Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-رئیس مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور با اشاره به این مطلب که ۲۸ هزار مدرسه کشور پذیرای دانش‌آموزان پناهنده است گفت:۱۲۸ هزار دانش‌آموز تبعه خارجی که فاقد مدارک اقامتی مجاز هستند در این مدارس تحصیل می‌کنند.

غلامرضا کریمی رئیس مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور در مراسم افتتاح آموزشگاه شهدای دانایی که در روستای حصار قاضی بخش جواد آباد برگزار شد، اظهار کرد: در حال حاضر ۴۷۸ هزار دانش‌آموز اتباع خارجی در مدارس ایران تحصیل می‌کنند که بیشترین تعداد به دانش‌آموزان اتباع افغانستانی اختصاص دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به فرمان رهبر معظم انقلاب در سال ۱۳۹۳ مبنی بر تحصیل تمام دانش‌آموزان اتباع در کشور، گفت: ما برنامه‌ریزی کردیم و با وزارت کشور هماهنگی انجام شد که هر کس در ایران در سن لازم‌التعلیم است، از تحصیل برخوردار شود.

کریمی با تأکید بر اینکه در هیچ کجای دنیا چنین خدماتی ارائه نمی شود، ادامه داد: در حال حاضر بیش از ۲۸ هزار مدرسه کشور پذیرای دانش‌آموزان پناهنده است و  سالانه بیش از هزار میلیارد تومان برای دانش‌آموزان پناهنده هزینه می‌کنیم این در حالیست که کمک مجامع بین‌المللی و کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان حدود  ۳ درصد است.

وی از مجامع بین‌المللی و کمیساریای عالی سازمان ملل متحد خواست که به کمک آموزش و پرورش ایران بیایند و سهم کمک‌ها افزایش یابد.

رئیس مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور اضافه کرد: در پی فرمان مقام معظم رهبری شاهد افزایش حضور دانش‌آموزان اتباع خارجی بودیم که در سال ۹۴ حدود ۳۰ هزار دانش‌آموز، سال ۹۵ حدود ۴۵ هزار دانش‌آموز و در سال ۹۶  حدود ۱۰۰ هزار دانش‌آموز اتباع در مدارس جذب شدند.

وی تصریح کرد: بر این اساس ۱۲۸ هزار دانش‌آموز اتباع خارجی که مدارک اقامتی مجاز نداشتند، ثبت‌نام کردند و وزارت آموزش و پرورش در صدد هست که پوشش تحصیلی را افزایش دهد.

کریمی ادامه داد: میزان تحت پوشش افراد لازم‌التعلیم در کشورها ۶۰ درصد است که  در کشور ما ۸۰ درصد است و تلاش داریم به ۹۰ درصد برسانیم.

فارس

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۸۹۳۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها

به گزارش قدس آنلاین، خبرگزاری قدس پرس با اعلام این خبر و انتشار تصاویری از دانش آموزان ابتدایی که در درون چادرها دروس خود را فرا می گیرند، نوشت: پس از گذشت هفت ماه از حملات مداوم رژیم اشغالگر اسرائیل علیه ساکنان نوار غزه با ابتکار جوانان شهر دیر البلح، دانش آموزان مقطع ابتدایی در زیر چادرها فصل تحصیلی خود را از سرگرفتند.

بر اساس این گزارش، دانش آموزان ابتدایی شهر دیرالبلح در زیر چادرهایی که به عنوان کلاس درس توسط گروهی از جوانان این شهر برپا شده است، درس می خوانند و فعالیت های آموزشی خود را دنبال می کنند.

پیشتر کارشناسان سازمان ملل متحد در گزارشی اعلام کرده بودند که ۸۰ درصد مدارس نوار غزه بر اثر تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به این منطقه تخریب شده‌ است.

آنها در بیانیه‌ای اعلام کرده بودند که تخریب بیش از ۸۰ درصد مدارس غزه، پرسش‌هایی را در رابطه با نابودی عمدی مراکز آموزشی به منظور تخریب و نابودی همه جانبه سیستم آموزشی در فلسطین مطرح می‌کند.

این کارشناسان افزودند: تداوم حملات ظالمانه به زیرساخت‌های آموزشی نوار غزه تأثیر مخربی در درازمدت بر حقوق اولیه ساکنان این منطقه برای یادگیری دارد و نسلی از فلسطینی‌ها را در آینده از آموزش محروم می‌کند.

بر اساس این بیانیه، از آغاز تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به غزه، بیش از پنج هزار و ۴۷۹ دانش آموز، ۲۶۱ معلم و ۹۵ استاد دانشگاه شهید و بیش از هفت هزار و ۸۱۹ دانش آموز و ۷۵۶ معلم زخمی شده‌اند.

وزارت آموزش و پرورش فلسطین نیز با انتشار بیانیه ای اعلام کرده بود که ۲۸۶ مدرسه دولتی و ۶۵ مدرسه وابسته به آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطین (آنروا) در نوار غزه، بمباران و تخریب شده اند که ۱۱۱ مورد از آنها دچار خسارت شدید شده‌اند و ۴۰ مدرسه نیز در کرانه باختری مورد حمله نظامیان اشغالگر و تخریب واقع شده است. همچنین از ۱۳۳ مدرسه دولتی نیز به عنوان سرپناه برای آوارگان نوار غزه استفاده شده است.

براساس گزارش این وزارتخانه، ۶۲۰ هزار دانش‌آموز فلسطینی در نوار غزه، همچنان از حضور در مدارس از ابتدای تجاوز به نوار غزه محروم هستند. این در حالی است که اکثر دانش آموزان با شرایط بهداشتی و روحی بسیار ناگواری مواجه هستند.

این خبر در حالی منتشر می شود که جنگ علیه نوار غزه تاکنون به شهادت ۳۴ هزار و ۴۸۸ نفر و زخمی شدن ۷۷ هزار و ۶۴۳ نفر منجر شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • مشکلات اقتصادی با استحکام پایه‌های علمی حل می شود
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • گرگان ۹۰ هزار دانش آموز دارد /هزینه پروانه ساخت و ساز مانع مولدسازی
  • برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها
  • ممنوعیت اشتغال اتباع غیر مجاز در پاکبانی
  • فیلم؛ بازی دانش آموزان با مرگ برای رسیدن به مدرسه
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند