Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا فاطمه سعیدی با اعلام این مطلب و در واکنش به ماجرای خون‌گیری مشکوک از دانش‌آموزان دختر مدرسه سماء تاکستان قزوین افزود:  باید در  بخشنامه‌ها، نظارت‌ها، برنامه‌ها و گزینش‌های انتخاب مدیر و معاونان مدرسه تجدیدنظر شود. نیاز است آموزش و پرورش در مورد فراهم کردن امنیت دانش‌آموزان در مدارس تلاش کند و همچنین در خصوص ورود افراد بدون مجوز سخت‌گیری‌های بیشتری داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم تهران گفت: الفبای اولیه مدیریت آموزشگاهی فراهم کردن امنیت محیط است. امنیت جسمی، روحی و  روانی. مدیر مدرسه وظیفه دارد چهارچوب امنی را برای دانش‌آموزان فراهم کند. من تعجب می‌کنم مدیر این الفبای اولیه را نیز رعایت نکرده است.

سعیدی گفت: وقتی شعار می‌دهیم مدرسه خانه دوم بچه‌ها است باید همه زمینه‌های یک خانه امن را برای دانش‌آموزان فراهم کنیم. امنیت فیزیکی، جانی، روحی و شاد زیستن تا به معنای واقعی کلمه خانه دوم را تداعی کند. همانطور که به هرفردی اجازه ورود به خانه خود را نمی‌دهیم در مدرسه نیز چنین باشد، زمانی‌که شخصی با هر عنوانی می‌خواهد وارد مدرسه‌ای شود ابتدا باید صلاحتیش تاییدشود . همچنین نامه رسمی از آموزش و پرورش را نیز داشته باشد.

سعیدی در ادامه گفت: وقتی فرزندمان را وارد مدرسه‌ای می‌کنیم باید اطمینان و ایمان داشته باشیم که او در فضای امن قرارگرفته اما متاسفانه گاهی اوقات شاهد این هستیم که این امنیت به علت سهل‌انگاری برخی مسئولان برهم می‌خورد. نوع جنسیت دانش‌آموز تفاوتی ندارد مدرسه دخترانه باشد یا پسرانه اما برای ما امنیت مدارس دخترانه در اولویت بالاتری قرار دارد.

وی گفت :  مدرسه وابسته به هر نهاد یا سازمانی که باشد وزارت آموزش و پرورش باید نظارت کند و کادر آموزشی توسط وزارتخانه گزینش و انتخاب شوند. اما مسئله مهم تر اینکه آیا هرشخصی با هر شرایطی با ارائه  کارت می‌تواند وارد مدرسه شود؟ آن‌ هم در شرایط و امکانات موجود که جعل این‌گونه کارت‌ها دشوار نیست؟ باید به دنبال این موضوع باشیم که چگونه فردی بدون صلاحیت و مجوز  وارد فضایی به نام مدرسه شده و چه کسی به این فرد مجوز داده است، امکان دارد دلایل زیادی در این‌باره وجود  داشته باشد.

نماینده مردم تهران در مجلس ادامه داد: به نظر من یکی از ضعف‌ها این نکته است که می‌گویند مدرسه وابسته به ارگان یا سازمان دیگری است و ما هیچگونه نظارتی نداریم این پاسخ مناسب، منطقی و قانع کننده نیست، این را دلیل توجیه کننده‌ای نمی‌دانم. مدرسه وابسته به هر نهاد یا سازمانی که باشد وزارت آموزش و پرورش باید نظارت کند. به نظر من مدیریت و نیروهای اینگونه مدارس باید از طرف آموزش و پرورش گزینش و انتخاب شوند در غیر اینصورت دایر کردن این مدارس صلاح نیست.

سعیدی در پایان گفت: من این نکته را نیز می‌دانم که در بسیاری از مدارس مدیران لایقی داریم  اما یک مورد خلاف این می‌تواند به آموزش و پرورش ضربه وارد کند و زحمات همکاران ما در این وزارتخانه را زیر سوال برد.  امیدوارم در این مورد مشکل  و مسئله خاصی برای دانش آموزان عزیز ما به وجود نیامده باشد و فقط یک ماجراجویی و خودنمایی کودکانه باشد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش امنیت مجلس دانش اموزان خونگیری مشکوک جسمی روحی و روانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۸۸۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۸ مدرسه شهرستان بیرجند دو نوبته است/نیاز به ۱۰۹ کلاس درس

به گزارش خبرنگار مهر، مجید بهدانی صبح پنج شنبه در نشست خبری اظهار کرد: رشد، توسعه و پیشرفت کشور در گرو ارتقا آموزش و پرورش در بخش‌های مختلف است.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بیرجند بیان کرد: در سال گذشته پویش «به احترام معلم برپا» را در بیرجند در راستای ارتقا جایگاه معلم را برگزار کردیم که امسال نیز این پویش برگزار خواهد شد.

اشاره به برنامه‌های هفته معلم

بهدانی گفت: غبارروبی مزار شهدای فرهنگی، برگزاری مراسم سپاس معلم در دبیرستان ۱۵ خرداد با حضور مسئولین، دیدار با خانواده شهدای فرهنگی، برگزاری مراسم یادبود فرهنگیان فرهنگی، تجلیل از ۴۰ نفر از فرهنگیان پیشکسوت و … از جمله برنامه‌های است که در هفته معلم برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: در سال جاری پویش «این خنده را فراموش نخواهیم کرد» را برگزار می‌کنیم که در این پویش رسانه وارد کار خواهد شد و فضای پر نشاط مدارس و رابطه صمیمی بین دانش آموزان را انعکاس دهند.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بیرجند گفت: در جلسه استانی تجلیل از معلمان نمونه در ۱۶ اردیبهشت ماه از ۲۴ معلم، مدیر و معاون نمونه شهرستان بیرجند تجلیل خواهد شد.

بهدانی افزود: با بیان اینکه تأکید ما بر این است که از نیروهای باسابقه و نیروهای جوان در کنار یکدیگر استفاده کنیم.

وی با تأکید بر برگزاری نماز جماعت در مدارس بیان کرد: در قریب به اتفاق مدارس شهرستان نماز جماعت برگزار می‌شود.

۱۷ مدرسه شهرستان بیرجند نمازخانه ندارند

مدیر آموزش و پرورش بیرجند با بیان اینکه از ۳۸۰ آموزشگاه شهرستان تعداد ۱۷ مدرسه نمازخانه ندارد، ادامه داد: تلاش ما بر این است که مشکل این مدارس را نیز مرتفع کنیم.

بهدانی گفت: طلبه‌های طرح امین که وارد مدارس می‌شوند دوره‌های تخصصی ارتباط با کودک و نوجوان را می‌گذرانند و بر اساس بررسی‌ها ۹۰ درصد آنان نیروهای موفقی هستند.

وی ادامه داد: در حوزه انس با قرآن و موضوعات فرهنگی تأکید ما بر این است که از کارهای نمایشی پرهیز کرده و زمینه رشد نوجوان فراهم شود.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بیرجند افزود: در ۶ ماه گذشته ۳۶۰ محفل کوچک قرآنی و دو کرسی تلاوت قرآن با حضور قاریان برجسته با حضور دانش آموزان بیرجندی برگزار شد.

بهدانی با تأکید بر اینکه در راستای ترویج فرهنگ کتابخوانی پویش «موج خواندن» را اجرایی کردیم، گفت: در این راستا از نویسندگان برجسته‌ای که در حوزه نوجوان کتاب تألیف کردند دعوت کردیم.

وی یادآور شد: در مسابقات کتابخوانی با عنوان «کتاب نوش» سه هزار دانش آموز شهرستان بیرجند شرکت کردند.

یک گام شیرین در راستای عدالت آموزشی

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بیرجند گفت: در راستای عدالت آموزشی هزینه ایاب و ذهاب ۲۵۰ دانش‌آموز روستایی که در محل زندگی شأن امکان تحصیل نبود، توسط آموزش و پرورش تقبل کردیم.

بهدانی با بیان اینکه در شهرستان بیرجند ۴۰ نفر در دوره آموزش ابتدایی و ۳۰ نفر در دوره متوسطه که ترک تحصیل کرده بودند، شناسایی و مجدد جذب شدند، گفت: امکان جذب ۱۵۰ نفر نیز به واسطه فوت، معلولیت و… میسر نشد.

چالش کمبود کلاس درس در بیرجند

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بیرجند ادامه داد: در بیرجند ۸۴ مدرسه ابتدایی و چهار مدرسه متوسطه دو نوبته است.

بهدانی با بیان اینکه رشد دانش آموزان را در مهر سال جاری را خواهیم داشت، گفت: در مهر سال جاری نیاز به ۷۱ کلاس درس در مقطع ابتدایی خواهیم داشت.

وی اظهار کرد: در مجموع در مهر سال جاری نیاز به ۱۰۹ کلاس درس در شهرستان بیرجند خواهیم داشت.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بیرجند یادآور شد: برای مهر ۱۴۰۳ در آزمون‌های استخدامی ۱۵۰ آموزگار ابتدایی، ۷۹ نفر در بخش دبیری و هنرآموزی و ۸۶ نفر معلم پرورشی جذب خواهیم کرد و همچنین ۲۹ فارغ‌التحصیل دانشگاه فرهنگیان را خواهیم داشت.

کد خبر 6088307

دیگر خبرها

  • ۸۸ مدرسه شهرستان بیرجند دو نوبته است/نیاز به ۱۰۹ کلاس درس
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • 44 هزار دانش آموز کردستانی سفیر سلامت
  • پرداخت بدهی دو زندانی توسط دانش‌آموزان مدرسه بیان رفیع
  • تلاش برای ارتقای رتبه علمی آموزش در خوزستان
  • دانش‌آموزان مدرسه بیان رفیع بدهی دو نفر زندانی را پرداخت کردند
  • تقویت نظارت ها بر عرضه بهداشتی شیر در مدارس از مهمترین مصوبات کمیته صیانت از سلامت و امنیت غذایی مردم
  • برخورد با عوامل خاطی در مدرسه شهرستان دلگان
  • سومین چمن مصنوعی مدارس استثنایی کردستان بهره‌برداری می‌شود
  • چهل‌ودومین دوره مسابقات قرآن دانش‌آموزی در بوشهر آغاز شد