Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@16:16:37 GMT

۷ ماه گذشت فقط ۲ عرضه اولیه در بورس محقق شد

تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۸۸۹۲۹

۷ ماه گذشت فقط ۲ عرضه اولیه در بورس محقق شد

قرار بر این بود که در سال ۱۳۹۷ شرکت بورس هر ماه بخشی از سهام یک شرکت جدید را عرضه اولیه کند؛ امروز با گذشت هفت ماه فقط دو شرکت عرضه شده و این یعنی این رکن بازار سرمایه تاکنون در این مورد خاص به حدود ۱۶ درصد از برنامه‌اش دست یافته است.

به گزارش ایسنا، شرکت بورس اوراق بهادار در اواخر سال ۱۳۹۶ اعلام کرده که در سال ۱۳۹۷، بخشی از سهام ۱۲ شرکت در بورس عرضه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئولان این رکن بازار سرمایه در مقطعی حتی از آماده بودن ۴۰ شرکت برای عرضه در بورس خبر داده بودند اما در حال حاضر با گذشت حدود هفت ماه از سال فقط دو شرکت عرضه اولیه شده است.

اواخر پارسال بود که بورس تهران اعلام کرد "قسمتی از سهم شرکت پرداخت الکترونیک سامان کیش با نماد «سپ» وارد بورس می‌شود"، اما در آن زمان به علت آنچه مشکلاتی در گزارش‌دهی این شرکت عنوان شد، از عرضه اولیه این شرکت جلوگیری شد.

اما در خرداد ماه امسال بار دیگر شرکت بورس اعلام کرد "تعداد ۱۸۰ میلیون سهم معادل ۱۰ درصد از شرکت پرداخت الکترونیک سامان کیش برای اولین بار در بورس عرضه می‌شود".

پیش از این نیز معاون بورس تهران در گفت‌وگو با ایسنا، درباره علت تعلل شرکت بورس در عرضه‌های اولیه گفته بود که "برای ورود یک شرکت جدید به بورس وضعیت کلی بازار در نظر گرفته می‌شود، چراکه این خواسته بازار و خواسته سهامدار عمده است".

در تیر ماه گذشته نیز پنج درصد از سهام شرکت پتروشیمی پارس در بورس تهران عرضه اولیه شد. این واگذاری شامل ۳۰۰ میلیون سهم "پارس" بود که محدوده سفارش خرید بین ۲۲۸۰ تا ۲۴۰۰ تومان و سهمیه هر کد برای حقیقی و حقوقی ۴۰۰۰ سهم تعیین شد.

روز گذشته قرار بر این بود که بخشی از سهام شرکت ملی کشت و صنعت و دامپروری پارس (زپارس) برای اولین بار در بورس عرضه شود اما ساعت ۹ صبح با باز شدن معاملات در پیام ناظر اطلایه‌ای صادر شد مبنی بر اینکه "به دلیل محدودیت‌های فنی، عرضه اولیه سهام شرکت ملی کشت و صنعت و دامپروری پارس در روز جاری انجام نخواهد شد".

آخرین خبرها حاکی از این است که فردا بخشی از سهام این شرکت در بورس عرضه می‌شود.

اما در هر حال با گذشت هفت ماه از سال ۱۳۹۷ تا امروز تنها دو شرکت بورسی شده‌اند، در حالی که قرار بود ۱۲ شرکت عرضه شوند. در نتیجه با اینکه سال از نیمه گذشته شرکت بورس اوراق بهادار فقط به ۱۶ درصد برنامه خود را در مورد عرضه‌های اولیه پیش برده است.

باید دید علی صحرایی، مدیر عامل جدید این رکن بازار سرمایه در ادامه چه اقداماتی را پیش‌بینی کرده تا برنامه‌های شرکت بورس طبق روال پیش رود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام بورس عرضه اولیه سهام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۸۸۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچ فاضلابی در شمال به دریا سرازیر نمی‌شود

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت نیرو، سید مرتضی احتشامی گفت: در بیشتر شهر‌های کشور از جمله شهر‌های شمالی تصفیه‌خانه‌های بسیار خوبی وجود دارد و فاضلاب به این نقاط هدایت می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: باتوجه به ارزشی که فاضلاب پیدا کرده است، شرکت‌های آب و فاضلاب به سمت فروش پساب به صنایع رفته‌اند و سرازیرشدن فاضلاب به دریا نمی‌تواند کار درستی باشد.

سرپرست نظارت بر بهره‌برداری فاضلاب آبفای کشور ادامه داد: در موضوع فاضلاب و فروش پساب کار‌های مهم و مؤثری انجام شده که در آینده‌ای نزدیک ثمرات آن را با پیشرفت‌های قابل‌ملاحظه‌ای که در این بخش انجام شده است شاهد خواهیم بود.

احتشامی با اشاره به اینکه نظارت بر استاندارد‌های کیفی و بهداشتی فاضلاب در مجتمع‌های صنعتی بر عهده سازمان محیط‌زیست است، افزود: شرکت‌های آب و فاضلاب در این مورد نمی‌توانند دخالتی داشته باشند.

وی با بیان اینکه در جمع‌آوری آب‌های سطحی و سیلاب‌ها سایر دستگاه‌های خدمات‌رسان شهری موظف‌اند تا این مشکل را برطرف سازند، گفت: این در حالی است که در بحران‌ها شرایط فرق می‌کند و باتوجه به مسئولیت اجتماعی، کمک‌رسانی به دستگاه‌های مربوطه برای برطرف‌کردن مشکل از نکات مهمی است که در شرکت‌های آب و فاضلاب موردتوجه قرار دارد.

پیش از این مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و بودجه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفته بود هدف‌گذاری این است که سالانه تأمین پساب به‌ویژه برای صنایع آب‌بر حداقل ۳۵۰ میلیون مترمکعب افزایش یابد.

مسعود باقرزاده کریمی درباره آخرین اقدام‌های انجام شده برای ورود پساب به بورس افزوده بود، در حال حاضر تعدادی از استان‌ها فرایند عرضه پساب در بورس را انجام داده و مجوز‌های لازم را اخذ کرده‌اند. حداقل ۵ استان آمادگی عرضه پساب در بورس را دارند که امسال فعال می‌شوند و استان‌های دیگر هم در سال جاری به آنها می‌پیوندند و این فرایند با سرعت ادامه پیدا خواهد کرد.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و بودجه آبفای کشور در باره اینکه عرضه پساب در بورس می‌تواند به واقعی شدن قیمت آب کمک کند، گفت: از این لحاظ باید به این موضوع نگاه کرد که پساب یک آب مجدد است و تأمین آب از طریق جمع‌آوری آب‌های سطحی، ایجاد سد‌ها و حفر چاه‌ها صورت می‌گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • با اصلاح اطلاعات حساب بانکی خود سود سهام عدالت را دریافت کنید
  • صعود بورس ادامه خواهد یافت؟ | روزهای سرنوشت‌ساز برای شاخص کل
  • کسب نشان طلای بازارهای سهام FEAS  توسط کارگزاری مفید
  • سهامداران عدالت بخوانند؛ تغییرات در واریز سود سهام؟
  • سهامداران عدالت بخوانند/ تغییرات در واریز سود سهام؟
  • هیچ فاضلابی در شمال به دریا سرازیر نمی‌شود
  • چه تعداد عرضه اولیه در سال ۱۴۰۳ انجام میگیرد؟
  • گرانترین خودروی برقی آفرود چینی در راه است
  • چه تعداد عرضه اولیه، امسال در دستور کار سازمان بورس است؟
  • چه تعداد عرضه اولیه امسال در دستور کار سازمان بورس است؟