Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی از تکمیل و افتتاح ۶۰ مرکز جامع سلامت دردانشگاه علوم پزشکی شیراز تا پایان بهمن ماه  امسال خبر داد. ۲۴ مهر ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۰ استانها فارس نظرات

عبدالرسول همتی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شیراز، اظهار داشت: از تعداد 302 مرکز جامع سلامتی که این دانشگاه متعهد به ساخت آن در فارس شده است تاکنون 160 مرکز به بهره‌برداری رسیده و تعداد 60 مرکز در دهه فجر امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در شش ماه امسال از 38 مرکز جامع سلامت فارس بازدید انجام شد و عملکرد آنان با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی مورد ارزیابی قرار گرفت.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی افزود: در این بازدیده علاوه بر تجهیز وسایل آزمایشگاهی با توجه به نیاز آن مراکز تعداد پزشکان وکارشناسان مراکز جامع سلامت افزایش و خدمات به بیماران ارتقا یافت.

همتی مهم‌ترین خواسته اهالی مناطق مورد بازدید را نیاز تمام وقت به پزشک متخصص و تجهیز و استفاده از خدمات پاراکلنیکی مطرح کرد و افزود: بر حسب سیاست‌های وزارت بهداشت مقرر شده به منظور رفع نیازهای بیماران، پزشکان در صورتی در دوره تخصصی جذب شوند که ابتدا در مناطق محروم و مورد نیاز ارائه خدمت داشته باشند.

معاون دانشگاه علوم پزشکی شیراز با ارائه آماری از وضعیت مراکز و پایگاه‌های تامین کننده سلامت در این دانشگاه گفت: در حوزه بهداشت 118 پایگاه سلامت و 290 مرکز جامع سلامت راه‌اندازی شده که 986 مراقب سلامت در بخش دولتی و مراقب سلامت در بخش خصوصی، 408 پزشک روستایی و یک هزار و 126 پزشک خانواده در تمامی بخش خصوصی و غیر دولتی یا خیریه‌ای 90 کارشناس روانشناسی بالینی، 70 کارشناس تغذیه و 192 دندانپزشکدر این مراکز فعالیت دارند.

همتی افزود: هر مرکز جامع سلامت 4 پایگاه را تحت پوشش دارد که هر یک از این 4 پایگاه دارای کارشناسانی از تغذیه، سلامت، روانشناسی بالینی، بهداشت محیط، دهان و دندان، بهداشت حرفه‌ای، ماما، واکسیناتور و غیره هستند.

وی بیان کرد: با استقرار شبکه بهداشتی درمانی در شهرهای بزرگ و کوچک، روستاها و توجه ویژه به حاشیه شهرها، سلامت مردم به شکل ریشه‌ای تامین می‌شود.

انتهای پیام/ن

R41382/P1361/S6,61/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۸۷۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی

موسوی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به اینکه بیمارستان‌های خراسان جنوبی در ۲ سال گذشته تا کنون به بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات جدید، مجهز شده اند، گفت: در این مدت ۷۰ تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، ۲۲ دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، ۳۱ دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، ۵۶۴ تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو (برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند) و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است.

او افزود: در دولت سیزدهم همچنین ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم طرح فعال است.

موسوی میرزایی با بیان اینکه هم اکنون ۱۲۱ دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیلند اظهار کرد: هم اکنون ۶۵ کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن ۲۱۱ دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی و جراحی عمومی در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ پزشکی بپیوندند.

بیشتر بخوانید

 بیش از هزار نفر از خدمات بانک امانات هلال احمر بهره‌مند شدند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: ۴۳ مرکز سلامت شهری، ۶۱ مرکز سلامت روستایی، ۷۱ پایگاه بهداشتی، ۳۲۶ خانه بهداشت، ۸۵ پایگاه اورژانس جاده‌ای و ۲ پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند.

او گفت: افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود ۹ هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • امیدوارم بتوانیم حقوق دستیاران را به ۲۰ میلیون برسانیم
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • ساخت مرکز جامع سرطان قم ۳۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • بهره برداری ازهشت طرح آموزشی، خدماتی و رفاهی دانشگاهی کاشان