Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-24@10:30:51 GMT

هر آنچه باید درباره انتخابات آمریکا بدانید

تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۹۰۲۰۱

هر آنچه باید درباره انتخابات آمریکا بدانید

انتخابات میان دوره‌ای نوامبر تعیین‌کننده آینده قانونی ترامپ در مقام‌اش خواهد بود. دموکرات‌ها امیدوار هسنند تا اکثریت کرسی‌های کنگره را دوباره به دست آورند. جمهوریخواهان در حال حاضر اکثریت را در مجلسین امریکا در اختیار دارند؛ هم در سنا و هم در مجلس نمایندگان. رقابت امسال بر سر 435 کرسی مجلس نمایندگان، 35 کرسی سنا و 39 کرسی ایالتی خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آفتاب‌‌نیوز : سرویس بین الملل- طبق برنامه‌ریزی انجام شده قرار است انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا در تاریخ 6 نوامبر برگزار شود. انتظار می‌رود این انتخابات نوعی همه‌پرسی در مور عملکرد ترامپ رییس جمهوری آمریکا از زمان به قدرت رسدین او به این سو باشد. 
به گزارش آفتاب‎نیوز؛ انتخابات میان دوره‌ای در میانه هر دوره ریاست جمهوری (دو سال پس از آخرین انتخابات ریاست جمهوری و دو سال پیش از رای گیری بعدی) برگزار می‌شود. در جریان این انتخابات تمام اعضای مجلس نمایندگان و یک سوم اعضای مجلس سنا انتخاب می‌شوند. انتخابات میان دوره‌ای به طور کلی طبق آمارسنجی مرکز تحقیقاتی و نظرسنجی پیو، همواره با میزان مشارکت پایینتری در مقایسه با انتخابات ریاست جمهوری همراه بوده است. اما طبق نظرسنجی امسال شاهد افزایش میزان مشارکت خواهیم بود. 

انتخابات میان دوره‌ای نوامبر تعیین‌کننده آینده قانونی ترامپ در مقام‌اش خواهد بود. دموکرات‌ها امیدوار هسنند تا اکثریت کرسی‌های کنگره را دوباره به دست آورند. جمهوریخواهان در حال حاضر اکثریت را در مجلسین امریکا در اختیار دارند؛ هم در سنا و هم در مجلس نمایندگان. رقابت امسال بر سر 435 کرسی مجلس نمایندگان، 35 کرسی سنا و  39 کرسی ایالتی خواهد بود. 
نوع کارکرد انتخابات میان‌دوره‌ای چگونه است؟ 
هر دو سال تمام 435 کرسی مجلس نمایندگان در معرض رای گیری عمومی قرار داده می‌شوند. با این حال، در مورد سنا جایی که مقام‌ها برای دوره‌ای شش ساله انتخاب شده‌اند، یک سوم کرسی‌ها تکلیف‌شان در انتخابات میان دوره‌ای تعیین می‌شود. 
در محلس نمایندگان 218 کرسی برای اکثریت لازم است در حالی که در سنا 51 کرسی اکثریت کرسی‌های سنا را تشکیل می‌دهد. 
علاوه بر این در رقابت‌های ایالتی نیز نمایندگان مختلف در مجالس ایالتی جای می‌گیرند و ده‌ها تن از فرمانداران نیز در انتخابات‌میان دوره‌ای تکلیف‌شان مشخص می‌شود. 
چه تعداد رای می‌دهند؟ 
به گفته اداره آمار امریکا، 157.6 میلیون نفر برای شرکت در انتخابات ثبت نام کرده‌اند. طبق ارزیابی Fair Vote، مشارکت سراسری در انتخابات میان‌دوره‌ای در حدود 40 درصد خواهد بود با این حال، موسسه پیو در نظرسنجی خود اعلام کرده که بیش از نیمی از افراد ثبت‌نام‌کننده برای رای‌دهی امسال پای صندوق‌های رای خواهند رفت. 
چرا انتخابات میان‌دوره‌ای مهم است؟ 
برای ادامه سیاست ترامپ و دستورالعمل تعیین‌شده او، انتخابات میان‌دوره‌ای نقش تعیین‌کننده‌ای دارد. اگر جمهوریخواهان بتوانند اکثریت کرسی‌های‌شان را در کنگره حفظ کنند، ترامپ می‌تواند با چالش کمتری سیاست‌هایش را اجرا کند. اگر اکثریت کرسی‌های کنگره در اختیار دموکرات‌ها قرار گیرد او در اجرای وعده‌های انتخاباتی‌اش با چالش مواجه خواهد شد. 
در آن صورت دموکرات‌ها می‌توانند مانع از اجرای برنامه ترامپ برای احداث دیوار در مرز امریکا و مکزیک شوند و برای محافظت از میراث اوباما در مورد مهاجران غیرقانونی تلاش کنند و جلوی سخت‌گیری‌های ترامپ در این باره را بگیرند. 
البته دموکرات‌ها به دلیل آنکه در مورد تعیین قضات دیوان عالی به رای سنا نیاز است قادر به متوقف کردن ترامپ در تعیین نامزد قضاوت در این حوزه نیستند، چرا که احمتالا سنا در دست جمهوریخواهان باقی خواهد ماند. مهمتر از آن اگر اکثریت کنگره در دست دموکرات‌ها باشد آنان می‌تواند موضع استیضاح ترامپ را کلید بزنند؛ هر چند که در این زمینه نیز احتمالا بدون داشتن اکثریت در سنا قادر به پیشبرد هدف‌شان یعنی برکنار کردن ترامپ نخواهند بود. 

مسائل اصلی و مهم در انتخابات میان‌دوره‌ای پیش‌رو چه خواهند بود؟ 
طبق نظرسنجی پیو، مهم‌ترین مسائل برای جمهوریخواهان و دموکرات‌ها موضوعات مهاجرت، مراقبت‌های بهداشتی و نقش امریکا در جهان خواهند بود. طبق نظرسنجی پیو حدود 75 درصد از رای‌دهندگان موضوع مراقبت‌های بهداشتی و بیمه درمانی برای‌شان بسیار مهم بوده است. موضوعاتی چون حقوق زنان، نامزدهای دیوان عالی و اقتصاد نیز به عنوان عوامل مهم در انتخابات میان‌دوره‌ای مطرح شده‌اند. نظرسنجی پیو نشان می‌دهد که مسائل نژادی محوری اساسی در این انتخابات خواهد بود چرا که 85 درصد از دموکرات‌ها از تلاش بیشتر برای برابری میان امریکایی‌های افریقایی‌تبار با سایر شهروندان حمایت کرده‌اند این در حالیست که تنها 29 درصد از جمهوریخواهان از این ایده حمایت کرده‌اند. 
کد خبر: ۵۵۱۲۲۱ تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۰

منبع: آفتاب

کلیدواژه: مجلس سنا آمریکا کنگره آمریکا جمهوریخواهان دموکرات ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۹۰۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت ۳۴ نامزد برای تصاحب ۱۷ کرسی مجلس در استان تهران

به گزارش قدس آنلاین ، سیدعباس جوهری از برگزاری مراسم قرعه کشی برنامه‌های تبلیغاتی نامزدهای دوازدهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی استان تهران (دور دوم) خبر داد و اظهار کرد: در برگزاری دور نخست انتخابات مجلس که اسفندماه ۱۴۰۲ برگزار شد با وجود تمام تفرقه افکنی های بدخواهان، شاهد حضور دشمن شکن مردم، پای صندوق‌های رأی بودیم که همراهی بسیار مؤثر و معناداری را به نمایش گذاشتند و نقشه شوم دشمنان و معاندان را نقش بر آب کردند و بر عزت ایران اسلامی افزودند.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار تهران با تقدیر از همه دست اندرکاران و عوامل اجرایی از جمله فرمانداران، بخشداران‌، شبکه‌های سیما و رادیو تهران، خبرگزاری‌ها و اصحاب رسانه، نیروی انتظامی و بسیج، نیروهای امنیتی و قوه قضائیه و شورای نگهبان و نیروهای مردمی برگزار کننده انتخابات، گفت: از بین ۱۰ حوزه انتخابیه دور نخست انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان تهران، ۸ حوزه انتخابیه نهایی و دو حوزه انتخابیه به دور دوم کشیده شد، که طی این دوره ۳۴ نامزد برای تصاحب ۱۷ کرسی مجلس شورای اسلامی به رقابت خواهند پرداخت.

رئیس ستاد انتخابات استان تهران تفاوت بسیار مهم در برگزاری دور اول و دور دوم دوازدهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی را در برگزاری تمام الکترونیک انتخابات اعلام کرد و افزود: برگزاری دور دوم انتخابات در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس به صورت تمام الکترونیک برگزار می‌شود.

جوهری با بیان اینکه این اقدام برای اولین بار در این حوزه انتخابیه صورت می‌پذیرد و سهم بسزایی در صرفه جویی وقت و امکانات رأی دهندگان و ستاد انتخابات خواهد داشت، اظهار کرد: از مهمترین ویژگی برگزاری الکترونیکی انتخابات، تسریع در شمارش و جمع بندی نتایج است.

وی طولانی شدن فرآیند شمارش آرا را معضل اساسی در برگزاری انتخابات دانست و گفت: ان شاءالله با این اقدام و تجربه جدید، تسریع در شمارش و اعلام‌نتایج انتخابات رقم خواهد خورد و سنگ بنایی برای برگزاری انتخابات تمام‌الکترونیک در ادوار بعدی خواهد بود.

بر اساس این گزارش، مراسم قرعه کشی برنامه‌های تبلیغاتی نامزدهای دوازدهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی استان تهران (دور دوم) با حضور سید عباس جوهری، معاون سیاسی و اجتماعی استاندار تهران، حجت الاسلام میر اشرفی، رئیس هیأت نظارت شورای نگهبان استان، محمد باقر اعلمی مدیر شبکه تهران، نماینده دادستانی و مدیر رادیو تهران و نمایندگان نامزدهای مجلس در محل سالن همایش‌های بین المللی صداوسیما برگزار شد.

در این مراسم برای پخش برنامه تبلیغاتی نامزدها از شبکه تهران، برنامه نامزدهای انتخاباتی از شبکه تهران رادیو و مناظرات نامزدهای حوزه انتخابیه تهران در چهار گروه هشت نفره و در دو نوبت قرعه کشی انجام شد.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • فواید شگفت‌انگیز کرفس برای سلامتی: هر آنچه باید بدانید
  • آنچه بهتر است درباره سرخک و واکسیناسیون آن بدانید
  • بهترین نوع زیتون از نظر طب سنتی | طبع زیتون گرم است یا سرد ؟ ؛ هر آنچه درباره زیتون باید بدانید
  • ترامپ به فساد در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا متهم شد
  • آکسیوس: دیدار ترامپ و رئیس‌جمهور آرژانتین، کاخ سفید را خشمگین کرد
  • آنچه که باید درباره شصتمین دوسالانه هنر ونیز بدانید از زبان امیر عبدالحسینی، کیوریتور ارشد پاویون جمهوری اسلامی ایران
  • علاقه مردم آمریکا به انتخابات به کمترین میزان خود در ۲۰ سال گذشته رسید
  • نشریه هیل: انتخابات ۲۰۲۴ برای مردم آمریکا بازی باخت-باخت است
  • رقابت ۳۴ نامزد برای تصاحب ۱۷ کرسی مجلس در استان تهران
  • رقابت ۳۴ نامزد برای تصاحب ۱۷ کرسی مجلس شورای اسلامی در استان تهران