Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد مدیر کل هواشناسی استان یزد درنشست هم اندیشی  روسای ادارات و ایستگاه های هواشناسی استان یزد در مهریز از بهبود وضعیت بارندگی پاییز و زمستان سال جاری خبر داد وگفت:
با توجه به پیش بینی های اقلیمی انجام شده خوشبختانه در پاییز و زمستان امسال انتظار می رود بارش ها نسبت به سال های گذشته بهبود پیدا کند و بارش های نرمالی را امسال در پاییز و زمستان داشته باشیم  و وضعیت نسبت به سال گذشته بهبود خواهد یافت
رضا برهانی افزود:این نشست با هدف بررسی مسائل و ایجاد هماهنگی واحدهای مختلف هواشناسی استان برگزار شده است که می تواند در وضعیت بهبود کاری هواشناسی موثر باشد و یکی از اهدافی که سازمان هواشناسی دنبال می کند بحث ارتقاء کیفیت خدمات به مردم هست و با توجه به پیاده سازی خودکار سازی ایستگاه های هواشناسی اطلاعات هواشناسی به صورت دقیق و زمان های کوتاه اندازه گیری می شود و این جلسات باعث می شود اطلاع رسانی با سرعت بیشتری و با کیفیت بهتری ارائه شود که در مدیریت بحران پدیده های مخرب جوی می تواند موثر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت : استان یزد ،یک استان پیشرو و یک  الگوی موفق از لحاظ تعاملات بین دستگاهی در راستای پیاده سازی سامانه تهک در کشور می باشد و با توجه به ظرفیت ها ی موجود در استان یزد آینده شاهد گسترش بیشتر این همکاری در جهت خدمت به کشاورزان استان باشیم . وی همچنین با اشاره به کمبودها و نیازهای استان بر لزوم توسعه شبکه ایستگاههای هواشناسی کشاورزی در استان تاکید کرد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: صداوسیما یزد مهریز نشست هم اندیشی هواشناسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۸۸۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبود شبکه‌های مخابراتی با مدیریت هوشمند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، حسین خلج با مدرک دکتری تخصصی مهندسی برق - مخابرات - سیستم از دانشگاه استنفورد آمریکا درباره این طرح توضیح داد: در سال‌های اخیر و با توجه به افزایش حجم اطلاعات در شبکه‌های مخابراتی به‌کارگیری بهینه و هوشمند ساختار‌های نوین بیش از پیش مورد نیاز است. بر همین اساس عملاً هیچ شبکه مخابراتی نمی‌توان یافت که بتواند بدون به‌کارگیری از این ساختار‌ها به‌صورت کارا سرویس ارائه کند.

وی افزود: در این طرح، یک کانال چند کاربره در نظر گرفته می‌شود که در آن قابلیت همکاری میان گره‌های شبکه وجود دارد. این شبکه از طریق یک شبکه وسیع‌تر به ساختار مرکزی شبکه متصل می‌شود. همچنین در این شبکه‌ها مشخصات بده بستان میان نرخ ارسال در کانال و بار ارتباطی در شبکه پشتیبان ارائه می‌شود.

این محقق در ادامه بیان کرد: روش‌های متمرکز برای انجام همکاری، تمام اطلاعات در یک گره تجمیع شده و گره کل داده‌ها را پردازش می‌کند. علاوه بر این موارد، کنترل از طریق این شبکه‌ها هم از اهمیت خاصی به‌خصوص در شبکه‌های نسل پنجم برخوردار است.

وی اضافه کرد: در این طرح به بررسی ساختار‌های نوین به‌کارگیری شبکه‌های این حوزه پرداختیم و کاربرد‌های این حوزه به‌صورت زیربنایی، هم ساختار‌های ابری تلفن همراه و هم ساختار‌های سلولی را که در نسل‌های ۵ و مابعد آن مطرح می‌شوند شامل می‌شود.

خلج تصریح کرد: با گذر شبکه‌های مخابراتی از ساختار‌های سنتی به ساختار‌های نوین که براساس قابلیت‌های انعطاف‌پذیری طراحی می‌شوند، نیاز به شناخت عمیق‌تر این شبکه‌ها اهمیت ویژه‌ای یافته است و به عنوان دو نمونه اصلی این نیاز حیاتی می‌توان به شبکه‌های تلفن همراه نسل پنجم و شبکه‌های زیرساخت اشاره کرد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: ساختار‌ها و روش‌های پیاده‌سازی و تخصیص منابع در این ساختار‌ها متفاوتند و نیاز به ابزار‌های جدیدی برای تحلیل، طراحی و پیاده‌سازی دارند.
محققان در حوزه‌های مختلف برق به دنبال بهینه‌سازی انرژی و بهبود کارکرد دستگاه‌های الکترونیکی و مخابراتی هستند و بنیاد ملی علم ایران هم از طرح‌های تحقیقاتی با این موضوعات حمایت می‌کند.

«مدیریت و کنترل توزیع شده بر روی شبکه‌های مخابراتی» عنوان طرح پژوهشی بابک حسین خلج است که با حمایت بنیاد ملی علم ایران به پایان رسانده است.

دیگر خبرها

  • سئو سایت وردپرس چیست؟
  • پیش‌بینی نگران کننده: امسال رشد اقتصادی نداریم؛ منتظر کاهش قیمت ارز و نرخ تورم هم نباشید
  • پیش‌بینی قیمت ارز و نرخ تورم در سال ۱۴۰۳ | وضعیت رشد اقتصادی به کدام سو؟
  • میزان بارش باران در ۲۴ ساعت گذشته خراسان جنوبی اعلام شد
  • آخرین وضعیت شاخص فضای کسب و کار کرمانشاه
  • بهبود ۹ پله‌ای رتبه فضای کسب و کار کرمانشاه
  • بارش‌های اخیر کمبود آب تهران را جبران کرد؟
  • خدمات سئو سایت
  • بهبود شبکه‌های مخابراتی با مدیریت هوشمند
  • افزایش ۱۰ درصدی بارش‌های همدان نسبت به بلندمدت