Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام علم‌الهدي، نماينده ولي فقيه در استان خراسان رضوي، گفته است «من ضد هنر نيستم و اين را ثابت کرده‌ام»، اگرچه او نشانه‌هايي مبني بر اين اثبات ارائه نكرده است.

به گزارش شرق، او پيش از اين هم در گفت‌وگويي گفته بود: «در دوران جواني دنبال نوشتن بعضي پيس‌هاي تئاتر بودم»، ديروز هم گفته است: «فيلم مي‌بينم و اين جزء برنامه‌ مرتب بنده است، اما سينما نمي‌روم و فيلم را در منزل مي‌بينم».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگرچه او نگفته كه چه فيلم‌هايي مي‌بيند يا آخرين فيلمي كه ديده است چيست. با وجود این گويا آب علم‌الهدي و يكي از رشته‌هاي هنر يعني موسيقي و اجراي زنده آن يعني كنسرت در يك جوي نمي‌رود.

چون ديروز نیز همان سخنان پيش‌گفته را درباره موسيقي تكرار كرده است. سيداحمد علم‌الهدي با تأکيد بر اينکه بايد ‌هويت ‌شهر امام رضا (ع) ‌محفوظ بماند، اظهار كرد: اجراي برنامه‌هايي ‌با ‌هويت امام رضا(ع) در مشهد مقدس منافاتي ندارد، ‌اما برنامه‌هاي اباحي‌گري نبايد در مشهد مقدس اجرا شود. ‌

وي با بيان اينکه شادي حرام نيست، افزود: ‌حتما در شادي بايد فساد و فسق‌و‌فجور باشد؟ ما با فسق‌و‌فجور مخالف هستيم و نه با شادي.‌ کسي نمي‌تواند منکر معجزه هنر هفتم شود؛ موسيقي به‌عنوان يک هنر در استخدام ارزش‌هاي دين اثر بالايي دارد، اما با ابتذال مخالفيم. نماينده ولي فقيه در استان خراسان رضوي با ابراز اينکه‌ «از اصول خود دست برنمي‌دارم»، تأکيد کرد: بنده پاسبان حرم امام رضا (ع) هستم و از هيچ‌چيز هراس ندارم و نبايد اجازه دهم آنها با هويت مشهد بازي کنند.

نگاهي به مواضع پيشين امام جمع مشهد

مشکل امروز جوانان برگزاري کنسرت نيست
مسئله کنسرت، مسئله موسيقي نيست؛ درباره موسيقي مراجع فتوا داده‌اند و شما بر‌اساس فتواي مرجع خود حلال و حرامش را تشخيص مي‌دهيد. مشکل کنسرت، حواشي آن است.

بنده نه‌تنها با نقاره‌خانه امام رضا (ع) مخالفت ندارم، بلکه با 20 آموزشگاه بزرگ موسيقي که امروز در مشهد مشغول به فعاليت هستند هم مخالفت نکرده‌ام. بعضي آموزشگاه‌هاي موسيقي مشهد از آموزشگاه‌هاي تهران هم وسيع‌تر هستند. بنده با فسق‌و‌فجوري که در حاشيه کنسرت صورت مي‌گيرد و جرياني است که نسل جوان ما را به فساد مي‌کشاند، مخالفم.

جوان ما تشکيل خانواده نداده و درآمد ثابت ندارد و آيا واقعا با برگزاري کنسرت مشکلش حل است؟ اگر بناست يک جريان هنري در کشور به نام هنر موسيقي شکل بگيرد بايد برايش ساز و کاري تعبيه کنند که با ابتذال همراه نباشد و وضع فعلي با ابتذال همراه است.

من نگفتم اجراي کنسرت در مشهد حرام است... مشهد حرم امام رضا (علیه‌السلام) است... مجوز اجراي هر برنامه فرهنگي در حرم امام رضا (عليه‌السلام) بايد در شأن اين محل باشد... مجوز اجراي کنسرت بر عهده شوراي فرهنگ عمومي است و من در اين شورا هيچ‌کاره‌ام.... مسئولين جرئت ندارند بگويد تصويب نشد، مي‌گويند امام جمعه نگذاشت!

‌کنسرت در ايران با ابتذال همراه است و در مشهد بي‌حرمتي و جسارت به امام رضا (ع) است.

‌سخن از موسيقي مي‌شود مي‌گويند موسيقي مقامي و موسيقي ايراني، درحالي‌که موسيقي مقامي موسيقي‌اي بوده است که ناصرالدين‌شاه از شب تا صبح با ميگساري با آن سر مي‌کرده است و اين موسيقي که قبلا همه آن را حرام مي‌دانستند، حالا حلال شده است!

عده‌اي موسيقي ايراني را درست و موسيقي خارجي را باطل مي‌دانند، اين مسئله صحيح نيست، چراکه در برخي موارد موسيقي خارجي از بسياري از موسيقي‌هاي داخلي‌مان بهتر است.

بعضي از کنسرت‌ها بليت‌هايشان ٧٠‌ هزار تومان است و افرادي که اين بليت را خريداري مي‌کنند، يک اقليت هوس‌باز شهوت‌ران هستند و بايد گفت شما به‌عنوان کسي که مسئوليت در نظام داريد، مي‌خواهيد مسير را براي شهوت‌راني باز کنيد... .

دين حداقلي مربوط به ما نيست؛ براي مثال همه ديدند که در مشهد به‌خاطر لغو يک کنسرت جريانات و برنامه‌هاي زيادي ايجاد شد؛ بحث ما اين بود که موسيقي با کنسرت تفاوت دارد و نبايد در حريم حرم امام رضا مطرب‌بازي راه انداخت.

بنده حرفم اين است که اينجا حرم امام رضا (ع) است. در حرم امام رضا (ع) نبايد ابتذال اجرا شود. بنده با ابتذال در حرم امام رضا (ع) مخالفم. افرادي که با ما مخالفت مي‌کنند، يک عده موسيقي‌دان‌هايي هستند که اصل نقطه هدف ما را نمي‌دانند. وقتي مي‌آيند با ما صحبت مي‌کنند، خودشان قانع مي‌شوند و مي‌بينند حق با ماست. يک عده از مخالفان ما هم عده‌اي از جوان‌ها هستند.

بحث اين نيست که اينجا يک کنسرت يا دو کنسرت اجرا شود. بحث بازار کنسرت است. اين جريان قدرت و ثروت مي‌خواهد اينجا را تبديل به محل سرمايه‌گذاري براي تمام فعاليت‌هاي فسق‌و‌فجور کند، به‌خاطر اينکه فکر مي‌کند مشتري خود را اينجا دارد. ۳۲ ميليون آدم مي‌آيند اينجا که فراغت دارند به‌دنبال اين کارها بروند. چهار ميليون خارجي هم مي‌آيند که آنها هم همه‌گونه آمادگي را دارند. لذا تنها مسئله کنسرت نيست، اينها مسائل ديگري را مي‌خواهند اجرا کنند.

مي‌خواهند مراکز ابتذال و فسق‌و‌فجور راه بيندازند و بنده مخالفم.

هنر پرورش‌دهنده احساس است. کنسرت، هنر و موسيقي نيست، ابتذال است.

کنسرت ظلم به موسيقي است و اينکه يک خواننده بخواند و چند نوازنده بنوازند و پسران و دختران هيجاني شده و عربده‌کشي کنند و به‌دنبال آن فسادهاي زيادي ايجاد شود، ابتذال است.

کنار گنبد امام رضا نمي‌شود کنسرت برگزار شود، اين خلاف حيثيت و هويت اين شهر است، تو کنسرت مي‌خواهي مشهدي نباش، برو يک شهر ديگر زندگي کن. اگر يک آدمي مي‌خواهد در يک شهري زندگي کند، در عياشي‌‌هايش آزاد باشد، در عمليات فرهنگي‌‌اش آزاد باشد، در تفريح و خوش‌گذراني‌‌اش آزاد باشد، چرا يک شهر زيارتي را انتخاب کرده؟ اين شهر را انتخاب کرده که زوار اين شهر را بچاپد و همين‌‌جا عياشي کند؟

منبع: فرارو

کلیدواژه: علم الهدی کنسرت هنر مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۸۷۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علم الهدی: دشمنان اسلام چشم به ولایت معصوم دارند

نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: جامعه المصطفی بازوی صادرکننده گفتمان انقلاب اسلامی است، از این جهت تلاش مسوولان و طلاب این مجموعه آموزشی در تقابل مستقیم با اراده شیطانی استکبار قرار دارد و مورد عنایت خاص امام زمان (عج) خواهد بود.

به گزارش ایرنا، سید احمد علم الهدی روز چهارشنبه در دیدار با هیات علما و رؤسای مدارس علمیه هندوستان با جمعی از طلاب جامعة المصطفی خراسان افزود: جامعة المصطفی العالمیه یکی از شجره‌های طیبه‌ای است که به برکت انقلاب اسلامی شکل گرفت تا همراه با مبانی دینی و ارزش‌های تشیع، گفتمان انقلاب اسلامی نیز به کشور‌های عالم تسری پیدا کند، بنابراین نباید این مولود مبارک را صرفاً یک نمایندگی آموزشی و یک جریان تعلیمی دانست.

وی بیان کرد: امروزه نه فقط دوستان و دلسوزان بلکه حتی دشمنان اسلام نیز از مسائل سیاسی عبور کرده و چشم به ولایت معصوم دارند، این منطقی است که به برکت انقلاب اسلامی جهانی شد تا هرکس در هر گوشه از این عالم، چشم به ظهور داشته باشد و امام زمان (عج) را در کانون توجه و تحلیل خود قرار دهد.

 

نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه فرصت مدیریت مدارس و حوزه‌های علمیه در خطه‌ای همچون سرزمین هندوستان با گستره جمعیتی و فرصت‌های تبلیغی را غنیمت بدانید، افزود: همه این تلاش‌هایی که در عرصه تبلیغ دین در سرزمین هندوستان دارید، باید در استخدام پیروی از خط ولایت مداری امام زمان (عج) باشد.

وی گفت: اقتضای نوکری کردن در این آستان نیز به میدان‌داری در عرصه‌ای است که پرچم ولایت اهل‌بیت (ع) و معارف دینی را در عصر حاضر بلند کرده و اینجاست که اهمیت صیانت از انقلاب اسلامی موضوعیت پیدا می‌کند.

آیت الله علم‌الهدی اظهار کرد: بر طبق توصیف و تحلیل استادان برجسته، شیعه همچون پرنده‌ای با ۲ بال نهضت حسینی و قیام مهدوی است، بنابراین هرکس در جهت ترویج ارزش‌هایی مبتنی بر این اصول بکوشد، بیش از سایرین سربازی کرده و مورد عنایت امام زمان (عج) خواهد بود.

وی اظهار کرد: در موقعیتی که شما قرار دارید، هر مدرسه علمیه به مثابه اردوگاه بقیة الله (عج) است، بنابراین طوری عمل کنید که گویا از طرف امام زمان (عج) به این مسئولیت منصوب شده‌اید.

امام جمعه مشهد گفت: اگر امروز طلبه از فقه و اصول و کلام بهره‌مند باشد و سطوح عالی حوزه را یکی پس از دیگری پشت سر بگذارد، اما از بینش سیاسی و تقید به انقلاب اسلامی بی‌بهره باشد، تلاش و مجاهدت او برای کسب علوم حوزوی راه به جایی نخواهد برد.

جامعة المصطفی العالمیة، نهاد علمی و بین‌المللی با هویت حوزوی است که با هدف گسترش علوم اسلامی و تربیت طلاب غیر ایرانی تشکیل شده است.

دیگر خبرها

  • انتقاد تند علم الهدی از تلاش برای بازگرداندن خواننده ها و هنرمندان خارج نشین به ایران /بخاطر جذب حداکثری باید عناصر ناپاک و ضدانقلاب به کشور برگردند؟
  • بشنوید// راه‌های نفوذ شیطان به خودتان را ببندید
  • فیلمی از سورپرایز جالب مردم در کنسرت توسط گرشا رضایی
  • نشست ماهانه هنرمندان موسیقی با اجرای ۵ کنسرت
  • علم الهدی: دشمنان اسلام چشم به ولایت معصوم دارند
  • برگزاری پنج کنسرت در نشست ماهانه هنرمندان موسیقی
  • آغاز فعالیت‌های ارکستر نوای آفتاب در سال ۱۴۰۳/ نخستین کنسرت با موسیقی بدون کلام
  • موسیقی ایران به پاپ منحصر شده است/ تاریخ انقضای موسیقی‌های بی سر و ته تمام می‌شود
  • متاسفانه موسیقی ایران به پاپ منحصر شده است/ تاریخ انقضای موسیقی‌های بی سر و ته تمام می‌شود
  • چرا دانلود غیرقانونی آهنگ را دوست داریم؟