Web Analytics Made Easy - Statcounter

همدان - جلال‌الدین امیری موفقیت در حوزه پیشگیری را بدون تعامل با رسانه‌ها غیر ممکن دانست.

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی علوم پزشکی استان همدان، جلال الدین امیری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان در شورای پیام‌رسان سلامت در معاونت بهداشتی گفت: حوزه پیشگیری بدون تعامل با رسانه با مشکل مواجه می‌شود و اگرچه ممکن است زمان‌بر باشد اما دارای دستاوردهای بسیاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با قدردانی از تعامل خوب رسانه‌ها با حوزه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گفت: کار روابط عمومی دانشگاه برای برخورداری از خبرنگاران تخصصی حوزه سلامت بسیار ارزشمند است و این حوزه می‌تواند از انتقادهای مربوط به حوزه بهداشتی استفاده کند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان، داشبورد مدیریتی خود را توضیح داد و گفت: در حال حاضر پوشش ثبت‌نامی سامانه سیب بالای ۹۵ درصد است و روند رو به رشدی را در استان شاهد هستیم.

وی افزود: هم‌اکنون اطلاعات بسیاری به صورت آنلاین در اختیار است خدمات مراقبتی توسط مراقبان سلامت در هیچ مرکزی ارائه نمی‌شود.

امیری یادآور شد که با حمایت رئیس دانشگاه مشکلی در بحث اعتبارات مالی و خرید تجهیزات و مکمل‌ها مشکلی وجود ندارد همچنین استان همدان در پیشبرد کارهای عمرانی به عنوان استان اول شناخته شد و بالای ۳۵ درصد مراکز بهداشتی نوسازی شده است.

وی مناسبت‌های بهداشتی مهرماه را برشمرد و توضیحاتی در مورد هر یک از این مناسبت‌ها و ضرورت توجه به آنها ارائه کرد؛ وی با بیان اینکه واکسیناسیون برای افراد دچار حیوان‌گزیدگی انجام می‌شود به روند صعودی بروز حیوان گزیدگی در استان همدان از سال ۸۶ تا ۹۶ اشاره و این موضوع را نگران کننده دانست و گفت: بیماری هاری می‌تواند منجر به مرگ شود و آموزش در این زمینه بسیار مهم است چنانچه ۷۸ درصد سگ، ۱۷.۵ گربه و بقیه حیوانات ۴.۵ درصد است.

وی افزود: در صورت بروز گزش بلافاصله به مراکز با کادر آموزش‌دیده مراجعه شود و واکسن برای این موضوع تهیه شده است.

کارشناس معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه شستشوی زخمها اولین اقدام بعد از حیوان گزیدگی است، گفت: هاری صد در صد مرگ را به دنبال دارد و ۹۵ درصد موارد مرگ و میر در آسیا و آفریقا اتفاق می افتد.

شجاعی افزود: اثرات روحی و روانی غیر قابل محاسبه با ارزش ریالی است و باید آموزش به مردم برای کاهش این بیماری لازم است.

وی با اشاره به نگهداری از حیوانات خانگی برای کاهش بار اقتصادی و روانی این موضوع مصرف لبنیات سنتی با جوشاندن شیر تعداد موارد تب‌مالت استان از ۱۳۹۰ تا پنج ماه اول ۱۳۹۷ را توضیح داد.

کارشناس معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: نقطه کلیدی در موضوع تب‌مالت ایمنی دام است و دامپزشکی متولی اصلی سلامت مواد دامی است.

محمد ربیعی یگانه مدیر گروه خطر و بلایای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز گفت: دانشگاه همدان برای چهارمین سال یکسری کارها را برای اربعین انجام می‌دهد زیرا حجم عظیمی از مردم برای رسیدن به مرز همدان می‌گذرند و همدان به عنوان استان معین اسلام خدماتی به زائران ارائه می‌شود.

 ربیعی یگانه افزود: حدود ۱۵ نیروی کارشناس بیماریها به ایلام اعزام می‌شود همچنین پنج مهندس بهداشت محیط به مرز مهران اعزام می‌شوند با سازمانهای هلال احمر، بسیج جامعه پزشکی و دیگر نهادهای مرتبط هماهنگیهای لازم انجام شد.

وی گفت: تشدید نظارت مهندسان بهداشت محیط در تمام شهرستانهای استان، صدور کارت بهداشتی برای آشپزها بدون پرداخت هزینه، برگزاری کلاسهای آموزشی در سطح محلات و گزارشی از برنامه ریزی‌های انجام شده در اربعین و بازدید از موکب‌ها بیان داشت.

وی خاطرنشان کرد که روز کاهش بلایای طبیعی ۲۱ مهرماه نامگذاری شده است و به اقدامات انجام شده در زلزله آبان ماه سال گذشته اشاره کرد.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۹۰۳۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی سمنان

هم‌زمان با سفر وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به همراه رئیس‌جمهور به استان سمنان، پارک علم و فناوری سلامت استان سمنان به عنوان پانزدهمین پارک علم و فناوری کشور افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بهرام عین‌اللهی که به همراه رئیس‌جمهور و به منظور افتتاح و بازدید از پروژه‌ها و مراکز بهداشتی و درمانی سمنان، وارد این استان شده است با حضور در پردیس آموزشی، پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی سمنان به مقام شامخ شهدای گمنام ادای احترام کرد.

افتتاح پارک علم و فناوری سلامت سمنان و بازدید از بخش اورژانس و مرکز جامع تشخیص و درمان سرطان در بیمارستان کوثر سمنان و همچنین حضور در جلسه هیئت رئیسه این دانشگاه از برنامه‌های وزیر بهداشت در سمنان است.

عین‌اللهی همچنین با حضور در شاهرود، پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی سمنان و یک مرکز جامع خدمات سلامت را در این شهرستان افتتاح می‌کند. جمعی از معاونان و مدیران ارشد وزارت بهداشت نیز در این سفر از امکانات و توانمندی‌های حوزه سلامت شهرستان‌های سمنان بازدید می‌کنند.

پارک علم و فناوری سلامت استان سمنان در این سفر با حضور وزیر بهداشت به عنوان پانزدهمین پارک علم و فناوری کشور افتتاح شد.

این مرکز تحقیقاتی با اشاره به شعار امسال از سوی مقام معظم رهبری و تکلیف وزارت بهداشت برای تحقق این شعار، هدف اصلی از راه اندازی پارک‌های علم و فناوری سلامت را تأمین نیازهای جامعه توسط دانشگاه‌ها دانست و گفت: در این پارک ۱۰ شرکت مستقر هستند که ۳ شرکت، دانش بنیان هستند و امکان توسعه استقرار شرکت‌های دانش بنیان و فناور نیز در این پارک وجود دارد.

وی با تاکید بر تقویت حضور اساتید در شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت، یادآور شد: خوشبختانه ۲ واحد تحقیق و توسعه دارویی در پارک علم و فناوری سلامت استان سمنان مستقرند و باتوجه به پیشرفت‌های جدید دارویی، اهمیت تحقیق و توسعه در حوزه دارو زیاد است.

وزیر بهداشت افزود: در این پارک، تعدادی از تولید کننده‌های داروهای کمیاب و آنتی‌بیوتیک‌ها حضور دارند و امیدواریم در مورد تولید مواد اولیه دارویی در کشور و استان سمنان بتوانیم فعالیت بیشتری داشته باشیم.

عین‌اللهی از افزایش تعداد شرکت‌های دانش بنیان از یک به چهار شرکت فعال در استان سمنان در دولت مردمی خبر داد و گفت: خوشبختانه تعداد واحدهای فناور در حوزه سلامت سمنان از ۸ در ابتدای کار دولت مردمی به ۵۴ واحد افزایش یافته است و خوشبختانه تعداد اختراعات این دانشگاه از ۲۰ به ۳۰ مورد رسیده است.

وی به تقویت فعالیت‌های پژوهشی در دانشگاه علوم پزشکی سمنان اشاره و عنوان کرد: شاخص H-Index این دانشگاه در دولت مردمی، ۱۹ درصد رشد داشته و نشان دهنده رشد پژوهش در این دانشگاه است. و

وزیر بهداشت با تاکید بر اهمیت رسیدن به خودکفایی در حوزه سلامت باتوجه به تهدیدهای فراوان علیه کشورمان، گفت: حرکت به سمت خودکفایی در دانشگاه‌های علوم پزشکی رونق و شتاب گرفته است.

کد خبر 745737

دیگر خبرها

  • افزایش بیش از ۵ درصدی شاخص اهدای عضو در خراسان جنوبی
  • نیاز به ۵۷ هزار تخت خوابگاهی در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • افتتاح پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی سمنان
  • برنامه های هفته ملی سلامت در مازندران اعلام شد
  • دبیر رسانه‌ای شانزدهمین المپیاد دانشجویان علوم پزشکی منصوب شد
  • معدوم ۱۲ تن مواد غذایی فاسد در طرح نوروزی غرب خراسان
  • افتتاح ۱۲ پروژه بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم در کردستان
  • افزایش خودسرانه تعرفه‌های درمان خط قرمز علوم پزشکی همدان است
  • برطرف کردن نیازهای استراتژیک بهداشتی و درمانی از اولویت های برنامه ریزی کلان در کردستان است
  • سگ‌ها عامل ۸۰ درصد حیوان گزیدگی‌ها در مشهد