Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرناپلاس- رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب می‎گوید ما نباید مطابق الگو‌های لیبرال غربی و شرقی پیش برویم و بنابراین همه قوانین و مقرارت ما باید مطابق الگوی ایرانی اسلامی بررسی شوند.

رهبر معظم انقلاب به‎دنبال تدوین الگوی پایه اسلامی ایرانی پیشرفت، همه دستگاه‎ها، مراکز علمی، نخبگان و صاحب‎نظران را به بررسی عمیق ابعاد مختلف سند تدوین شده و ارائه نظرات مشورتی فراخواندند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایشان همچنین مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت را موظف کردند که با مشورت مراجع مندرج در ابلاغ، نظرات و پیشنهادهای تکمیلی را دقیقاً بررسی و بهره‎برداری کند و نسخه ارتقا یافته این الگو را حداکثر ظرف مدل دو سال آینده برای تصویب ابلاغ نمایند، به این شکل که از ابتدای قرن پانزدهم هجری شمسی اجرای این الگو با سرعت مطلوب آغاز شود و امور کشور بر مدار آن قرار گیرد.

این فراخوان به مجمع تشخیص مصلحت نظام، مجلس شورای اسلامی، شورای عالی امنیت ملی، شورای عالی انقلاب فرهنگی، شورای عالی فضای مجازی، دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه، صاحب‌نظران، مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت و صداوسیما و دستگاه‌های تبلیغی و اطلاع‌رسانی رسمی کشور ابلاغ شده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب، رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب در این باره به ایرناپلاس می‎گوید: بعد از انقلاب اسلامی، ما روی اسلامی و ایرانی بودن تأکید داشته‎ایم که هردو بسیار ارزشمندند. اما تا به‎حال به این موارد به‎صورت فردی، سلیقه‎ای و موردی عمل شده است.

نواب همچنین عنوان می‎کند: پس از گذشت چهل سال از انقلاب اسلامی، کم‌کم این موارد الگو، سیستم و نظام پیدا کردند، اما این الگو‎ها مدون، هماهنگ و ناظر به‎قوانین نبود.

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب درباره فراخوان رهبری برای الگو‎های اسلامی ایرانی تصریح می‎کند: بنابراین رهبری دستور عمل به الگوی اسلامی-ایرانی را اعلام کردند و فرمودند که همه دستگاه‎های تقنینی و اجرایی مانند مجمع تشخیص مصلحت نظام، مجلس شورای اسلامی، شورای انقلاب فرهنگی و امنیت ملی و... باید قوانین و مقررات را ناظر به این الگوی ایرانی-اسلامی تصویب کنند.

او ادامه داد: الگوی مدون ایرانی اسلامی آماده شده است که همه باید مطابق آن پیش بروند و انجام این کار ضروری است چراکه هر کشوری باید مطابق الگوی خودش پیش برود.

نواب همچنین معتقد است که ما نباید با الگوهای لیبرال غربی و شرقی پیش برویم و باید الگوی ایرانی اسلامی خودمان را داشته باشیم که البته این الگو نیز تنظیم شده است.

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب درباره روند اجرایی این الگوی ایرانی اسلامی توضیح می‎دهد: همه کسانی که می‎خواهند قانونمند عمل کنند باید ناظر بر این الگو قوانین را بررسی کنند. همچنین مسئولان مربوطه تا سال 1400 فرصت دارند اشکالات، نواقص، نظرات و آسیب‎های این الگو را بررسی کنند تا این الگو از سال 1400 مبنای عمل قرار گیرد.

**اداره کل اخبار چندرسانه‌ای**ایرناپلاس**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیاسی ایرناپلاس دانشگاه ادیان و مذاهب الگوی اسلامی ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۸۶۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید بر توجه به معماری اسلامی ایرانی در ساخت و سازهای جدید

به گزارش حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب، آیت الله علیرضا اعرافی، در دیدار اعضای شورای اسلامی شهر قم گفت: جا دارد از تلاش‌ها و اقدامات در شهرداری و شورای اسلامی شهر باوجود اختلاف سلایقی که هست، تشکر و قدردانی کنیم، آنچه در مدیریت شهری اهمیت دارد راه و رسم تعامل، همدلی و همراهی برای خدمت هر چه بیشتر به مردم است. البته نقدهایی وجود دارد، لذا باید ارزیابی جامع داشته باشیم.

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه با اشاره به اهمیت توجه به معماری اسلامی ایرانی در ساخت و سازهای جدید افزود: شهر قم باید به عنوان الگوی شهرسازی معماری اسلامی و ایرانی در کشور مطرح شود و این در سایه یک کار و همت جمعی و خرد نخبگانی فنی و علمی میسر خواهد شد.

امام جمعه قم گفت: سبک شهرسازی و معماری روی فرهنگ و آداب هر منطقه‌ای اثر می‌گذارد، شهر قم به عنوان ام القرای جهان اسلام باید در این سبک معماری اسلامی در کشور پیشتاز باشد و این در سایه یک مهندسی و معماری قوی همراه با روح سرشار معنوی و اندیشه معرفتی و اسلامی صورت خواهد پذیرفت، اما در حال حاضر این خلاء وجود دارد و چنین اراده قوی در ساخت و سازهای جدید وجود ندارد.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به فرهنگ و پیوست فرهنگی نهادها و سازمان‌ها اشاره و بیان کرد: هر دستگاه و نهادی که ارتباط و تعامل بیشتری با مردم و آحاد جامعه دارد باید دارای یک پیوست فرهنگی و معرفتی باشد؛ اگر خدمت توأم با فرهنگ و اخلاق همراه باشد، ارزش بیشتری دارد.

آیت الله اعرافی، رودخانه قم را نَفَس شهر توصیف و تصریح کرد: بستر رودخانه را باز بگذارید. هسته مرکزی شهر یعنی حرم، بازار، فیضیه و مسجد اعظم تاریخچه قم و اهالی قم است، مدیریت شهری علی رغم تمام تلاش‌هایی که داشته نسبت به تسهیل رفت وآمد زائران و مجاوران شهر کریمه اهل بیت (ع) در هسته مرکزی شهر، کاری از پیش نبرده و شیوه را اصلاح نکرده است.

مدیر حوزه‌های علمیه عنوان کرد: امروز تردد طلاب و اساتید به مدارس علمیه و به ویژه مدرسه فیضیه در هسته مرکزی شهر سه راه بازار، شیخان، حرم مطهر، مدرسه فیضیه با دشواری‌های همراه است، زائران دسترسی مناسبی به اطراف حرم و محیط پیرامونی آن ندارد که ان شاءالله به این نکته توجه شود.

در ابتدای این نشست، محرری، صابری، ملایی از اعضای شورای شهر قم نکاتی را مطرح کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رعایت قوانین و حفظ کیان شورا سرلوحه اقدامات شهردار باشد
  • تذکر رییس شورا به کیانی ؛ رعایت قوانین و حفظ کیان شورا باید سرلوحه کار شهردار کرج باشد
  • امروزه به الگوی شادی متناسب با مبانی خود رسیده‌ایم/ با تصویب شورا، سازمان گردشگری شهرداری تهران تشکیل خواهد شد
  • تاکید بر توجه به معماری اسلامی ایرانی در ساخت و سازهای جدید
  • مخالفت مجلس با بررسی طرح نظام قانون‌گذاری طبق اصل ۸۵ قانون اساسی
  • مخالفت مجلس با بررسی طرح نظام قانونگذاری طبق اصل ۸۵ قانون اساسی
  • رای منفی مجلس به بررسی طرح نظام قانون‌گذاری طبق اصل ۸۵ قانون اساسی
  • مخالفت مجلس با بررسی طرح نظام قانونگذاری طبق اصل ۸۵
  • مجلس با بررسی «طرح نظام قانون‌گذاری» طبق اصل ۸۵ مخالفت کرد
  • کامرانی‌فر، ناظر نیمه نهایی ای‌اف‌سی کاپ شد