Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا؛ هیاتی از مجلس شورای اسلامی ایران به ریاست فاطمه حسینی که به ژنو رفته است تا در صد و سی و نهمین اجلاسیه بین‌المجالس شرکت کند در حاشیه این اجلاسیه با هیات پارلمانی عراق که ریاست آنرا حسن الکعبی، معاون اول رئیس پارلمان عراق بر عهده دارد دیدار و گفت‌وگو کردند.

در این دیدار حسن الکعبی و هیات همراه بار دیگر هر نوع تحریم آمریکا علیه ملت ایران را محکوم کردو افزود: ما مخالف سیاست گرسنه کردن ملت‌ها هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اول محمد الحلبوسی با تاکید بر ضرورت فعال کردن کمیته های دوستی پارلمان های ایران و عراق که به سود دو ملت در رابطه با مسائلی همچون آب، برق و گسترش فعالیت های اقتصادی میان دو کشور بحث و گفتگو کرد.

از سوی دیگر ، خانم فاطمه حسینی و هیات همراه با تشویق هیات عراقی برای تشکیل ریاست های عراق و مکلف کردن نخست وزیر برای تشکیل دولت تاکید کردند: ایران خواستار افزایش همکاری در زمینه های مختلف از جمله تبادل تجاری، اقتصادی و امنیتی در مقابله با تروریسم است.

هیات ایرانی در ادامه تاکید کرد: ما به عنوان دو ملت برادر که روابط تاریخی باهم داریم نباید اجازه دهیم که توطئه های آمریکایی- صهیونیستی بین ما تفرقه بیندازد و بسوی پیشرفت و گسترش ثبات حرکت کنیم.

روابط عمومی مجلس شورای اسلامی پیش از این اعلام کرد که  یکصد و سی و نهم نشست اتحادیه بین‌المجالس، ۲۲ تا ۲۶ مهر ماه با شعار «رهبری پارلمان‌ها در ارتقاء صلح و توسعه در عصر نوآوری و تغییرات فناوری» در ژنو برگزار می‌شود.

نمایندگان اعزامی علاوه بر شرکت در مجمع عمومی و شورای بین‌المجالس، در کمیته‌های دائمی صلح و امنیت بین‌الملل، توسعه پایدار و تجارت، دموکراسی و حقوق بشر، امور سازمان ملل، نشست زنان، نشست جوانان، نشست گروه آسیا – پاسفیک و پنل‌های تخصصی حضور خواهند یافت.

هیات اعزامی مجلس ایران شامل سیده فاطمه حسینی (سرپرست هیات)، پروانه مافی، کاظم جلالی، علی اصغر یوسف‌نژاد، سید مصطفی ذوالقدر، محمد باسط درازهی، علی نجفی خوشرودی و اسفندیار اختیاری است.

در مجمع نمایندگان زن اتحادیه بین المجالس جهانی IPU، سیده فاطمه حسینی با اکثریت آرا بعنوان عضو هیات رئیسه این مجمع به نمایندگی از مجالس کشورهای گروه آسیا پاسفیک انتخاب شد.

علی نجفی خشرودی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به حضور در نشست اتحادیه بین‌المجالس جهانی گفت: اجلاس جهانی اتحادیه بین‌المجالس (IPU) در ژنو سوئیس با شعار رهبری پارلمان‌ها در ارتقای صلح و توسعه در عصر نوآوری و تغییرات فناوری از روز یکشنبه (۲۲ مهرماه) آغاز شده است.

وی با اشاره به حضور در گروه آسیا - پاسیفیک اظهار کرد: در این نشست حدود ۱۰۰۰ نماینده مجلس از سراسر جهان و بیش از ۵۰ نماینده از روسای مجالس کشورهای مختلف حضور داشتند، لذا مهم‌ترین اهداف ما در رایزنی‌های حین این اجلاس تاکید بر چندجانبه‌گرایی در مقابل یک جانبه‌گرایی است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران ایران و عراق عراق مجلس شورای اسلامی آسیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۸۶۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

السودانی: امنیت ترکیه و عراق به هم گره خورده است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، «محمد شیاع السودانی» نخست‌وزیر عراق و «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه در نشست خبری مشترک دیدگاه‌ها و مواضع خود در قبال منطقه و همچنین طرف مقابل را مطرح کردند.

السودانی در این نشست خبری گفت: امنیت ترکیه و عراق از یکدیگر جدا نیست و بخشی از امنیت منطقه به شمار می‌آید. تنش در روابط میان عراق و ترکیه در خصوص حق‌آبه به نفع هیچ‌کس نیست.

وی افزود: منطقه به شدت به عوامل ثبات نیازمند است. ما به هیچ قدرتی اجازه استفاده از خاک عراق برای حمله به کشورهای همسایه را نمی‌دهیم و به این موضوع پایبند هستیم.

السودانی ادامه داد: منطقه دوره حساس و خطرناکی را به دلیل تجاوز اسراییل به غزه پشت سر می‌گذارد. اهانت به مقدسات و کشتار ملت فلسطین از عوامل تداوم درگیری در منطقه است. ما خواهان آتش‌بس در غزه و ورود کمک‌ها به این باریکه هستیم.

اردوغان نیز در این نشست خبری گفت: عراق کشورهمسایه ماست و پیوندهایی تاریخی و فرهنگی ما و این کشور را به هم مرتبط کرده است. ما قصد داریم این روابط را به گونه‌ای محکم کنیم که حقوق همسایه ما را تضمین کند.

وی تاکید کرد: ما بر تشکیل کمیته‌های مشترک در زمینه امنیت، مبارزه با تروریسم، حمل و نقل، محیطزیست، آب، بهداشت و آموزش توافق کردیم. توافق‌نامه‌هایی که امروز با عراق امضا کردیم نقطه عطفی در روابط میان دو کشور خواهد بود. ما اقدامات ممکن مشترک در خصوص حزب کارگران کردستان را مورد بررسی قرار دادیم.

اردوغان ادامه داد: تحول‌ها میان اسراییل و ایران خطر گسترش جنگ را افزایش می‌دهد و نگاه‌ها را از رخ‌دادهای غزه دور می‌کند. برپایی کشور فلسطین کلید صلح در خاورمیانه است. ما بیش‌ترین تلاش را برای توقف جنایت‌ها در غزه به خرج خواهیم داد.

کد خبر 6085781

دیگر خبرها

  • رئیس جدید هیات کشتی شهرستان گرگان معرفی شد
  • نشست هیات اندیشه ورزی اتباع استان گلستان
  • حضور نخبگان در لایه‌های حکمرانی
  • اخراج پناهجویان از انگلیس به رواندا تا چند هفته دیگر آغاز می‌شود
  • السودانی: امنیت ترکیه و عراق به هم گره خورده است
  • نشست رسمی وزرای کشور ایران و پاکستان در اسلام‌آباد
  • نشست جبهه مردمی ایران قوی با نامزد‌های دور دوم انتخابات برگزار شد
  • هم‌اندیشی مدیران هیأت‌های رزمندگان اسلام در مشهد مقدس
  • پر رنگ شدن ارتباط مستمر اتاق بازرگانی با دانشگاهیان و اعضای هیات علمی
  • تمجید سران عشایر مختلف عراق از عملیات وعده صادق