Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، محمدرضا بختیاری با بیان این‌که ایده مخازن آب‌رسانی اضطراری از کشور ژاپن گرفته شده است، افزود: در حال حاضر در شهر تهران 116 مخزن زیرزمینی آب داریم و 374 مخزن اضطراری پیش‌بینی شده است که پیش از این دو مخزن آب‌رسانی اضطراری در محله‌های زرگنده و پارک شهر افتتاح شده است.
بختیاری ادامه داد: از آنجا که در روزهای ابتدایی زلزله احتمالی، خطوط انتقال آب دچار مشکل می‌شود با بهره‌برداری از مخازن آب‌رسانی اضطراری می‌توان تا سه روز ابتدای حادثه تا شعاع یک‌ کیلومتری مخازن را آب‌رسانی کرد؛ هم‌چنین سناریوهایی برای آب‌رسانی در هفته و ماه اول حادثه پیش‌بینی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: برنامه‌ریزی کرده‌ایم برای مخازن زیرزمینی هم شیرهای برداشت آب و هم دریچه قطع آب نصب کنیم. مدیرعامل آبفای استان تهران با بیان این‌که هیچ جا آبی نمانده است که به تهران منتقل نکرده باشیم، گفت: افزایش سامانه‌های انتقال آب به تهران امکان‌پذیر نیست در نتیجه باید با همین مخازن تا دهه‌های آینده آب تهران را تامین کنیم.
بختیاری افزود: سدهای تهران در برابر زلزله‌ای با بزرگای 7 مقاوم هستند و حدود 70 درصد مخازن زیرزمینی هم امنیت دارند که بقیه در حال مقاوم‌سازی هستند.
بختیاری گفت: تا پایان امسال تعداد 30 مخزن در مناطق مختلف شهر تهران به بهره‌برداری خواهد رسید، گفت: اگر مخازن که تعداد آنها 374 مخزن خواهد بود به بهره‌برداری برسد می‌تواند آب شرب 9 میلیون نفر جمعیت را در سه روز تامین کند.
به گفته او این 374 مخزن که پیش‌بینی شده تا سال 1401 به بهره‌برداری برسد، می‌تواند هفت میلیون و 800 هزار متر مکعب آب را ذخیره کند و در هنگام اضطرار و به ویژه زلزله آب شرب را فراهم کند.
وی در پاسخ به این سوال که برای این 374 مخزن چه میزان اعتبار نیاز است، گفت: برای این مخازن 300 تا 350 میلیارد تومان اعتبار نیاز است تا این مخازن به بهره‌برداری برسد.
بختیاری تاکید کرد: قرار است برای تامین اعتبار این مخازن از محل تبصره 3 شورای شهر روی قبوض استفاده شود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران با بیان این‌که باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی شود که تهران هنگام وقوع زلزله کم‌ترین نیاز را به استان‌های همجوار یا معین داشته باشد، گفت: گسل‌های تهران بیش‌تر از 7.5 بزرگا توانایی و قدرت زلزله را ندارند؛ بنابراین باید از هم اکنون به فکر احداث‌ ساختمان‌های ایمن و اداره مناسب شهر تهران در زمان وقوع زلزله باشیم.
وی ادامه داد: 45 سال پیش در شهر کوبه ژاپن زلزله‌ای به بزرگای 6.5 به وقوع پیوست که هزاران نفر کشته شدند، اما 15 سال بعد و با زلزله‌ای به بزرگای 8 تعداد کشته‌ها حتی به انگشتان دست هم نرسید؛ باید در تهران نیز این گونه کار کرد.
بختیاری با تاکید بر این‌که باید استانداردهای تامین آب، برق و ساخت‌وساز را هم‌زمان بالا ببریم، گفت: باید فرهنگ مردم را نیز در کنار این اقدامات افزایش دهیم، چراکه در زلزله‌ای که سال گذشته در اطراف شهر تهران رخ داد، دیدید که چگونه مردم سراسیمه به خیابان‌ها ریختند.

انتهای پیام/

169 / 156 آب برق مخازن آبرسانی استان تهران خطوط انتقال آب زلزله

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: آب برق مخازن آبرسانی استان تهران خطوط انتقال آب زلزله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۹۱۰۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچ پروژه‌ای در بابلسر نباید تعطیل شوند

فرماندار بابلسر گفت: اجازه تعطیلی هیچ پروژه‌ای که با اعتبارات دولتی و به‌نفع مردم هست را در این شهرستان از سوی مدیر دستگاهی نمی‌دهیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، مجتبی قلی‌پور باقری عصر امروز_یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_در جلسه شورای اداری شهرستان بابلسر با بیان اینکه تلاش، تدبیر، توسل و توکل شاخصه کار مدیران باشد، اظهار کرد: هر یک از مدیران کارگزاران نظام اسلامی هستند و باید با ثبات قدم در مسیر آرمان‌های انقلاب حرکت کنند.

وی افزود: با قوت تا آخرین لحظه مسئولیت به اصل موضوع یعنی همان خدمت‌رسانی به مردم بپردازید و دچار حاشیه‌ها نشوید.

فرماندار بابلسر با تاکید بر اینکه با هماهنگی داخلی اداری و فرمانداری مسائل شهرستان را حل و فصل کنید، مطرح کرد: اجازه تعطیلی هیچ پروژه‌ای که با اعتبارات دولتی و به‌نفع مردم هست را در این شهرستان از سوی مدیر دستگاهی نمی‌دهیم.

قلی‌پور باقری با بیان اینکه در امور کاری از نخبگان و افراد اندیشه‌ورز استفاده ببریم، افزود: از روزمرگی بپرهیزد و اتاق فکر خود را برای کارهای ماندگار و تحولی فعال کنید.

وی ارزیابی عملکرد ادارات را در پنج محور دستور کار فرمانداری شهرستان بیان و خاطرنشان کرد: هدف از این کار خروجی مأموریت دستگاه‌ها و حل مسائل و موانع در امر خدمت‌رسانی به مردم است.

کد خبر 750893

دیگر خبرها

  • آب شرب پایدار ۲ هزار ساکن روستاهای شاهین‌شهر تامین شد
  • آب شرب پایدار ۲ هزار نفر ساکن روستاهای شاهین‌شهر تامین شد
  • هیچ پروژه‌ای در بابلسر نباید تعطیل شوند
  • تکمیل واحد‌های ۲۷ هکتاری تا چند ماه آینده
  • رکورد شهرداری در ایجاد مخازن آب اضطراری | پیرهادی: ۷۰ درصد مخازن در این دوره ایجاد شدند
  • خدمات رسانی جمعیت هلال‌احمر به حادثه دیدگان شهرک امام زاده ابراهیم
  • اسکان اضطراری ۲۰ خانوار در معرض خطر در روستای دماب
  • ۴ نفر در ارتباط با پرونده گم‌شدن دختر کلاله‌ای دستگیر شدند
  • پرشدن کانال‌های کشاورزی بخش میانکوه درپی بارش‌های اخیر
  • شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه