Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاطمه آلیا نماینده سابق مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر، پیرامون احتمال معرفی محمد شریعتمداری بعنوان وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از سوی رئیس جمهور به مجلس با تاکید بر اینکه یکی از ارکان و عناصر اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران جایگاه مجلس است، اظهار داشت: در هر مقطعی اگر مجلس در جایگاه خود قرار گرفته باشد، تصمیمات آن قطعا به نفع ملت خواهد بود؛ اما اگر بخشی از مجلس تحت تاثیر برخی القائات قرار بگیرند و بر اثر آن با طرحی یا موضوعی موافقت یا مخالفت کنند، قطعا هم نقش مجلس متزلزل خواهد شد و هم نتیجه به نفع مردم نخواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برخی از دولتمردان دندان مجلس را شمرده اند و بر این باورند که اگر در فضایی برخی منویات و خواسته‌های خود را مطرح کنند موفق خواهند شد و بر اساس آن زمینه سازی‌ها مقدماتی را طی می‌کنند و سپس آن موضوع را مطرح می کنند که در زمینه بررسی لایحه CFT هم آن را دیدیم.

نماینده پیشین مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با باین اینکه دولت روحانی در چندسال گذشته از خود ضعف مدیریتی نشان داده است، تصریح کرد: ضعف مدیریت در وزارت صنعت، معدن و تجارت مشخص است و این ضعف مدیریت موجب به وجود آمدن فسادهایی چون واردات خودروهای لوکس خارج از ضوابط و مشکلات بخش صنعت شد. این ضعف‌ها تاجایی عیان است که همین مجلس با وزن و ترکیب فعلی، از این وزیر راضی نیست و حتی وقتی موضوع سوال یا استیضاح مطرح می شود به مجلس بی اعتنایی می کند و حاضر نمی شود.

آلیا گفت: کمترین واکنش مجلس نسبت به وزیری که مجلس را قبول ندارد، ورود نکردن به بحث رای اعتماد به اوست. ارتباط مجلس و دولت باید بر اساس تعامل دو سویه باشد و دولت هم به این میزان که برخی از نمایندگان در خدمت دولت هستند، به جایگاه و شان مجلس احترام بگذارد. از طرفی این سوال مطرح است، کسی که در اداره وزارت صمت ناموفق بوده چگونه می‌تواند در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی که مسائل و گروه هدف آن با مشکلات بیشتری مواجه است، عملکرد موفقی داشته باشد.

وی با بیان اینکه روحانی بسیار مقید به وام‌داری به گروه‌ها و اشخاص مختلف است، خاطرنشان کرد: اگر به اندازه‌ای که به این افراد مقید هستند به ملت و قسم خود مقید بودند؛ عاقبت به خیری در انتظار آنها و ملت بود. نمونه آن آقای سیف است که درحالیکه رئیس دیوان محاسبات موضوع انفصال ایشان و ضربه‌ای که به وضعیت اقتصادی و ملت زدند را مطرح می کند، رئیس جمهور وی را به عنوان مشاور خود معرفی می کند.

نماینده پیشین مجلس با انتقاد از بکارگیری افراد برکنارشده از سوی مجلس در سمت‌های دیگر از سوی رئیس جمهور، عنوان کرد: نقطه مقابل صداقت، سیاسی کاری است؛ روحانی نمی‌خواهد حلقه بسته و باندی دور خود را حتی به قیمت پایمال شدن حقوق مردم برنجاند و نسبت به وابستگی به این حلقه و بخشی از جریان اصلاح طلبی حساس است.

آلیا در پایان با بیان اینکه رئیس جمهوری موفق است که به دنبال راهکارهایی برای تقویت پشتوانه مردمی باشد و برای یک رئیس جمهور مناسب نیست به دنبال جذب عده‌ای محدود باشد، تاکید کرد: رئیس جمهور فضای مجلس را با توجه به موافقت با لایحه CFT برای سیاسی کاری مناسب دیده است و می خواهد شریعتمداری را بعنوان وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی معرفی کند.

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۸۷۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واشنگتن پیشنهاد اخراج دفتر حماس از قطر را مطرح کرد

واشنگتن پست گزارش داد، آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده به محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، امیر قطر گفته است که اگر حماس به رد توافق آتش بس با اسرائیل ادامه دهد، قطر باید آن را اخراج کند. 

دفتر مرکزی رهبری سیاسی حماس از سال ۲۰۱۲ به درخواست ایالات متحده در قطر مستقر است.

به گفته یکی از دیپلمات‌های ناشناس که با این موضوع آشناست، قطر قبلاً به رهبری حماس گفته است که "در صورت نیاز به ترک، باید یک طرح پشتیبان برای اقامت طراحی کند. " با این حال، یکی دیگر از مقامات گفت که تحت فشار قرار دادن بازوی سیاسی حماس هیچ هدفی نخواهد داشت، زیرا "افراد تصمیم گیرنده در غزه هستند و برای آنها اهمیتی ندارد که دفتر سیاسی کجا واقع شده است. "

آمیچای شکلی، وزیر امور دیاسپورا اسرائیل (جامعه و مبارزه با یهودی ستیزی)، اخیرا مدعی شد: «پذیرش قطر به عنوان یک میانجی اشتباه بزرگی است، بلکه یک بازیکن و بخشی از حمله ۷ اکتبر است»، زیرا «قطر و ایران دشمن هستند». 

روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال هم اعلام کرد که جنبش حماس با حداقل دو کشور منطقه در مورد انتقال دفتر خود تماس گرفته است.

این روزنامه به نقل از منابع دیپلماتیک نوشت که اقدام حماس در نتیجه فشار میانجی گران مصر و قطر بر جنبش برای تسهیل شرایط مذاکرات با اسرائیل صورت گرفت. با این حال، قطر هفته گذشته اعلام کرد که دفتر سیاسی حماس تا زمانی که حضورش به نفع میانجی‌گری میان فلسطینی‌ها و اسرائیلی‌ها باشد، در دوحه باقی خواهد ماند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • محمد مهاجری : جناب آقای رئیسی! به‌قول حاج‌ حسین‌ آقای‌ شریعتمداری الان زنگ انشا نیست
  • درخواست پیگیری بازگشایی گذر مرزی پرسه‌سو در سفر رییس جمهور
  • ورامین از سیاسی کاری و جناح بازی خسته است/عقب ماندگی راجبران کنیم
  • بازی جدید قالیباف برای حفظ صندلی ریاست؛ تندرو‌ها شمشیر را از رو بسته‌اند
  • بازی جدید قالیباف برای حفظ صندلی ریاست /تندروها شمشیر را از رو بسته اند /وعده های عجیب کاندیداهای ریاست مجلس
  • معاون رئیس‌جمهور: امکان گزینش در دور دوم انتخابات مجلس آسان‌تر است
  • واشنگتن پیشنهاد اخراج دفتر حماس از قطر را مطرح کرد
  • یادواره ۲۴ شهید روحانی شهرستان‌های انار و رفسنجان برگزار شد
  • واکنش محمد مهاجری به دلایل رد صلاحیت روحانی
  • اعضای شبکه اجرای قانون اساسی در استان بوشهر، منصوب و معرفی شدند