Web Analytics Made Easy - Statcounter

یزد- ایرنا- مدیرکل هواشناسی یزد گفت: با پیش بینی های اقلیمی انجام شده، بارندگی های پاییز و زمستان امسال نسبت به سال های گذشته بهبود خواهد یافت اما خشکسالی را نباید فراموش کرد.

به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی فرمانداری مهریز، رضا برهانی در جلسه هم اندیشی مسئولان ادارات و ایستگاه های هواشناسی استان افزود: هرچند بر اساس پیش بینی ها امکان بهتر شدن بارندگی است ولی موضوع خشکسالی مهم است و نباید فراموش شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: بحث ارتقای کیفیت خدمات به مردم از اهداف مهم سازمان هواشناسی است که با توجه به خودکارسازی ایستگاه های هواشناسی، اطلاعات این بخش به صورت دقیق و در زمان های کوتاه اندازه گیری می شود.
این مسئول اظهار داشت: یزد، یک استان پیشرو و یک الگوی موفق از لحاظ تعاملات بین دستگاهی در راستای پیاده سازی سامانه تهک (توسعه هواشناسی کاربردی) در کشور است و با توجه به ظرفیت های موجود در آینده شاهد گسترش بیشتر این همکاری در راستای خدمت به کشاورزان هستیم.
برهانی همچنین با اشاره به کمبودها و نیازها بر لزوم توسعه شبکه ایستگاه های هواشناسی کشاورزی در استان تاکید کرد.
وی تصریح کرد: این جلسه با هدف بررسی مسائل و ایجاد هماهنگی واحدهای مختلف هواشناسی و در راستای بهبود وضعیت کاری این بخش برپا شد.
در این جلسه رئیس هواشناسی مهریز و تعداد از مسئولان شهرستان ها و ایستگاه ها گزارشی از عملکرد و برنامه های خود برای توسعه و موفقیت بیشتر ارائه کردند.
مرکز شهرستان 50 هزار نفری مهریز در 30 کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد.
7541/ 6197

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي هواشناسي برهاني مهريز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۸۹۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم بارش‌های اردیبهشتی در سمنان/ بارندگی ۵۰.۳ میلی‌متری در پرور

ایسنا/سمنان رئیس مرکز پیش‌بینی هواشناسی استان سمنان از بارندگی ۵۰.۳ میلیمتری در ایستگاه پرور در شهرستان مهدیشهر این استان خبر داد.

نادیا میرشجاع در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: این ایستگاه طی شبانه‌روز گذشته با ثبت بیش از ۵۰ میلی‌متر، بیشترین بارش را در سطح استان داشته است. همچنین در ایستگاه نگارمن ۳۸.۵ میلی‌متر، تاش با ۳۸ میلی‌متر و کالپوش و بادله‌کوه با ۳۷.۴ میلی‌متر رتبه‌های دوم، سوم و چهارم بارش در این استان را داشتند. 

وی با اشاره به ثبت بارش های مناسب طی شبانه روز گذشته، ادامه داد: بعد از ایستگاه های ذکر شده، ایستگاه رضوان با ۲۸.۵ میلی‌متر و ایستگاه شهر میامی با ۲۷.۵ میلی‌متر، بیشترین حجم بارندگی را در شبانه روز گذشته داشتند. 

رئیس مرکز پیش‌بینی هواشناسی استان سمنان افزود: همچنین شهر مجن در شهرستان شاهرود با ۲۱.۵ میلی‌متر، شهر دیباج با ۲۱ میلی‌متر و جودانه و ملاده نیز هر کدام با حدودا ۳۲ میلی‌متر بارندگی در رتبه‌های بعدی قرار داشتند. 

میرشجاع با اشاره به تداوم بارش‌ها در این استان تصریح کرد: خوشبختانه امروز نیز در اغلب نقاط این استان شاهد بارش‌های خوبی بودیم. 

رئیس مرکز پیش‌بینی هواشناسی استان سمنان از ادامه بارندگی‌های ناشی از این سامانه بارشی تا روز پنجشنبه خبر داد و خاطرنشان کرد: البته شدت بارندگی‌ها تا امروز چهارشنبه بوده و کم کم از شدت بارندگی‌ها کاسته می‌شود. 

 وی با اشاره به صدور هشدار نارنجی در استان تاکید کرد: با توجه به تداوم بارش‌ها در بعدازظهر امروز و فردا از عموم شهروندان و دستگاه های خدمات‌رسان درخواست می‌شود به هشدارهای لازم توجه کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آبگیری سازه‌های آبخیزداری در پی بارندگی‌های بهاری
  • مصوبات کارگروه توسعه بر زمین مانده است
  • روستای «استاد» رکورددار بارندگی در شهرستان گناباد
  • حاجی آباد زیرکوه در صدر جدول بارندگی‌های خراسان جنوبی
  • ثبت بیشترین بارندگی در حاجی آباد زیرکوه با ۶۲ میلی متر
  • تداوم بارش‌های اردیبهشتی در سمنان/ بارندگی ۵۰.۳ میلی‌متری در پرور
  • ثبت بیشترین بارندگی در رباط خان با ۲۵ میلی متر
  • اتمام پروژه رینگ شرق تبریز تا پایان سال
  • همچنان ۱۰۱ راه روستایی جنوب سیستان و بلوچستان بر اثر سیلاب بسته است
  • نبود رینگ آبی در اطراف تبریز و معضل تامین آب