترویج فرهنگ کار در ایلام