Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-19@03:56:35 GMT

یک اتفاق خوب برای اربعین رفته‌ها

تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۸۸۸۷۷

یک اتفاق خوب برای اربعین رفته‌ها

 

به گزارش پارسینه ، هرکی اربعین رفته باشه کربلا یا برای مراسم اربعین تو کشور خودمون کار کرده باشه، حرف‌ها و تجربه‌ها و ناگفته‌های زیادی داره که علاوه بر جذابیت، نکته‌های خوب و کاربردی از توشون درمیاد. حالا اگه این تجربه‌ها از جنس کارهای رسانه‌ای باشه، خیلی میتونه به درد رسانه‌ها و رسانه‌ای‌ها بخوره.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قراره ان‌شاء‌الله پنجشنبه همین هفته، یعنی 26مهر97، دور هم جمع بشیم و تجربه‌های دو دقیقه‌ای، تأکید می‌کنم دقیقن دو دقیقه‌ای همدیگه رو از انواع و اقسام کارهای رسانه‌ای که تو اربعین سال‌های گذشته انجام شده، بشنویم؛ از تجربه‌های تلخ و شیرینی که گاهی توسط یکی از زائرخبرنگارها یا همون شهروندخبرنگارهای زائر برای ثبت یک لحظه‌ی خاص تو اینستاگرامش رخ داده تا تجربه‌هایی از جنس تولید و نشر و بازخورد و ماجراجویی و...

 

بیشتر بخوانید:

استقبال باشکوه کاربران توئیتر از پیاده‌روی اربعین +عکس

تجربه‌ها تو 12 بخش دسته بندی میشن که بدون هر نوع اولویت‌بندی و ترتیبی، این‌ها هستند:

- رسانه‌های اجتماعی (مثل پیام‌رسان‌ها، اینستاگرام و توییتر و ...)

- نرم افزارهای تلفن همراه (همون اپ‌ها)

- بازی و پویانمایی (بازی‌های کوچیک و بزرگ، انیمیشن‌های کوتاه و بلند، واقعیت مجازی، واقعیت افزوده)

- رسانه‌های موکب (مجموعه کارهایی که برای تبلیغ و خبررسانی تو یه موکب انجام میشه)

- خبرنگاران (منظورمون خبرنگارهای سایت‌های خبری و خبرگزاری‌ها هست)

- مدیران سایت‌ها (مدیرای خبرگزاری‎ها، سایت‌های خبری و غیرخبری)

- رسانه‌های بین‌المللی (صفحات اجتماعی و سایت‌ها و خبرگزاری‌ها با مخاطب غیر ایرانی)

- گزارشگران صدا و سیما (و البته مجریان و عوامل تولیدشون)

- عکاسان (که همه جا هستند! از من و شمای مبتدی تا عکاس‎‌های حرفه‌ای)

- مستندسازان (مستندهای کوتاه و بلند، رسمی و غیررسمی)

- تولیدکنندگان محتوای چندرسانه‌ای (کلیپ، پادکست، پوستر، عکس‌نوشت، استوری و ...)

- رسانه‌های مکتوب (یعنی همون روزنامه‌ها و مجلات و نشریات)

این اتفاق خوب، قراره به صورت مسجدمحور یعنی داخل مسجد شهدای انقلاب اسلامی که تو مجتمع سرچشمه هست، از ساعت 8 صبح شروع بشه و تا نماز مغرب یعنی حدود ساعت 6 غروب تموم بشه. آدرسش هم پایین‌تر از میدون بهارستان، کوچه شهید صیرفی‌پور که میشه نزدیک متروی بهارستان و حول و حوش چهارراه سرچشمه تهران.

راستی تو این برنامه که دومین تجربه سازمان فضای مجازی سراج تو برگزاری رویداد مسجدمحور هست، قراره حاج آقای پناهیان و وحید یامین‌پور هم - کمی طولانی تر از دودقیقه! - از تجربیات رسانه‌ای‌شون تو اربعین بگن و حاج امیر عباسی هم برامون مداحی کنه و پیمان طالبی از شعرهای خودش بخونه. داریم سعی می‌کنیم یه موکب و یه نمایشگاه برای معرفی کارهای خوب مردمی که تو حوزه فضای مجازی و رسانه اربعین انجام شده، کنار برنامه برپا کنیم.

این رو هم باید بگم که لزومی نداره حتما تجربه ارائه کنید،‌ می‌تونید بیایید و از تجربه‌ها و حال و هوای خوب برنامه استفاده کنید و حالتون خوب بشه. حضور برای همه رایگان و آزاده، هرچند که به حرمت مسجد، لازمه پوشش‌مون در شأن مسجد باشه، پس لطفا خانوما چادر یادشون نره!

ثبت نام تو رویداد، الزامی نیست،‌ اما اگه ثبت نام کنید، جزئیات بیشتری براتون پیامک میشه و ما هم با داشتن برآورد دقیق‌تری از تعداد شرکت‌کننده‌ها، بهتر میتونیم ازتون پذیرایی کنیم. ولی اگه میخواهید تجربه ارائه کنید، باید حتما تجربه‌تون رو ثبت کنید تا مسئول بخش تخصصی خودتون، اون‌ها رو بررسی کنه و با هم هماهنگ بشید. برای گرفتن کانتر تو نمایشگاه جنبی رویداد هم با اینکه رایگان هست، لازمه حتما ثبت نام کنید.

خلاصه اینکه اگه نیایید، یه رویداد جذاب و به‌یادموندنی رو از دست داده‌اید، پس منتظرتون هستیم تو رویداد اشتراک‌گذاری تجربیات رسانه‌ای «اربعینی‌ها».

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۸۸۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علائم شایع بیماری‌های کبدی را بشناسید

آفتاب‌‌نیوز :

انواع مختلفی از بیماری‌های کبدی از جمله هپاتیت، بیماری کبد چرب، سرطان کبد، فیبروز، سیروز و نارسایی کبدی وجود دارد که هر کدام باعث بروز علائم خاصی می‌شوند؛ در صورت بروز این علائم هشداردهنده، باید به پزشک متخصص مراجعه کنید.

کبد یکی از مهم‌ترین اعضای بدن انسان است که به متابولیسم غذا، ذخیره انرژی و حذف سموم کمک می‌کند. انواع مختلفی از بیماری‌های کبدی از جمله هپاتیت، بیماری کبد چرب، سرطان کبد، فیبروز، سیروز و نارسایی کبدی وجود دارد. هر یک از این بیماری‌ها، مجموعه علائم منحصر به فرد خود را دارد. در حالی که هر نوع بیماری کبد علائم را کمی متفاوت نشان می‌دهد، همه انواع بیماری‌های کبدی ممکن است علائم مشترکی نیز داشته باشند.

علائم هپاتیت چیست؟

هپاتیت نوعی التهاب کبد است که در نهایت می‌تواند به کبد آسیب برساند و بر عملکرد طبیعی آن تأثیر بگذارد. هپاتیت معمولاً پس از آلوده شدن شما به ویروس‌های هپاتیت A، B، C، D یا E رخ می‌دهد. در برخی موارد، هپاتیت همچنین می‌تواند به دلیل نوشیدن الکل زیاد یا زمانی که سیستم ایمنی بدن شما به اشتباه به خود حمله می‌کند رخ دهد.

اگر دچار هپاتیت شوید، ممکن است علائم زیر را تجربه کنید:

تب
از دست دادن اشتها
حالت تهوع
ادرار تیره
درد مفاصل
خستگی
مدفوع سفالی رنگ
یرقان یا زرد شدن چشم و پوست
علائم فیبروز کبدی

فیبروز یک بیماری کبدی است که باعث ضخیم شدن بافت کبد می‌شود. این وضعیت معمولاً به دلیل التهاب مداوم (مداوم) کبد ایجاد می‌شود که در نهایت منجر به ساخت کلاژن و سایر پروتئین‌ها در کبد می‌شود.

درنتیجه، کبد شما شروع به تشکیل بافتی می‌کند که مضر است زیرا می‌تواند جریان خون را در کبد مسدود یا محدود کند و سلول‌های سالم کبد را از بین ببرد.

هنگامی که فیبروز خفیف یا متوسط باشد، ممکن است هیچ علامتی ایجاد نکند. با این حال، اگر وضعیت نامساعد کبد پیشرفت کند، احتمالاً به سیروز مبتلا خواهید شد؛ یک نوع شدیدتر از بیماری کبدی که علائم ایجاد می کند.

علائم سیروز کبدی

سیروز وضعیتی است که زمانی رخ می‌دهد که بافت ناسالم جایگزین بافت سالم کبد شود و منجر به انسداد جریان خون از طریق کبد شما شود. اگر سیروز را تجربه کنید، ممکن است دچار علائم زیر شوید:

خارش پوست
خستگی
حالت تهوع
از دست دادن اشتها
درد در سمت راست بالای شکم
گرفتگی و ضعف عضلانی
کاهش وزن ناخواسته
اگر وضعیت شما بدتر شود، ممکن است علائم جدی تری را نیز تجربه کنید، مانند:

تورم در مچ پا، پایین پا یا ساق پا
خونریزی داخلی به دلیل ترکیدن وریدهای بزرگ در کبد
آسیت یا تجمع مایع در شکم
ادرار تیره
کبودی یا خونریزی
زردی
سردرگمی و از دست دادن حافظه
علائم بیماری کبد چرب

بیماری کبد چرب وضعیتی است که در آن چربی اضافی در کبد تجمع می‌یابد. تجمع چربی می‌تواند به دلیل بیماری کبد چرب غیرالکلی یا بیماری کبد چرب الکلی باشد. بیماری کبد چرب غیرالکلی می‌تواند به دلیل بیماری‌های زمینه‌ای مانند دیابت نوع ۲، چاقی یا فشار خون بالا ایجاد شود. بیماری کبد چرب الکلی در صورت مصرف الکل رخ می‌دهد.

هر دو نوع بیماری کبد چرب عمدتاً بیماری‌های خاموشی هستند که علائم کمی ایجاد می‌کنند. اگر علائم بیماری کبد چرب را بروز دهید، احتمالاً درد شکم در سمت راست یا خستگی را تجربه خواهید کرد. مانند فیبروز، بیماری کبد چرب نیز می‌تواند بدتر شود و باعث سیروز شود. اگر وضعیت شما پیشرفت کند، ممکن است که بعداً علائم سیروز را نیز تجربه کنید.

به‌وسیله سونوگرافی می‌توان کبد چرب غیرالکلی را تشخیص داد؛ همچنین در این بیماری میزان آنزیم‌های کبدی افزایش می‌یابد که می‌توان با آزمایش خون آن را تشخیص داد.

کبد چرب عمدتاً علامت خاصی ندارد و به‌صورت اتفاقی در آزمایشات دوره‌ای یا سونوگرافی تشخیص داده می‌شود، با وجود این در صورت پیشرفت بیماری، ممکن است علائمی همچون احساس ضعف و خستگی، کاهش وزن، کاهش اشتها، تهوع، درد در سمت راست بدن بالای شکم و بزرگ شدن کبد بروز یابد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • ۱۳۵۰ میلیارد تومان برای زیرساخت‌های اربعین در مهران اختصاص یافت
  • همه چیز درباره دلفیناریوم استانبول
  • تجربه ها ؛ ابزار تحقق شعار سال
  • ادعای جالب: کین اصلا برای جام به بایرن نرفت
  • تدارک برنامه‌های ویژه رسانه ملی برای سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران
  • آمریکا دیگر اعجوبه‌ای مثل مسی را نخواهد دید
  • علائم شایع بیماری‌های کبدی را بشناسید
  • صدیقی: حضور این حجم از تماشاگر در اسفراین اتفاق کم‌نظیری بود
  • ماجرای سرقت وسایل زنان هوادار تراکتورسازی در اولین تجربه حضور در ورزشگاه
  • علائم شایع‌ترین بیماری‌های کبدی چیست؟